koffie in de auto

Koffie in de auto

Nog niet zo lang geleden had ik het over de ellende die file heet en dat ik regelmatig dorst heb in de auto. Nou zou ik natuurlijk langs een benzinepomp kunnen rijden en daar mijn zuur verdiende centjes kunnen uitgeven aan zure koffie, maar ik zou ook thuis al een lekkere bak koffie kunnen zetten en deze mee nemen in een beker die de koffie warm houdt. Extra leuk is het dan als de beker afgesloten is en er hip uit ziet, komt dat even mooi uit want ik heb sinds kort zo’n beker en die ga ik jullie vandaag showen!

Ik ben nooit een koffie fan geweest trouwens tot dat ik bij Tommy thuis kwam, zijn koffie apparaat met verse bonen maakt heerlijke koffie en sindsdien ben ik een beetje verslaafd aan het zwarte goud. Lekkere koffie bedoel ik dan en de lekkerste maak ik dus thuis en wil ik graag mee nemen in de auto. Dit is de Mustard Coffee Crew beker voor koffie to go en er staat een mopshond op! Ik noem hem Ollie (omdat onze buren een mopshond hebben die Ollie heet) en Ollie heeft zelfs 2 leuke oren op de deksel. De deksel is gemaakt van siliconen en er zit een klein gleufje in waardoor ik kan drinken en omdat dat de enige opening is, is de kans op morsen in de auto gelukkig heel klein. Handig voor iemand als ik die soms een beetje lomp is (zelfkennis).

Mustard Coffee Crew bekerDe beker zelf is gemaakt van dubbelwandig keramiek en daarom blijft een warme drank zoals koffie extra lang warm in de beker. Er gaat 250ml in dus die shot koffie in de ochtend kan ik gemakkelijk halen en er past genoeg in voor het probleem dorst in de file. Ollie vind ik er briljant uitzien maar de beker is er ook met een panda afbeelding of een katten afbeelding en ook die hebben oren ; ) 

De beker is uiteraard beter voor het milieu omdat je niet iedere keer opnieuw papieren bekertjes moet kopen maar deze steeds opnieuw kunt gebruiken. Er zit maar 1 nadeel aan vind ik (als afwas hater) hij kan niet in de vaatwasser. Dat overleef ik wel want ik vind Ollie er gewoon zo leuk uit zien, het is mijn nieuwe vriend en Bink is niet jaloers trouwens, ik kan met Ollie toch niet knuffelen. Ollie is te koop bij dit verzin je niet.nl en is een super leuke hond om cadeau te geven of om zelf te houden en heeft geen hondenvoer nodig ; ) 

koffie to go bekerIk kan dus nu mijn lekkere verse bonen koffie van thuis mee nemen in deze hippe beker. Uiteraard kan er ook wat anders mee in de beker als je niet van koffie houdt, zoals thee bijvoorbeeld ; )

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

19 gedachten over “Koffie in de auto”

 1. Goedemorgen Sammie, laat je de koffie maar smaken, ik zit ook net aan n bakkie. Fijne dag. Xx

 2. Ik heb 42 jaar niet van koffie gehouden, ik vond het vies werd er misselijk van. Toen ik last had van verstopping op vakantie raadde mijn vriend mij de espresso aan van de Italiaan (ja gelijk heavy) het smaakte brr maar ik kon wel naar de pot en dus dronk ik het vaker, nu vind ik het lekker, wij hebben ook een bonen machine en ik drink mijn koffie zwart

  1. Oh zwart vind ik ‘m niet lekker, heb er altijd wel suiker in. Koffie is inderdaad bijzonder goed voor de darmen, dat heb ik ook gemerkt toen ik koffie ging drinken.

 3. Leuke webshop is dat he… ik heb daar mijn “Hetty” mok vandaan 😀

  Schattige beker heb je wel…dus ik kan me voorstellen dat je Ollie met liefde met de hand afwast

 4. Oh hij is cute! Het is dat ik nooit lang in de auto zit. Alhoewel, ik natuurlijk gewoon voor de leut (jaja) gaan rijden. 🙂

 5. Haha wat een geinig ding! Zeker handig in de auto. Sowieso als je onderweg bent, ik kan niet eens normaal lopen met koffie in m’n hand zonder dat alles fout gaat 😛

 6. Wat een leukerd! Ik zweer bij mijn Contigo Thermosbeker voor mijn bakkie thee in de auto. 100% lekproof en de thee blijft perfect warm. Maar die ziet er niet zo funky uit als dit exemplaar 🙂

 7. Ik heb echt een soort lichte verslaving aan koffiebekers. Zelf heb ik er echt iets teveel.
  Deze vind ik ook echt geweldig! Inderdaad zo veel beter voor het milieu!

 8. Super handig inderdaad!
  Als ik lange afstanden rij neem ik ook altijd koffie mee van thuis. Waarschijnlijk niet zo lekker als die van jullie, de mijne is gewoon heel saai Senseo ;).

  Liefs.x

 9. Koffie, goeie koffie, is fantastisch. Ik wissel koffie en thee af. En deze beker is wel heel leuk. Als ze een chihuahua hadden gehad had ik hem gelijk besteld 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven