Life is a Song | TAG

Door Dina van Dinastie werd ik getagd voor deze Life is a Song tag, door Dina zelf bedacht ook trouwens. Helemaal leuk om weer is een tag over muziek in te vullen, thanks Dina!

WIE IS JE FAVORIETE ARTIEST? Ik zei net thanks he.. Neem ik nu al terug.. Wat een moeilijke vraag!! Kan dus echt niet kiezen! Op dit moment vind ik alle muziek uit 50 shades erg goed, FourFiveSeconds van Rihanna vind ik ook erg lekker en Guus Meeuwis blijf ik top vinden.

ZING JE ONDER DE DOUCHE? Nee, uhm, misschien.. heel soms, zachtjes…

WAT WAS DE EERSTE CD IN JE BEZIT? Hihi, dat waren waarschijnlijk de smurfen ; )

musictagnummerALS ER NOG GEEN INTERNET BESTOND (DUS OOK GEEN SPOTIFY, YOUTUBE, DOWNLOADEN) WELKE CD ZOU JE DAN KOPEN? Uhm, dan zou ik de cd kopen waar alle nummers op staan uit de film 50 shades of een verzamel cd, vroeger had je van 538 zo’n cd met de meest recente hits van die maand, die zou ik dan waarschijnlijk kopen.

WELKE ARTIEST OF WELK NUMMER IS EEN ‘GUILTY PLEASURE’ VAN JOU?  (wel eerlijk zijn hè!) Uhm, ik schaam me nergens voor, vind zoveel muziek leuk : ) Dat zal dan een carnavals nummer zijn, snollebollekes.

WELKE ARTIEST(EN) HEB JE LIVE GEZIEN? Ik ben naar Groots met een zachte G geweest van Guus Meeuwis, verder heb ik met de zomerfeesten in Gorinchem aardig wat artiesten een aantal nummertjes horen zingen en dj’s gehoord op festivals maar dan word het wel een erg lange lijst : )

VAN WAT VOOR MUZIEK OF WELK NUMMER WORD JE EMOTIONEEL? Van muziek niet echt zo snel tenzij het onder een zielig stukje in een film is.. Dan kan ik keihard mee janken om iets wat een acteur overkomt ; )

AAN WELK NUMMER HEB JE EEN SPECIALE HERINNERING? Dit nummer..

WELKE HERINNERING BRENGT DIT NUMMER BIJ JE NAAR BOVEN ALS JE HET LUISTERT? Dit nummer was HET liedje van mijn opa en oma, het werd niet vaak gedraaid daar in huis, ik kan het me zelfs niet heugen dat ik het gehoord heb bij opa en oma maar het werd gedraaid bij de dienst van mijn opa’s crematie.. Gelukkig word het nooit op de radio gedraaid dus hoor ik het alleen maar als ik het zelf op zet,, dan komen de tranen van zelf, moet bij dit nummer altijd aan mijn fijne lieve opa denken die er niet meer is en aan de fijne herinneringen die ik heb aan mijn opa en oma samen toen oma nog geen alzheimer had.. Oma zorgde voor een zwembadje in de tuin voor mij, opa leerde me fietsen (en liet me een tand door mijn lip vallen bij de eerste keer zonder zijwieltjes, thanks nog opa!) oma deed met de borstel 100 slagen door mijn haar.. Dat was genieten! Heerlijk vond ik dat! Opa had net zo’n hekel aan vaat afdrogen als ik, gaf je soms een baardje als je het niet zag aankomen, ging met me mee naar paardrijden en bracht me naar de disco. Oma kwam met haar verband kussentje aan rennen en heeft altijd al mijn wonden met liefde verzorgd als ik weer is op mijn plaat was gaan liggen.  Naja,,, dat dus,, dat komt boven bij dat liedje..

Ik tag: Tammie Nesrin en Tamarah

22 reacties op “Life is a Song | TAG”

 1. Er is dus toch 1 muziekstuk waar jij emotioneel van wordt en een prachtige song ook! Ik ken hem zeker wel, en kwam vroeger wel voorbij op de radio, maar ja country is tegenwoordig niet meer in.

  De herinneringen die je vertelt, zijn bijna gelijk aan de mijne als ik aan mijn opa en oma denk, mooi Sammie! X

 2. wauw mooi zeg dat van je oma en opa!!!! En die liedjes van 50 shades zijn erg leuk!!! 😀 Vooral Ellie Goulding!!! 🙂 Leuke tag !!! ik vind hem erg leuk!

 3. Erg leuk ingevuld meis. Wat een prachtige herinnering heb je aan je opa en oma bij dat stukje muziek: heel mooi omschreven. X

 4. Wat leuk dat je de TAG hebt ingevuld! Erg is dat hè, hoe ze bij films zulke goeie muziek onder een scene kunnen zetten en dat je dan compleet in tranen uitbarst. Mooie herinnering trouwens aan je opa en oma, lief nummer.

 5. Die verzamel CD’s download ik nu nog steeds omdat ik het best leuk vind om alle hits van een bepaald moment bij elkaar te hebben. Even lekker top 40 mee zitten brullen, haha.

 6. Dat heb ik dus ook, dat ik niet per se emotioneel word van een liedje/muziek, maar dat herinneringen die ik bij dat liedje heb me emotioneel maken!

 7. mijn eerste cd weet ik nog goed, kreeg ik voor mijn verjaardag een disney cd, geloof dat ik hem onder tussen niet meer heb…
  Wat een super leuke tag is dit…

 8. mooie tag, Sammie
  Ik word zelf wel vaker emotioneel als ik een mooi liedje hoor. Niet zelden krijg ik dan kippenvel van zoveel schoons… 😉

 9. Leuke tag om te lezen! Ik heb hem ook nog nog staan om in te vullen. Dat nummer ken ik helemaal niet, maar een mooie herinnering aan je grootouders.

 10. Wel fijn dat het nummer van Tumbleweeds weinig wordt gedraaid, een nummer van mijn opa’s crematie kwam continu op de radio. Dat vond ik af en toe weleens lastig qua emoties. En de Smurfen als eerste aankoop ooit. Ik denk dat het voor een hele generatie geldt (gelukkig vond ik de Smurfen vreselijk).

 11. Gefeliciteerd met je eigen domein!! Dat eerst 🙂

  Enne, leuke tag is het he? Ik vond het leuk om te lezen welke muziek jij kiest, weer heel anders dan dat ik zelf doe. Groots met een zachte G lijkt me trouwens heel gaaf om een keer mee te maken, maar elk jaar is er wel wat anders waardoor het voor ons niet uitkomt.

 12. Pingback: Life is a Song TAG

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top