Korting voor jullie

Kunnen jullie je nog heugen dat ik een review schreef over Waxxies.nl? (Zo niet kan je daar dus even klikken) Edith van waxxies had mijn review via google gevonden en stuurde me daar een leuke mail over.

Ze vond mijn review erg leuk (vond ik zelf ook eigenlijk..) en dat is leuk om te horen! Ik mag jullie vertellen dat jullie van 2 tot en met 9 januari daar een bestelling mogen plaatsen met 10 procent korting! Gebruik dan kortingscode: Sammie20215jan (mijn naam staat in de kortingscode.. uhu uhu) 2 januari is dus vandaag.. ; )

IMG_5497En als jullie dan zo’n waxxie later branden.. Denk je weer even aan mij… misschien.. Is dat niet leuk?

Waxxies.nl

 

14 gedachten over “Korting voor jullie”

  1. Te gek! Ik ben al even wezen kijken (je kan vanaf 12:00 uur weer bestellen zag ik) en ik ga er wel gebruik van maken. Ik heb nu een poosje die van De Tuinen gebruikt en ben wel weer toe aan een paar nieuwe geuren. Zag al een paar hele lekkere staan voor mij! Tof meid! Thanks!

  2. Ooh dat komt als geroepen eigenlijk! Maar mijn vakantie zit er bijna op, dit weekend ga ik weer naar Zweden. Even kijken of ik de korting alsnog kan gebruiken!

  3. LEUK!!! Ik wil volgende maand een bestelling doen, dus ik laat de korting helaas schieten, maar wel heel leuk dat je korting mag geven 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top