Life lately..

Ik vond het wel weer een mooie avond om even bij te kletsen, even kletsen voor het weekend. Ik had eigenlijk gepland om gisteren avond te bloggen, maar Tommy kwam thuis en nam me mee uit eten bij Shabu Shabu. Sja, dan ga ik niet zeggen dat ik eigenlijk wilde bloggen natuurlijk : D Sammie zegt geen nee tegen sushi, zeker niet als het word getrakteerd ; )

Ik had maaltijdsalade’s gehaald voor gisteren avond, maar Tommy vond dat we ons 4 jarig samen zijn toch maar even moesten vieren. Ja, gisteren waren we alweer 4 jaar samen. Zo gek hoe hard de tijd gaat! Gelukkig hebben we het nog steeds erg leuk samen en hebben we geproost op de volgende 4 jaar. Ik had een aardbeien cocktail en die was behoorlijk sterk! Daarna hield ik het maar weer bij cola, er moest tenslotte gewoon gewerkt worden vandaag.

april sammie 2017

Ik vind mijn baan iedere dag leuker worden, ik leer een hoop en mijn collega’s zijn allemaal erg aardig. Wel ben ik nog steeds iedere week echt moe aan het eind van de week. Mijn hersenen zijn goed aan het werk zullen we maar zeggen : ) Verder kreeg ik deze maand van Tommy een keer een bos kleurrijke Gerbera’s. Deze lag klaar toen ik thuis kwam uit het werk, heel lief en attent. Ik had die week veel beroerd geslapen en veel vreemd gedroomd, hij wilde me even een opvrolijker geven, dat lukte wel met deze vrolijke bloemen.

april 2017 zosammie

Op eerste paasdag zijn we naar Arkel geweest voor een Paasbrunch met mijn familie. Er waren ontzettend veel lekkere hapjes gemaakt door mijn oom en aanhang tante en het was erg gezellig. De tafel was bijzonder gezellig gedekt. Fijn om weer met zijn allen bij elkaar te zijn! We bestelde afgelopen maand ook weer eens bij Sushi Point, gewoon DE LEKKERSTE sushi die er is! Negen april waren we een dagje in Arnhem, het was toen van dat heerlijke zonnige weer! We hebben wat gewinkeld en daarna uren op het terras gezeten in de zon. Uiteindelijk hebben we op het terras bij De Beren gegeten, Tommy spareribs en ik ging voor een burger. Het was een heerlijk dagje en we hebben ontzettend genoten van het zonnetje, het was gewoon heet! Jammer dat daar inmiddels niets meer van te zien en te voelen is. Het is gewoon koud nu!

sammie april 2017

Mijn rode haar is inmiddels alweer aardig verbleekt en ik moet het eigenlijk weer verven, ik heb er alleen geen zin in. Mijn motto is nu #vervaagdekleurisookhip in ieder geval tot ik weer zin heb om te verven : D Toch viel het op de outfit foto’s met mijn nieuwe toffe citroen tas niet echt op, daar lijkt het zelfs nog best rood. Op tweede Paasdag liepen wij in de Intratuin samen met half Nederland.. Ons balkon was al maanden een dood zooitje en hebben we die ochtend opgeruimd en schoongemaakt. Toen waren alleen al die leuke potten wel erg leeg en voor we het wisten hadden we in de Intratuin een winkelwagentje vol plantjes. De VVV bonnen die ik voor mijn verjaardag had gekregen heb ik hier leuk voor kunnen gebruiken.

De rest van de middag zat ik op het balkon tussen de potgrond en plantjes en had ik de volgende dag spierpijn van het op mijn hurken zitten. Maar het balkon is weer netjes en ziet er weer een stuk gezelliger uit. Nu maar hopen dat alle plantjes blijven leven met die temperaturen van deze week.

Hoe waren jullie Paasdagen?

18 gedachten over “Life lately..”

 1. Leuk om te lezen. En dagje Arnhem is heerlijk hè. Wij gaan vaak bij mooi weer op t terras bij café Meijers zitten! Heerlijk!

 2. Never say no to sushi 😉

  Fijn dat je werk zo goed gaat en wat heb je toch een lieve vriend. Lekker koesteren dat het al 4 jaar zo goed gaat.

 3. Wat een leuk dagboekje! Ik kan me trouwens heel goed voorstellen dat je aan het eind van de week zo moe bent, een nieuwe baan is echt weer even wennen!

 4. Ja het balkon, hier hetzelfde hoor, toch wacht ik eventueel tot na Ijsheiligen, wat op 13 mei is, daarna is de vorst weg, al wonen wij met een balkon, dus hoger, en de vorst is meestal aan de grond, hoe hoger je woont, hoe veiliger voor de vorst je bent, warmte stijgt. 😉

  Mijn vlinderstruik leeft nog, heeft het overleeft en de rest komt later wel, ik heb een paar plantjes, spaanse margrieten gekocht, zo gek, vol in de knop, zodra ze open gaan, zijn de knoppen direct verdroogd, ik snap er niks van!

  X

 5. Bij ons was Pasen ook erg gezellig. Ik zou dus ook écht geen nee zeggen tegen Shabu Shabu! Sushi point ken ik nog niet. Is dat in Nijmegen? Fijn weekend!

 6. Ik ben dan wel geen grote fan van Sushi, maar tegen een avondje uit zeg ik ook niet gauw nee. En al zeker niet voor zo’n gelegenheid. Proficiat trouwens! Op naar nog vele mooie jaren samen 😉

 7. Wan harte met jullie 4 jarig samenzijn. Heerlijk uit eten, daar zeg ik echt geen nee tegen! Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk. Dat is toch wel zó belangrijk. X Fijn weekend.

 8. Gefeliciteerd nog met jullie jubileum, tegen de sushi had ik inderdaad ook geen nee gezegd haha. De echte warme dagen mis ik ook behoorlijk, dat koude is opeens niks nu je weer even de zon hebt kunnen proeven ;). Liefs.x

 9. gefeliciteerd met jullie 4-jarig samenzijn!

  Al het eten ziet er ontzettend goed uit, zo een prikker in brood maakt het ook feestelijk en extra lekker 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven