Koetjes & Kaartjes

Ken je die webshop? Koetjes & Kaartjes? Daar verkopen ze echt een heleboel leuke spulletjes! Nee, geen koetjes maar wel veel kaartjes en andere leuke spulletjes. Ik wilde al een tijdje een bestelling plaatsen en heb het vorige week dan toch maar eens gedaan en daar heb ik zeker geen spijt van. Ik heb op de foto gezet wat ik gekocht heb en dacht, laat ik dat vandaag eens met jullie delen!

koetjesenkaartjesbestellingOp bovenstaande foto kun je zien hoe de bestelling binnen kwam, heel netjes verpakt en erg leuk gedaan met wat washi tape en een wollen strikje. Ik bestelde 2 grote kaarten en 2 setjes met mini kaarten maar ontving ook nog een gratis setje mini kaartjes als cadeautje! Dat is natuurlijk helemaal leuk. Ik ben dol op cadeautjes ; ) Ook het Happy Birthday kaartje en thee kaartje zaten er bij waar een leuk berichtje achter op was geschreven. Zo persoonlijk, zo leuk!

koetjes&kaartjesDe 2 grote kaarten die ik bestelde. De linker, Carpe that fucking diem wilde ik al heel lang hebben en het rechter kaartje vond ik gewoon heel cute. Ik bestelde ook nog deΒ Set van 5 minikaarten β€˜fruit’ enΒ Set van 5 mini kaarten zwart-wit. En op onderstaande foto kun je de set zien die ik cadeau kreeg bij mijn bestelling.

koetjes&kaartjeskaartenIk ben helemaal blij met mijn kaartjes en een aantal kaarten hebben al een plekje in huis gekregen. De verzending was ook super, het kwam netjes binnen in een klein brievenbus doosje en het was al binnen de dag nadat ik besteld, super snel!

27 reacties op “Koetjes & Kaartjes”

  1. Ja carpe that fucking diem is heel goed. Leuke kaarten.

    Ik stuur nooit kaartjes, best jammer misschien maar een setje aanschaffen.

  2. Hele mooie kaartjes zeg! Ik snap dat je blij bent met je bestelling. Ik ga zeker een keer een kijkje nemen, ik hoop dat ik me in kan houden *grinnik*

  3. Die kaart met fiet fieuw vind ik echt zalig! Ik stuur of geef nog heel vaak kaartjes, jammer dat dit wat aan het verdwijnen is. Want wees nu eerlijk, kaartjes zoals deze zijn toch geweldig!
    Ik ga een kijken bij Koetjes en Kaartjes, kende het nog niet. πŸ™‚

  4. Wat een leukerds! De laatste tijd doe ik weer wat meer met kaartjes, zoveel leuker dan een mailtje πŸ™‚

  5. Wat een leuke kaartjes, ze zijn echt heel schattig! Ik kende de webshop nog niet, maar ga hem zeker onthouden!

  6. Ben helemaal fan van die carpe that fucking diem, dat is zo mij πŸ˜€ Misschien bestellen en inlijsten als schilderij πŸ˜€

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top