Leuke fotolijstjes.. where are you??!!

Gisteren schreef ik dit..

Ik ging gisteren avond naar de stad met maar 1 doel.. leuke vrolijke fotolijstjes scoren die ik kan ophangen.. Niet te vinden, alleen maar saai wit, zwart, hout en metaal. Frustrerend… Geen leuk kleurtje te bekennen en als ze wel een kleurtje hadden waren ze meer als 10 euro en kunnen niet eens opgehangen worden! Ik kwam dus thuis met 3 repen Tony’s chocolade..

Dit is omdat ik de wc helemaal vol wil hangen met verschillende foto lijstjes, vind ik gezellig, de wc is mijn ding. (ik zit er ook het meest en dan wil ik niet kijken naar kale saaie muren)(het vergeten kamertje word bij mij absoluut niet vergeten)(de wc word helemaal mijn ding, mijn stijl haha) Ik had al wel een aantal lijstjes en een paar lijstjes gekocht bij de Ikea dus heb al anderhalve wand vol. Ik wil dus niet allemaal saaie witte en zwarte lijstjes.

Tony's chocoladeIk was donderdag avond bij de Xenos, best leuke lijstjes daar maar bijna allemaal niet op te hangen… (best leuk.. nog niet eens leuke kleurtjes)(ik ging met 1 zwart barok lijstje naar buiten) Ik was bij de V&D er was 1 leuk gekleurd lijstje te vinden maar deze kon niet opgehangen worden en was meer dan 10 euro.. (ik ging trouwens wel de deur uit met nieuwe scentchips.. oh oh oh) Ik was bij de Blokker.. ik was binnen no time weer buiten..  Ik was bij de Hema.. alleen maar wit, metaal, zwart en simpel hout. Ik scoorde 1 leuk (kitscherig groen) lijstje bij een leuk klein one of a kind winkeltje genaamd Stippels voor 11,50… Je begrijpt dat ik niet de wc kan vol hangen met lijstjes van 11 euro! (als ik heel rijk was…. dan nog niet!) De 3 repen Tony’s waren een kleine troost..

Vandaag ging ik opnieuw op pad. Er moeten toch wel leuke lijstjes te vinden zijn voor.. uhm… een paar euro per 2 lijstjes?

Ik weet dat het mogelijk moet zijn want ik scoorde bij de Hema in Gorinchem vorige week 2 blauwe lijstjes voor 3 euro. Met frisse moed ging ik dus vandaag de kou (haat aan de herfst nu) weer in.. En whoohoo het is vandaag gelukt! Nog geen leuke groene of oranje scoren… Maar deze winst is al heel mooi vergeleken bij Donderdag! Bij de Action en Euroland scoorde ik deze lijstjes. Me is happy!

IMG_4701.JPG

15 reacties op “Leuke fotolijstjes.. where are you??!!”

  1. Eerst hadden ze bij Xenos altijd hele leuke vrolijke fotolijstjes maar sinds de reorganisatie, inmiddels toch al zeker een jaar geleden, is het assortiment flink geslonken. Ik heb toevallig vanmiddag zelf nog met m’n neus tussen de fotolijsten gezeten wat hier nog thuis lag en het één en ander opgeruimd. Helaas ook allemaal hout en metaal, anders had ik jou er nog blij mee kunnen maken!

    1. Ja de gekleurde lijstjes die ik nog had van jaren geleden kwamen ook bij de Xenos vandaan, had daarom wel verwacht daar te kunnen slagen maar helaas. Volgend weekend nog een keer naar Ikea en dan moet het hopelijk genoeg zijn 🙂

  2. Pingback: De maand november is weer voorbij gevlogen! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top