Liebsteraward 3.0

Jaja, ik kreeg de liebsteraward nog een keer! Dit keer van Rianne. Ik kreeg deze award/tag al 3 keer eerder, die vragen feitjes en antwoorden kun je hier en hier vinden. Voor nu de antwoorden op de leuke vragen van Rianne.

  1. Wat is je lievelings serie/tv-programma? Op dit moment vind ik Alles mag op Vrijdag een erg leuk programma, maar PLL is toch wel een favoriete serie.
  2. Apple of Android? Apple! Ik heb een Iphone 5S, nog steeds dolgelukkig mee en hier voor had ik ook een Iphone. Zou geen ander merk (telefoon) meer willen.
  3. Als je ÊÊn winkel mocht leegkopen (kleding, interieur, maakt niet uit), welke zou het dan zijn? Ohhh moeilijk kiezen! Ikea vind ik geweldig, maar ook de Blond Amsterdam winkel, de supermarkt.. Lekker hamsteren 😉 en de Only vind ik ook top.. Ik kan gewoon niet kiezen!
  4. Zomervakantie, citytrip of wintersport? Zomervakantie!!
  5. Hoe heb je ooit het bloggen ontdekt? Ik denk dat dat was toen CU2 nog bestond..
  6. Beschrijf je kledingstijl! Ik denk dat ik niet echt een stijl heb.. Ik draag gewoon wat ik leuk vind of lekker vind zitten. Denk dat het dan het meest in de buurt komt van stoer.
  7. Heb je een favoriete blog? Nee, ik vind dat er zoveel leuke blogs zijn en ik volg er aardig wat, ik heb geen favoriet.
  8. Wat is de mooiste reis die je hebt gemaakt? Uhm, die heb ik nog niet gemaakt denk ik. Ik heb leuke vakanties gehad maar mooi zou ik ze niet kunnen noemen. Al is het misschien een mooie reis die ik heb gemaakt van de puberteit naar wie ik nu ben. (trots op dit serieuze antwoord jongens.. poeh poeh)
  9. Heb je ooit een liefdesbrief of roos oid naar iemand gestuurd? Ja, ik heb wel eens een liefdesbrief verstuurd, maar toen was ik nog een kleine Sammie met blond haar ; )

8 reacties op “Liebsteraward 3.0”

  1. Ik zou toch in jou geval voor blond amsterdam gratis winkelen, stel je voor dat je alles hebt! En dan kunnen wij jaloers toekijkwn hoe jij allea gratis binnen hebt gehaald :p

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top