happy socks

Life is too short to wear boring socks.

Het was weer eens zover. Tommy en ik hadden nieuwe sokken nodig en nog steeds zijn we fan van Happy Socks. Waarom zou je saaie sokken aantrekken als je ook wat vrolijks kunt dragen?! Ik bestelde een aantal nieuwe toppers ; ) 

Life is too short to wear boring socks!

Dat meen ik echt. Waarom zou je in hemelsnaam saaie witte of zwarte sokken dragen? Als ik mijn sokken la open trek krijg ik direct een goed humeur. De kleurtjes geven de dag een goed begin. Ook als ik de was gedaan heb en de sokken op het droogrek hang geven ze me een glimlach. Ze maken het ook bijzonder makkelijk om een paar compleet te houden. Je ziet zo welke sok bij welke sok hoort ; ) Alleen maar voordelen!

boring socks

Ik bestelde de sokken dit keer direct bij Happy Socks. Ik had mijn oog laten vallen op een paar pizza sokken en die hadden ze daar nog in mijn maat. De bestelling was met 2 dagen binnen! Tommy had ik niets verteld en was blij verrast mijn zijn 3 paar nieuwe Happy Socks. Het is maar een kleinigheidje, maar hij is altijd erg blij met nieuwe Happy Socks. Op dit moment hebben ze een actie op de website van Happy Socks. Gratis verzending op de vaderdag gift box! Er is zoals altijd de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Happy Socks nieuwsbrief, je krijgt dan 10% korting op je eerste bestelling. Altijd goed ; ) 

pizza sokken

Ik ben in ieder geval weer helemaal happy met 3 paar nieuwe Happy Socks. Sokken en pizza’s, wat wil een mens nog meer? ; )

4 gedachten over “Life is too short to wear boring socks.”

  1. Ik zag ze gisteren nog hangen in een schoenenzaak waar mijn vriend een paar sneakers kocht, maar ze hadden helaas mijn maat niet meer. Misschien toch maar eens online bestellen dan.

  2. Hahahahaha, ik heb jouw happy socks van toen, aan dochter gegeven, zelf een paar keer gedragen, maar ik blijf toch een fan van dikkere sport sokken 😉 Heeft ook met mijn speciale schoenen te maken.

    Wat je zegt, je ziet zo met opvouwen wat bij elkaar hoort, ahum.. als je allemaal dezelfde sokken hebt in 1 kleur, en maar 1 maat… dan is het nog makkelijker 😛 hahahaha

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven