Liebster award 5.0

Ja, je leest het goed, 5.0! Ik kreeg voor de vijfde keer de liebster award, dit keer van Lifeisagardenofquotes. Thanks! Er hangen nogal wat regeltjes aan deze award waar ik me lekker niet aan ga houden want ik heb hem toch al meerdere keren ingevuld. De vragen die voor me verzonnen zijn zal ik wel beantwoorden!

1) Kun je jezelf in 5 woorden omschrijven en komt dit terug in je blog? Eerlijk, eigenwijs, lief, leuk en ongeduldig. Ik denk dat veel van deze eigenschappen wel terug te zien zijn op mijn blog, maar daar kunnen jullie het best over oordelen : )
2) Haal je gerechten van een foodblog en zoja welke is dit? Nope. Ik ben ook niet zo’n koker ; )
3) Heb je veel huisdieren of wil je er op termijn? We hebben 2 honden. Bink & Punk.
4) Wat doe jij thuis, wanneer er niemand is, omdat je niet wil dat bv. je lief het ziet? Haha, ik heb niet echt dingen die Tommy niet mag zien al vind ik het makkelijker om outfit foto’s of selfies voor mijn blog te maken als hij er niet is. Teennagels lakken doe ik ook vaak als Tommy niet thuis is.
5) Wat is je favoriete quote? Don’t let something that’s long gone continue to control you. It’s time to let go.
6) Welke blogpost van jou moet ik zeker lezen? Ha, allemaal! Hihi, nee ik denk dat een hoop lezers mijn about me pagina nooit gelezen hebben dus ik zou zeggen, lees die eens!
7) Waarom ga jij op reis? Uhm, nou ik ga niet op reis. Zolang wij nog honden hebben blijven we thuis.
8) Wat is het meest aangrijpende (positief of negatief) wat je al meegemaakt hebt op reis? Hm, ik kan zo niks verzinnen.
9) Wat zou je droomjob zijn? Fulltime blogger ; ) Boeken schrijfster, chocolade tester, professioneel slaper ; )
10) Wat is je favoriete serie van all-time? Oh moeilijk! Ik vind Gossip Girl nog steeds leuk als ik die terug kijk maar op dit moment ben ik enorm fan van Revolution.
11) Β Wat is je beste en je slechtste eigenschap? Ik vind dit altijd zo’n moeilijke vraag! Ik ben heel lief en trouw.. Mijn slechtste eigenschap? Ongeduldig denk ik en soms wat te eerlijk en direct.

20 reacties op “Liebster award 5.0”

 1. Whoa, je vijfde al! Gefeliciteerd! Revolution wil ik nog steeds gaan kijken. Ik hoor vaker dat dit een erg goede serie moet zijn. Nog 2 afleveringen van de serie die ik nu kijken en dan is het weer tijd voor een nieuwe!

 2. Wat leuk die verschillende vragen en antwoorden. Jouw droomjobs zullen zo de mijne kunnen zijn :-). En wie is er nu niet soms ongeduldig?

  natuurlijk nog gefeliciteerd voor de 5de keer :-).

 3. Hier ook een mevrouw Ongeduld hoor. Wat leuk dat je je 5e award binnen hebt πŸ˜‰

  Hahaha chocolade tester en professioneel slaper!

 4. Hahaha de about me pagina, okΓ© het heeft even geduurd voor ik die bij jou vond ooit, maar eigenlijk is dat meestal wel het eerste waar ik naar zoek als ik op een blog kom waar ik voor het eerst kom πŸ˜‰

  En zo ook hier ooit al eens πŸ˜€

  Je slechtste eigenschap, is dat wel een slechte eigenschap? Eerlijkheid en directheid worden vaak afgedaan als not done, maar zie het maar zo, de meeste mensen durven dat gewoon niet πŸ˜‰

  X

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top