Leren rugzak

Leren rugzak, mijn stoere kerstcadeau!

Even geen blog over een plant of interieur item, maar een artikel over mijn nieuwste tas! Misschien herken je de tas op de foto als je mijn blog volgt, hij stond op mijn verlanglijstje voor de kerstman. Mijn eigen lieve kerstman Tommy zag dit lijstje en verraste mij op kerstavond met deze stoere leren rugzak.

Leren rugzak.

Of leren rugtas, mag ook ; ) Tijdens onze tripjes in Nederland kwam ik er achter dat een gewone schoudertas best zwaar kon worden. Ik vond het bijvoorbeeld kei onhandig tijdens het wandelen door Rotterdam en Maastricht. Tijdens het toerist in eigen land spelen had ik vaak mijn camera in de hand natuurlijk, maar het is ook fijn om hem af en toe eens weg te stoppen. Dat gaat niet zo gemakkelijk in een schoudertas. Ook sleep ik altijd van alles mee wat in en schoudertas tijdens een dagje weg best zwaar wordt. Niet heel comfortabel en daarom wilde ik al een tijdje een rugtas. In eerste instantie dacht ik aan een Fjällräven rugtas, maar na een tijdje besloot ik toch dat het een leren tas moest worden.

Cowboysbag rugzak

Cowboysbag

Cowboysbag rugzak.

Online was ik op slag verliefd geworden op de stoere rugzak van Cowboysbag. De simpele klassieke uitstraling trok me aan en de kleur van het leer. In het echt is hij nog mooier dan ik online kon zien. Ik was gelijk aan het stuiteren toen ik mijn kerstcadeau uit had gepakt. Ik ben geen fan van glad glimmend leer en deze tas is dan ook het tegenovergestelde. Ook het formaat vind ik precies goed en de ritsen van gunmetal-kleur maken het stoere uiterlijk compleet. Aan de achterzijde kunnen vlakke items opgeborgen worden in een ritsvak. Aan de voorkant heeft hij 3 vakjes die allemaal met ritsen zijn af te sluiten. Het interieur van de tas heeft een open laptop vak voor een 15 inch laptop, een ritsvakje en een ruim telefoon vakje. Hier past mijn Iphone tenminste fatsoenlijk helemaal in. Ik vind hem kei handig en ga hier zeker veel plezier mee beleven. Bij het eerst volgende stedentripje gaat hij mee!

6 gedachten over “Leren rugzak, mijn stoere kerstcadeau!”

  1. Die is héél gaaf! Doet met een beetje denken aan de Camel rugtas die ik een tijd als schooltas heb gehad. Dat was meer nubuck dan leer maar ook zo’n mooie cognackleur. Ik hou helemaal niet van bruin, maar cognac vind ik dan wel weer mooi. Ik ben ook nog altijd op zoek naar een mooie leren rugtas maar dan in het zwart. Ik heb er één in zo’n klassiek model, maar dat is echt een joekel van een apparaat en gewoon niet zo heel handzaam.

  2. Ik heb niet zo veel met rugzakken (behalve als het mijn reis backpack is natuurlijk), maar ik vind dat merk wel erg mooi. Ik heb er een mooie tas van. Lekker robuust en stevig. Leuk cadeau in ieder geval. Vind hem ook bij je passen!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven