Liebster award.. 2.0

Ik kreeg de Liebster award van Rianne en van Anna 🙂 Leuk dat jullie aan me denken! Ik heb de award al eens eerder gehad en geplaatst dus deze keer geef ik alleen antwoord op jullie leuke vragen en laat de 11 feitjes en het taggen even achterwege. Vragen beantwoorden met een kop thee er naast is tenslotte altijd leuk.

De vragen van Rianne..

1. Hoe zie jij jezelf over 10 jaar? Uhm, dit vind ik heel lastig want ik ben niet iemand die ver vooruit kijkt. Ik hoop dat ik dan een baan heb die ik leuk vind, gezond ben en happy.
2. Zou je kunnen leven zonder chocola? NEE! Absoluut niet
3. Wat is je favoriete fictieve koppel? (serie/boeken/film) Die heb ik niet
4. Waarom ben je begonnen met bloggen? Ik vind het leuk om te schrijven, gewoon mijn verhaal kwijt kunnen en hopelijk andere daar mee een glimlach bezorgen en ik vind het leuk blogs te lezen. Met andere bloggers kletsen.
5. Waar kun je jou ‘s nachts voor wakker maken? Ik heb liever dat je me gewoon laat slapen.. Maar er zijn wel 3 dingen waarvoor je me wakker mag maken en dat na kan vertellen.. Als er iets ernstigs aan de hand is met 1 van mijn familie leden maar dat spreekt denk voor zich, me vertellen dat er een miljoen op mijn rekening is gestort en intiem zijn (zo zeg ik het netjes toch?) (lol) met Tommy.
6. Welke landen wil je nog bezoeken en waarom? Amerika, Noorwegen en Australië hoop ik ooit te mogen bezoeken. Lijkt me gewoon heel gaaf en mooi om daar te zijn.
7. Wat is het meest beschamend dat je ooit hebt gedaan? Poeh.. Ik zou het zo niet weten.. misschien heb ik het wel erg ver weg gestopt ; )
8. Waar en wanneer ben je voor het laatst uit eten geweest & wat at je toen? We zijn pas nog bij de burgerking geweest haha
9. Neem je de shampoos en zeepjes uit je hotelkamer mee naar huis? Ik kom zelden in hotels maar zou het waarschijnlijk wel doen haha
10. Heb je een levensmotto? Zo ja, welke? Nope, of misschien.. Altijd jezelf blijven.
11. Wat is je favoriete muziekgenre? Oeh lastig! Ik vind heel veel leuk! Ga ik denk ik toch voor top40 muziek al vind ik Country muziek ook erg leuk en ook Hardstyle kan ik waarderen.

De vragen van Anna..

1. Wat is jouw favoriete blog (van jezelf) en waarom? Altijd lastig om dit van jezelf te bekijken denk ik maar dan ga ik toch voor het samenwoon blogje. Omdat het gaat over Tommy en ik en daar ben ik nou eenmaal heel blij mee, met ons <3 en ik vind dat ik het leuk geschreven heb met humor.
2. Wat was jouw grootste teenage crush? Dat was geen beroemdheid maar een jongen die bij mijn opa en oma in de straat woonde, daar ben ik een paar jaar smoor op geweest, voornamelijk op zijn uiterlijk haha
3. Welke superkracht zou jij willen bezitten en waar zou je die voor gebruiken? Dan zou ik voor de kracht van Mystique gaan. Lijkt me gewoon heel gaaf en handig.
4. Wat is je lievelingsdier en waarom? Honden. Met name mijn doggie ; ) Ben dol op Bink en vind engelse Bulldogs geweldig. Hij is altijd blij als ik thuis kom, trouw, lief en ontzettend grappig soms.
5. Wat is de beste beslissing die je ooit hebt genomen? Ervoor gaan met Tommy en me niet tegen laten houden vanwege het leeftijdsverschil.
6. Als jij een gerecht zou zijn, welk gerecht zou dat dan zijn en waarom? Ik denk een omelet. Vol met van alles en een grote chaos.
7. Welke eigenschappen van jezelf waardeer je het meest? Uhm, dat ik lief ben, trouw en altijd eerlijk en recht door zee. Niet iedereen waardeert dat trouwens ; )
8. Wat is je leukste droom van de afgelopen tijd? Ik droomde pas geleden dat ik 33 miljoen won en met Tommy een wereldreis ging maken, ja dat was een toffe droom.
9. Wat vind jij van tuinkabouters? Ik heb echt niks met tuinkabouters..
10. Wat denk jij dat er na je overlijden met je gebeurt? Dan ga ik op in vlammen want ik wil gecremeerd worden. Verder besta ik dan niet meer.
11. Wat zorgt ervoor dat jij met een goed gevoel je dag kan beginnen? Wakker worden met Tommy in het weekend zonder wekker en weten dat alles goed is.

22 reacties op “Liebster award.. 2.0”

 1. Gefeliciteerd! Leuke antwoorden. Australië zal bij mij altijd een droom blijven want ik durf niet te vliegen. En zwemmen lijkt me toch net een beetje te ver 😀

 2. wat een leuke vragen….
  en wakker maken, gewoon voor sex dusss ;p (hoezo wil je dat opeens netjes omschrijven, hahaha)

 3. Ja echt? Mag Tommy jou wakker maken voor seks? Oh fuck off. Dat hoeft die van mij echt niet te flikken. Denk niet dat hij het overleeft! 😉

 4. Keurig verwoord hoor (dat intiem zijn), en ik ben het helemaal met je eens. Daar mag mijn vriend me ook voor wakker maken 😉

 5. hahaha, ik vind jouw omschrijving van een gerecht zijn helemaal geweldig! chaos 😉

  Leuk om jou zo ook weer beter te leren kennen 😀

 6. Hahahaha leuke antwoorden weer! Ik zag je reactie al, en toen dacht ik precies hetzelfde als jij schreef hahahaha

 7. hmmmm ik voel me ineens een hele erge gesettelde saaie muts zeg moehahahaha, ik ben door jouw blog even aan het terug denken wanneer Jer mij voor het laatst wakker maakte voor sex…. dat is denk ik ruim 5 jaar geleden. Onze slaap is heilig moehahahahaha: zie hier de toekomst als je 16 jaar samen bent 😉

 8. Amerika Noorwegen Australië. wie wil dat nu niet!! 🙂 Voor mij mag je daar ook nog Canada aan toevoegen.
  leuke antwoorden op hele leuke vragen.

 9. Ik lees nu pas je antwoorden *schaam* maar super leuk dat je mijn vragen hebt ingevuld! 😀 en wat een vette droom van die 33 miljoen, haha!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top