kleine kerstboompjes

Kleine kerstboompjes, kerst in 2020.

Het mag dan een maf jaar zijn met heel veel zorgen en weinig leuke dingen die we mogen doen, kerst gaat gewoon door. Althans, het is gewoon kerst op 25 en 26 december. Wij vieren het dit jaar niet met de hele familie omdat we ons aan de maatregelen houden, maar ik heb wel de kerstversiering staan. Ook dit jaar weer geen grote kerstboom, maar kleine kerstboompjes. We moeten het toch zelf gezellig maken in huis : )

Kerst 2020.

Ik heb niet echt het kerstgevoel, vind het een beetje gek dat het jaar alweer bijna voorbij is. Zo maf dat 2020 tot zijn einde komt en er zoveel aan de gang is in de wereld. Alles was dit jaar anders en heel veel ging niet door en toch, toch is de tijd voorbij gevlogen en is het deze week kerst. Eigenlijk zouden wij dit jaar de hele familie bij ons thuis entertainen en van lekker eten voorzien, maar dat hebben we maar een jaar doorgeschoven. Ik hoop dat kerst 2021 er anders uit ziet en we dan wel boodschappen en kook stress hebben ; )

Kleine kerstboompjes kerst 2020

Kleine kerstboompjes.

Om het kerstgevoel toch een beetje in huis te krijgen heb ik begin december dan toch maar de kerstversiering tevoorschijn gehaald en ik heb zelfs nog wat nieuws gekocht! Ook dit jaar weer geen grote kerstboom, maar wel een mini! Ik ben echt fan van de kleine kerstboompjes, maar kon dit jaar niet zo goed slagen voor kleine kerstboompjes van keramiek of steen. Ik kocht deze mini kunstkerstboom bij Intratuin en scoorde daar ook een aantal mini kerstballen en een kort snoer kerstlampjes. Thuis kwam ik er achter dat ik de verlichting zelfs nog kon dimmen, super handig! Deze mini kunstkerstboom staat super gezellig in de keukentrolley naast de drank : )

mini kunstkerstboom

Ik heb uiteindelijk nog wel 3 kleine kerstboompjes kunnen vinden in de winkel en deze staan nu in de vensterbank. Er is er één die bijzonder zacht is, een pluche harige kerstboom! Uiteraard hebben we dit jaar ook weer de kerstboom canvas hangen en heeft de kamerden weer kerstverlichting. Is toch ook een soort kleine kerstboom! Dit jaar heb ik van onze cactus ook een soort kerstboom gemaakt, ziet er toch kei gezellig uit met die lampjes? De andere kleine kerstboompjes die ik al had staan weer op tafel tussen de kaarsen, erg gezellig in de avond uurtjes als de kaarsen aan staan. Ik zou er best nog wat stoere kandelaars bij willen hebben, ik geniet nu extra van de momenten met de kaarsjes aan.

Ik wil jullie allemaal een fijne kerst wensen en fijne dagen, geniet van wat wel kan!

1 gedachte over “Kleine kerstboompjes, kerst in 2020.”

  1. Dat ziet er super gezellig uit, wat een leuke boom op de trolley! Hier hangt 1 guirlande met alleen lichtjes, en dat is genoeg voor nu, de kerstkaarten maken het af voor ons nu even. Er is ook weinig ruimte en weinig stopcontacten, ouder huis, kortom, wij kozen ervoor om het gewoon te houden. Ik heb er wel naar staan kijken en na de kerst, wie weet, als alle boompjes in de aanbieding gaan? Haal ik er alsnog wel eentje misschien, hahahaha Doe ik wel vaker, driekoningen is pas op 6 jan. namelijk. 😉

    Ik wens jullie hele fijne dagen toe!

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven