Liebster Award 4.0

Ja, het is niet te geloven maar ik heb gewoon weer de liebster award ontvangen! Van Wiebie dit keer en deze keer geen 11 vragen maar een kort vragenlijstje. 5 Vragen stelde Wiebie aan de bloggers die zij tagde en dat is goed te doen!

* Welk programma mag van jou per direct van de buis verdwijnen? Alle talentenjachten. Ik word zo moe van al die programma’s. Het word zover uitgemelkt dat er tegenwoordig voor van alles wel een ‘wie is de beste..’ programma is. Beste bloemist? Wat komt er straks? Wie draait de mooiste drol? Nederlands beste verzamelaar? Hollands got de langste werkloze? Heel Holland wast? So you think you can facebook? Hollands next klompenmaker? The voice of Klundert? (klein stadje in Brabant)

* Wat is je grootste miskoop ooit? Dat moet dan toch wel een kledingstuk zijn. Ik kan er zo niet 1 benoemen maar ik weet dat ik wel eens iets koop en het vervolgens nooit draag.. Gelukkig gebeurd dit niet vaak : )

liebsteraward* Bij basketbalwedstrijden heb je de zogenaamde Kissing Cam waarbij je geacht wordt je partner te zoenen voor het oog van een miljoenenpubliek. Stel nu dat je de beste plek van de zaal hebt, rechts zit je partner en links die acteur/zanger/sporter waar je helemaal wild van bent, voor wie ga je dan? Toch voor mijn partner, Tommy is mijn favoriete sporter en entertainer ; )

* Welke stad in Nederland zou ik, niet jijzelf dus, echt eens moeten bezoeken? Nijmegen! Ik ontdek zelf ook steeds meer mooie plekjes van Nijmegen en het is het zeker waard om hier een dagje of weekendje te verblijven.

* Hoeveel avonden per week ben je echt offline? Uhm, ik denk dat ik nooit echt offline ben. Via whats app ben ik altijd te bereiken.

24 reacties op “Liebster Award 4.0”

 1. Hahahahaha die talentenjachten, jaaaaaaaaaaa ben ik zoooooo met je eens, ik ben er al mee gestopt zelf, superkids heb ik 1 blok van 10 minuten ergens per ongeluk gezien en toen alweer reclame, veel gelul, geouwehoer en ga zo maar door. Zo heb ik afgelopen winter eens voor de grap The Voice opgenomen om dan alle commentaren en gelul eens te gaan skippen en doorspoelen….. je houdt een programma over van 45 a 50 minuten waar in werkelijk gezongen wordt, hahaha en dat duurt dan 2 en aan half uur?

  Nijmegen, ja ben er wel langs gereden een paar keer, maar nooit echt geweest, ik hoor het vaker, onze oudste stad van het land, wie weet ooit. Er is nog zoveel moois te ontdekken juist in eigen land!

  Leuk dat je hem ingevuld hebt ๐Ÿ˜€

  X

 2. Haha leuk! Ik ben nog nooit in Nijmegen geweest! Misschien toch een keer erheen! ๐Ÿ™‚ en inderdaad dat vind ik nou ook over de talentenjachten!

 3. Hoeveel Liebsters heb je nu in de kast staan? ๐Ÿ˜‰

  Nijmegen is leuk. Ik vind Nijmegenaren gezelliger dan die Ernhemmers boven jullie.

 4. Zo zie je maar hoe populair je wel niet bent, hihi. ๐Ÿ˜‰
  Het enige programma dat ik echt leuk vond was So You Think You Can Dance & The Ultimate Dance Battle, maar ik moet zeggen dat ik dat de laatste jaren ook niet echt meer heb gekeken. Ik vind dansen echt heel erg leuk en mooi, maar waarom moet altijd het publiek stemmen die er geen bal verstand van heeft. Om de beste bloemist kon ik trouwens erg hard lachen en Heel Holland Bakt vond ik leuk omdat ik het zelf leuk vind om te bakken (en was dus leerzaam voor mij). Maar I get your point. Ik heb verder ook niets met talentenjachten.

 5. Ja talenten jachten mogen van mij ook verdwijnen.., vroeger was het nog wel leuk maar nu hebben ze er echt tig van :’)

 6. Weer leuke vragen en antwoorden ! Ik ben in Nijmegen geboren, jippie! Misschien heb je net DE nieuwste talentenjacht bedacht…wie draait de mooiste drol…kan erg leerzaam zijn (bv wanneer moet ik naar de dokter)… Top Sammie ๐Ÿ˜‰

 7. Ik ben niet verder gekomen dan het station van Nijmegen, maar iedere keer als ik jou hoor word ik weer enthousiast. Toch maar eens een bezoekje in gaan plannen. Als je dus tips hebt hihi ๐Ÿ˜‰ Ik zou trouwens gelijk even patent aan gaan vragen op die talentenshows hoor. Voordat je het weet wordt je idee gestolen hoor (hoe gekker hoe beter is het tegenwoordig toch?) ๐Ÿ˜‰ X

  1. Ik heb al eens een blogje geschreven over de leukste winkels in nijmegen maar ik sta open voor een rondleiding ๐Ÿ˜‰

 8. Ja, die talentenjachten zijn nu inderdaad wel leuk geweest.
  Al moet ik bekennen dat ik de voorrondes van The Voice meestal wel leuk vond.

 9. Wow, 4.0 alweer :-). Talentenjachten hoeven voor mij ook echt niet meer! Nijmegen ben ik laatst geweest. Was erg mooi en een fijne stad.

 10. Hรฉรฉl leuk geschreven ๐Ÿ™‚
  Ik blijf Nijmegen als 2de homo stad van Nederland zien ๐Ÿ™‚ Als ik zie op datingsites hoeveel mannen daar wonen of vandaan komen ๐Ÿ˜‰ Maar natuurlijk ook best voor de leuke plekjes hoor :-p

 11. Leuk dat je hem hebt ingevuld! En ja, al die talentenjachten… ik ben er ook wel klaar mee. Vind allee So you think you can Dance wel leuk om te zien maar uitgerekend dat programma schijnt te verdwijnen. Dus geen beroemdheid? IK moet zeggen dat als mister Clooney of mister Depp naast me zou zitten dat ik dan toch wel mijn kansje zou pakken hoor! Niet compleet aflebberen maar gewoon een bescheiden zoen, zo’n kans krijg je tenslotte nooit weer en ach, ik denk dat vriendlief het me wel zou vergeven…

 12. Leuke vragen! Ik kijk al maanden geen tv meer, maar vind/vond van talentenjachten eigenlijk alleen de audities leuk. Als het serieuzer werd en er alleen nog maar goeie zangers overbleven, was de lol er wel vanaf. ๐Ÿ™‚

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top