Kersttag

Ik dacht.. Ik ga jullie eens even vervelen met weer een tag.. een kerst tag! Kan goed vandaag toch? : ) Kwam ik tegen op internet.. Geen flauw idee wie hem gemaakt heeft maar hier is tie.. (met mijn antwoorden uiteraard) (uhu uhu)

 1. Echte kerstboom of een neppe? Een nepperd! Ik vind echte bomen vaak niet mooi, ze vallen uit, zijn duur en we hebben er ook geen ruimte voor. Bij mijn mams thuis vond ik het altijd enorm leuk om de grote kunst kerstboom op te zetten en de rest van de woonkamer te versieren. Ik moet me nu enorm inhouden, Tommy is niet zo dol op kerst en we hebben er ook geen ruimte voor dus hebben we een leuk alternatief gevonden vorig jaar en die staat dit jaar weer!
 2.  Oogschaduw met kerst? Uhm,, waarom excl met kerst? Ik doe oogschaduw op als ik daar zin in heb ; )
 3. Favoriete kerstliedje? All I want for christmas is you.. I know, lekker cheesy!
 4. Favoriete kerstfilm? Oeh.. lastige dit.. Er zijn zoveel leuke kerstfilms! Ik kan niet kiezen.. Ik kan wel vertellen welke kerst films ik haat en toch ieder jaar weer voorbij zie komen op tv.. Home alone.. Vreselijk
 5. Uit eten of zelf koken? Uit eten als in, bij familie of vrienden eten vind ik vaak toch gezelliger, ben je ook echt samen en niet met vreemdes. (tenzij het bij de Griek is, dan ben ik voor uit eten)
 6. Wat is je favoriete kerstsnack? Die chocolade (flikken) kransjes van de Hema zonder vulling er in.. jammie!
 7. Favoriete cadeautje om te krijgen? Ik ben met heel veel dingen blij, ik heb tenslotte een flinke wensenlijst maar als met kerst iedereen gezellig bij elkaar is in goede gezondheid ben ik tevreden.
 8. Leukste kerstervaring tot nu toe? De enorme berg cadeaus die onder de kerstboom lag toen mijn opa nog leefde. Dat was een fijne kerst met de hele familie.
 9. Witte kerst: ja of nee? Nee, ik moet de dagen ervoor en erna altijd werken en dus 140 km rijden per dag.. geen sneeuw asjeblieft! Tenzij het ook helemaal op wonderlijke wijze is verdwenen na tweede kerstdag.
 10. Kleuren in de kerstboom? Uiteraard, word een beetje boring anders..
 11. Jurkjes of winterse truien? Ik ga voor truien in dit geval.. lekker warm en ik weet van mezelf dat ik zelden jurkjes draag.. ga het deze kerst wel weer proberen!
 12. Vroeg opstaan of uitslapen met kerst? Uitslapen! En niet alleen met kerst…
 13. Cadeautjes geven of krijgen? Beide! Ik vind het natuurlijk super leuk om te krijgen, wie niet?! (niet liegen he jongens) Maar geven is ook een heel lekker gevoel!

 Lieve lezers.. Ik wens jullie een hele fijne kerst.. Geniet van de vrije dagen en van elkaar!

14 gedachten over “Kersttag”

 1. Haha ik moest lachen wat je had geantwoord bij leukste film… :p ach ja ieder zn keus toch? 🙂 de een vind het een leuke film en de ander niet.. en verder leuke kerst tag! !! Jij ook fijne kerst!!! 🙂

 2. Echte kerstboom of een neppe? Bij ons al enkele jaren een nepperd
  Oogschaduw met kerst? Euh, hier pas ik voor!
  Favoriete kerstliedje? Driving home for Christmas van Chris Rea
  Favoriete kerstfilm? Oei, veel typische kerstfilms ken ik niet, maar geef me dan maar Mrs. Doubtfire
  Uit eten of zelf koken? Graag zelf koken, maar voor het opruimen en deels afwassen is uit eten toch handiger… 😉
  Wat is je favoriete kerstsnack? Die heb ik niet, ik eet graag allerlei culinaire hapjes
  Favoriete cadeautje om te krijgen? Een ticket voor een optreden van één van mijn favoriete artiesten of bands
  Leukste kerstervaring tot nu toe? Die zijn allemaal even leuk, al was onze kerstavond gisteren toch wel uitzonderlijk chaotisch. Lees je weldra meer over
  Witte kerst: dat mag best, is ’s mooi om te zien en te fotograferen. Als de sneeuw maar weer opgeruimd is als ik weer moet werken!
  Kleuren in de kerstboom? Liever geen gekleurde lampjes, eenvoud blijft mooist!
  Jurkjes of winterse truien? Een mooi jurkje is altijd mooier dan een dikke trui vind ik!
  Vroeg opstaan of uitslapen met kerst? Uitslapen! Voor die keren dat we langer opblijven mag het best wat langer in bed
  Cadeautjes geven of krijgen? Geven is nét zo leuk (als je een passend geschenk vindt)!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven