Kunstbloemen Boeket

Kunstbloemen, altijd een vrolijk boeket.

Ik ben helemaal fan van de kunstbloemen. Er staat hier inmiddels een vol boeket kunstbloemen in een vaas op tafel en ik kan er zo van genieten. Af en toe koop ik er weer een bloem bij en zo is het boeket op tafel nog steeds aan het groeien.

Echte bloemen zijn ook prachtig en vind ik ook nog steeds leuk om te krijgen, maar ik koop ze zelf eigenlijk niet meer. Een beetje een leuk, vol boeket is best prijzig en na 2 weken liggen ze weer in de kliko. Met een beetje pech halen ze de twee weken niet eens. Dat begon me toch wel tegen te staan. Mooie kunstbloemen zijn ook prijzig, maar deze gaan veel langer mee. Na wat twijfelen begon ik daarom aan het sparen van een kunstbloemen boeket. Ik had bedacht dat als ik gewoon iedere keer 1 of 2 mooie bloemen kocht, het vanzelf een volle bos zou worden en dat is het inmiddels!

kunstbloemen

Altijd een mooi boeket op tafel.

Mooie kunstbloemen, of zijdenbloemen die net echt lijken hebben best een prijskaartje. Persoonlijk vind ik het dat waard. De bloemen hebben geen water nodig, hangen niet na een week verlept in je vaas en verliezen hun bladeren niet. Kunstbloemen kunnen jaren mee en hoeven niet na twee weken in de groene kliko. Wanneer je ze even zat bent of als ze in de weg staan kan je zonder problemen netjes opbergen in een kast of op zolder. Je kan er eindeloos mee wisselen en ze behouden hun mooie kleur. In één keer een vol boeket kunstbloemen kopen is een flinke uitgave. Precies daarom ben ik ze gewoon gaan sparen. Iedere keer 1 of 2 bloemen kopen tikt niet zo erg aan in de portemonnee. Het is ook nog eens heel leuk om zo een persoonlijk boeket bij elkaar te sparen! Nog een voordeel, je koopt zo alleen de bloemen die je echt mooi vind. Net als bij echte bloemen, kunnen er in een boeket kunstbloemen ook best een paar bloemen zitten die je helemaal niet zo mooi vind of misschien qua kleur niet bij je passen. Door zelf een boeket bij elkaar te sparen weet je zeker dat je koopt wat bij je past.

Zijden bloemen boeket

Zijden bloemen

Waar kan je kunstbloemen los kopen?

Ik koop mijn kunstbloemen of zijdenbloemen meestal bij Intratuin. Daar verkopen ze het merk Silk-ka flowers en deze bloemen vind ik erg mooi. Inmiddels heb ik de zwarte vaas die ik als eerste wilde vullen vol. Er staat een mooi kleurrijk boeket in. Ik heb al een paar keer te horen gekregen dat mensen dachten dat het echte bloemen waren. Dat is toch wel heel cool! Laatst had Blossig Bloemen een pop-up store bij ons in het dorp en daar kon je toen ook losse bloemen kopen. Ik heb er toen drie meegenomen, de bloemen zijn zo mooi en ook net echt! Bij Blossig Bloemen kan je online op de website ook prachtige boeketten bestellen. Ik heb ze in het echt gezien, ze zijn prachtig! Mocht je dus in 1 keer een tof boeket van zijdenbloemen willen kopen, neem eens een kijkje op die website.

1 gedachte over “Kunstbloemen, altijd een vrolijk boeket.”

  1. Herkenbaar!
    Ik heb ook zo’n mooie bos. Altijd een bloemetje is huis. Zijn er echte, verhuist deze bos tijdelijk naar boven. Ideaal.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven