3september

De laatste paar weken.

Sinds we terug zijn gekomen van vakantie hebben we weer genoeg gedaan en ik heb weer zat foto’s gemaakt. Tijd om jullie weer even bij te praten en wat foto’s te delen. Ze staan alleen niet meer allemaal op volgorde, er ging iets mis achter de schermen ; ) Ach, chronologische volgorde is ook niet zo belangrijk, toch? ; )

collage1In de week na onze vakantie op Lesbos zijn we bij mijn tante en haar vriend op visite geweest. Lekker daar mee gegeten en de nieuwe kitten geknuffeld. De rode kater heet Elmo en hij heeft zo’n mooie kop. Vind ik dan : ) We wandelden als het droog was en dronken koffie op het terras. Ook genoten we een keer van een heerlijke lunch en zaten we zo lekker op de loungebanken buiten in de stad dat we uiteindelijk 5 uur op het terras door brachten. Het was gewoon even genieten. Er kwam weer een Bloomon bos binnen en we zijn uiteten geweest met mijn schoonouders.

collage2Op het werk waren er regelmatig collega’s jarig en ik heb heel wat taart gegeten de afgelopen weken. Het is ook allemaal zo lekker! Ik genoot ook weer eens van een zak chips voor de tv, doen we zelden eigenlijk. Ik had gewoon zin in chips : ) Ik kocht zelf een bosje bloemen in de stad toen de bloemen van Bloomon op waren en neusde in de nieuwe Ikea gids. We zijn ook weer een keer naar de Ikea geweest en ik vond het tof om weer een hoop nieuwe mooie spullen te zien. De foto links boven is van dit weekend.. We hebben zondag een eind gewandeld en 3 weken geleden wandelden we in het weekend ook 10 km. We zijn gezond bezig ; ) Als het zonnetje schijnt en het is niet te koud vind ik het ook wel lekker om buiten te zijn.

collage3We brachten een zondag door op de kofferbak rommelmarkt in Nijmegen en hadden een leuke winst. We hadden ook enorm geluk met het weer en zaten de hele dag in de zon. We kwamen thuis met minder spullen, een kleurtje en extra centjes. Ik kreeg de blog smaak weer te pakken en tikte aardig wat teksten in de avond uren. Bij mijn moeder aten we mosselen en later aten we ze thuis ook. Bij vrienden dronk ik blauwe wijn, erg zoet, heel lekker! Tommy bubbelde in de jacuzzi, mijn moeder kwam een zaterdag naar Nijmegen, we aten een keer lekkere hapjes en stokbrood en in mijn lunch pauzes op het werk ga ik altijd even een frisse neus halen.

Afgelopen weekend zijn we bij andere vrienden geweest. Genoten van hun nieuwe pup, die inmiddels al 20 kilo weegt en ontzettend lief is. Afgelopen zaterdag ging ik eindelijk weer eens naar de kapper en zondag vond ik het gelijk tijd voor een nieuwe profiel foto. Tijdens het wandelen maakte Tommy wat foto’s van mij en ik ben eindelijk tevreden over mijn blog profiel foto. Ik heb hem maar gelijk op al mijn social media kanalen geplaatst, lekker herkenbaar ; ) Mijn favoriete vest is weer uit de kast gekomen, want de herfst lijkt toch echt begonnen. Ik vind het niet leuk, had liever meer zomerse warme dagen gehad en zwoele avonden. Helaas heb ik geen invloed op het weer en moeten we het er maar mee doen. Ik spotte dan wel weer hele aparte mooie bloemen (bovenste foto) en moest er even een foto van maken. Iemand enig idee wat voor bloemen het zijn?

11 gedachten over “De laatste paar weken.”

 1. Blauwe wijn heb ik al vaker gezien, maar nog nooit gedronken. Misschien toch eens proberen. En wat een prachtige foto heeft Tommy van je gemaakt, heel krachtig! Knappe dame ben je!

 2. Haha die blauwe wijn! Ik hou alleen van droge wijn dus ik denk niet echt een optie maar ziet er supercool uit! Die foto van jou is echt te gek! X

 3. Als je de eerste foto bedoeld qua bloemen, dat is de passievrucht, in dit geval nog de bloemen, welke later de vrucht worden, deze hebben wij vroeger in de tuin gehad, en zijn gewoon bijzonder mooi.

  Passiebloem dus, google maar 😉 Is een klimplant.

  Verder genoten van je verslag over de laatste tijd, en ja de herfst, maar zondag? Hier dan in Amersfoort, is er 20 graden voorspeld, en daar ga ik voor! Morgen alweer 18 met zon, kortom… wie weet? toch nog de Indian summer 😀

  X

 4. Leuk overzicht! Elke keer als jij je prachtige bloemen laat zien wil ik zo snel mogelijk een Bloomon abonnement 😉 Dit moet ik nog steeds regelen.

 5. Leuke foto’s! Dat blauwe drankje ziet er apart uit en passiebloemen vind ik altijd zo mooi! Heb er zelf ook één gehad maar die wilde niet erg en een maand later was ie dood. Meh!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven