led kaarsen met afstandsbediening

Led kaarsen met bewegende vlam

Geen licht zo gezellig en sfeervol als kaarslicht. Het is nu ook echt weer de tijd om het gezellig te maken in huis, het is al vroeg donker en de kerstperiode komt er aan. We blijven meer binnen en willen het graag gezellig maken in huis. Ik denk dat heel veel mensen nu de kaarsen aan hebben en ik geef ze geen ongelijk. Het is zo gezellig, maar het heeft ook een aantal nadelen. Daarom hebben wij tegenwoordig vooral led kaarsen in huis aan. De led kaarsen met bewegende vlam zijn net echt!

Ik ben inmiddels helemaal fan geworden van led kaarsen, minder nadelen, net zo gezellig! Zeker de led kaarsen met bewegende vlam geven verlichting die erg lijkt op een echt vlammetje. Ik ben helemaal fan van led kaarsen en inmiddels is ook iedere kaars in huis vervangen voor een led versie. Heb je dan echt alle echte kaarsen de deur uit gedaan Sam? Nee natuurlijk niet, weggooien is zonde! Ik bewaar ze voor de zomeravonden buiten. Ook dan is kaarslicht hartstikke gezellig. Die kaarsen komen wel op. In huis gaan alleen nog led kaarsen aan. Echte kaarsen branden zijn niet zo goed voor de luchtkwaliteit in huis, al moet ik zeggen dat dat voor mij niet de reden is dat ik om ben naar led kaarsen. Het is wel zo dat er bij het branden van kaarsen fijnstof vrij komt, doordat er fijnstof vrijkomt met het branden van waxinelichtjes en kaarsen, verkleuren de muren en plafonds ook sneller. Door led kaarsen met bewegende vlam te ‘branden’ hoeven we niet zo snel opnieuw te schilderen in huis, maar hebben we wel de sfeer van kaarslicht. 

Led kaarsen met bewegende vlam

Nog meer voordelen van led kaarsen.

Er is geen brandgevaar met een led kaars. Mocht er iemand tegen de tafel aan lopen en de led kaarsen vallen om dan kan er geen brand onstaan. Vergeten de kaars uit te blazen? Bij een led kaars zal dat nooit problemen op leveren. Ook zijn led kaarsen veilig voor kinderen en huisdieren. De brandtijd van een echte kaars of een waxine lichtje is niet zo lang en als de kaars op is moet je toch echt weer een nieuwe kopen. Led kaarsen gaan veel langer mee en als ze op zijn, is de kaars niet op, maar de batterij. Je kan de kaars daardoor blijven gebruiken, ook weer beter voor het milieu en op de lange termijn ook beter voor je portemonnee. Gezellig avondje in de tuin met kaarsen en wind? Dat is niet te doen, dan waaien ze steeds uit. Wind is voor een led kaars geen probleem. Je kan led kaarsen eigenlijk overal neerzetten, wil je graag gezellig kaars licht tussen de planten, of direct voor de muur of gordijnen? Dat is niet aan te raden met echte kaarsen, met led kaarsen ben je veel flexibeler.

voordelen led kaarsen

Led kaarsen met bewegende vlam

Er zijn tegenwoordig zoveel mooie echte kaarsen. Ik vind het alleen altijd zonde om die te branden, juist omdat ze zo mooi zijn en zo tof staan in huis. Mooie led kaarsen blijven mooi, hoe vaak je ze ook aan doet. Dat vind ik ook heel fijn! Het is 1 keer investeren en af en toe een batterij vervangen, maar ze blijven mooi waardoor ik er overdag van kan genieten als ze niet aan staan maar gewoon mooi staan in een kandelaar. Zodra het donker is geniet ik juist van het gezellige licht. Er zijn veel verschillende soorten led kaarsen, ik moet zeggen dat ik het meest fan ben van de led kaarsen met bewegende vlam. Ik vind persoonlijk dat deze er het meest echt uitzien als ze aan staan. De led kaarsen met bewegende vlam die wij in huis hebben zijn van het merk Anna’s Collection en komen per 2 in een verpakking met afstandbediening. Er zit helaas geen timer op, dat mis ik dan wel weer op deze led kaarsen. Over led kaarsen met een timer komt er binnen kort een blogje online trouwens. Deze led kaarsen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik ben vooral fan van de led dinerkaarsen, maar ze zijn ook als stompkaars verkrijgbaar. Je zet ze aan of uit met de afstandbediening. In een kaars gaan 2 AA batterijen, je kan ze kopen bij de Intratuin, maar bijvoorbeeld ook online bij Bol.

Scroll naar boven