8 In Interieur inspiratie

Letterbord, interieur must have.

letterborden

De letterborden, je ziet ze overal tegenwoordig. Het is de interieur must have van 2018. Het is HET item om je quotes, grapjes of songteksten op te deponeren en ze doen het goed op foto’s. Ik heb mijzelf er lang tegen verzet, maar ben uiteindelijk ook gezwicht voor een houten letterbord. Geïnspireerd door mijn nieuwe aanwinst, vandaag een blog met de leukste letterborden.

Letterbord kopen.

Ik ging online op zoek naar leuke letterborden toen ik zelf nog op jacht was. Er zijn er zoveel te krijgen! Allerlei soorten en maten en van goedkoop tot duur. Het is wel duidelijk dat een letterbord hip is, je wordt er nog net niet mee voor je hoofd gegooid ; ) Ik doe hier gezellig aan mee vandaag.

letterbord

Op nummer 1: Over dit hippe letterboard van Design Letters heb ik zelf even getwijfeld. Ik vind de donkere kleur groen erg tof en dit merk maakt 3 maten. A2, A3 en A4 waarbij die laatste uiteraard het voordeligst is. Deze letterborden zijn ook in meerdere kleuren verkrijgbaar zo hebben ze bijvoorbeeld ook roze en grijs. Op 2: Een Oldschool letterboard van LEDR, ook verkrijgbaar in het wit. Op nummer 3: Het grid letterbord van Monograph, de onderste helft van het bord is magnetisch waardoor je er ook nog ouderwetse notities op kunt hangen. Op nummer 4: Een vierkant letterbord van LEDR en op 5: een compleet zwart letterboard. Beide borden zijn van vilt gemaakt met een houten rand. Op nummer 6: Een roze letterbord van plastic. Op 7: De goedkoopste uit dit rijtje, dit letterboard is te koop bij Xenos. Op nummer 8: De laatste die ik wel ‘anders’ vond, het letterboard van Kikkerland. Met een standaard op de achterkant voor staand gebruik en rode letters.

Houten letterbord.

houten letterbord

Ik wilde geen basic letterbord en was een beetje aan het struinen op het internet. Google is overal goed voor ; ) Ik dacht nog, als ik niets vind wat een beetje anders is als de zwarte letterborden laat ik deze trend aan mij voorbij gaan. Op Etsy vond ik een houten letterbord en ik was al snel verliefd. Na lang twijfelen, want duur en duur, ging ik er toch voor. Ik wilde het liefst een grotere variant, maar dat werd me iets te prijzig. De verzendkosten naar NL zijn ook niet mis en uiteraard kon ik ook nog invoerrechten betalen toen het pakketje Nederlandse bodem raakte. Het uitpakken was wel een feestje, het hout is zo mooi! Mocht het geld ooit nog op mijn rug gaan groeien dan bestel ik een groter exemplaar, maar voor nu ben ik heel blij met mijn houten letterbord. Ik kocht het bij de Etsy Shop, KnotKnotOutfitters.

Heb jij een letterbord in huis?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

 • Anna berg
  november 22, 2018 at 9:02 am

  Geen letterbord hier. Alleen een klein krijtbordje in de keuken voor dingen die ik absoluut niet mag vergeten.

 • Jenn
  november 22, 2018 at 9:36 am

  Die houten is wel echt mooi!

 • Rowan
  november 22, 2018 at 4:51 pm

  Ik heb zelf geen letterbord thuis, ook omdat je ze zoveel ziet momenteel. Maar door jou ga ik twijfelen, want deze is wel echt heel erg gaaf!

 • Marije
  november 23, 2018 at 8:31 am

  Heb er ook een maar nog niets mee gedaan 🙈 .. die houten variant van jullie vind ik erg leuk

 • Morgaine
  november 23, 2018 at 9:28 am

  Die ziet er wel prachtig uit en past heel goed bij jullie in huis! Mooi gevonden en goed gekozen, soms moet je even wat meer neer tellen voor iets bijzonders, zo heb ik een wandklok ooit gezien maar dat ging echt niet of ik die nu nog kan vinden? Maar als ik hem weer tegen kom… het was namelijk in Loods5 te Amersfoort… kortom kort en krachtig vaak qua productie.

  Zelf heb ik het niet, maar ik maak mijn moodboards op een wand in de hal, draadglas is dat en daar heb ik behang tegenaan geplakt en dat is mijn letter/moodboard 😀

  X

 • Saskia
  november 24, 2018 at 12:20 pm

  Leuk! Ik heb ook een letterbord, gebruik hem alleen erg weinig eigenlijk… Binnenkort maar weer eens wat teksten op zetten.

 • Yvonne
  november 27, 2018 at 2:22 pm

  Mij houdt het ook tegen dat je ze OVERAL ziet… maar zo’n houten is wel tof, in elk geval anders-dan-anders en het past wel echt goed in jullie interieur. Leuk gevonden!

 • Estrella
  november 27, 2018 at 8:03 pm

  Ik heb afgelopen winter stad en land afgelopen voor zo’n ding (een betaalbare) en toen opeens hadden ze letterborden voor een paar euro bij de Action. Daar heb ik er één van, met een mat zilverkleurig randje. Overigens heb ik er vorige week pas voor de tweede keer een andere tekst op de gezet. Zoiets vergeet je dan weer makkelijk.