bloemen

Life lately.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik gewoon even gekletst heb en ik had er nu wel weer zin in. Gewoon even een beetje babbelen, ouderwets bloggen over wat we allemaal gedaan hebben. We genoten van de laatste zomerdagen, namen nog een week vakantie en gingen naar de bios in Rotterdam. Oh, en we deden nog het één en ander in de afgelopen weken : ) 

laatste zomerdagenWe genoten volop van de laatste warme zomerdagen en zaten zoveel mogelijk in onze tuin. Met mijn familie waren we een dagje samen in Dirksland waar mijn oom en zijn vriendin naar toe zijn verhuisd. Huis bewonderen en de omgeving, wat een rust daar! Met zijn allen was het weer een hele gezellige dag en avond en genoten we van lekker eten van de BBQ. Ik heb de laatste maanden wat plantjes gestekt en sommige doen het bijzonder goed zoals de Peperomia Raindrop. Met de warme dagen hadden we regelmatig ijs in huis en ik wilde de Magnum Pink ook wel eens proberen. Ziet er leuk uit, maar de smaak vond ik niet bijzonder. Jillz smaakt beter ; ) Verder waren we nog op een kinderverjaardag, de kleine man was 4 geworden en het was een gezellig avondje.

2018 zosammieenzo life

Onze tomatenplant die spontaan deze zomer uit het terras kwam groeien is enorm geworden. Ik had de plant natuurlijk moeten dieven, maar ik heb er eigenlijk niet veel aandacht aan besteed. Daardoor is het nu een soort struik met niet de meest lekkere tomaatjes. We laten de plant gewoon zijn gang gaan en ik verwacht dat hij na de winter wel overleden is. In september namen we nog een weekje vakantie en ik begon die vakantie met een vreemde behoefte. Ik besloot de beneden verdieping eens even goed te poetsen. Alles is van plek af geweest, de stofzuiger is overal geweest en daarna kwam het dweilen. Ik had na dat poetsen een tevreden gevoel. Heel vreemd! : D We dronken koffie in Arnhem op het terras en spotte deze auto ergens in een parkeer garage. Opvallend ding.

toerist in eigen land 2018 sammie

We speelden toerist in eigen land in ons weekje vakantie en bezochten Den Haag, Haarlem en Rotterdam. Den Haag viel me een beetje tegen, maar Rotterdam vonden we beide heel tof. Daar gaan we zeker nog eens terug naar toe en er komt ook nog een blog over. We sloten de dag in Rotterdam af met een bezoekje aan de bioscoop. We zagen de nieuwe film Predator in 4DX. Een bijzondere ervaring als je bioscoop stoel beweegt op alle denkbare manieren en je water en wind voelt. Gaaf om eens mee te maken. Verder genoten we af en toe van een lekkere lunch op een terras en las ik wat blogs terwijl Tommy in slaap viel bij het wielrennen.

life lately 2018 zomer

Mijn hang cactus is deze zomer gegroeid en heeft een aantal nieuwe groene puntjes. Zo grappig om te zien en ik ben ook blij dat de plant het goed doet. Hij blijft bijzonder. We aten een keer met Tommy zijn vader en diens vrouw bij ons thuis. Garnalen van de BBQ waren het voorgerecht en salade met een stukje vlees hadden we als hoofdgerecht. Was lekker en gezellig! Ook genoten Tommy en ik een keer van Sushi en kaas fondue, niet op dezelfde avond uiteraard ; ) Ik bestelde 2 nieuwe boeken waaronder Instaproof. Ik heb de eerste pagina’s gelezen en vind het tot nu toe een leuk boekje met ook een hoop mooie kiekjes. In de keuken hingen we nieuwe wandrekjes op voor net iets meer ruimte en we kochten een nieuwe plant.

12 gedachten over “Life lately.”

  1. Oh brr water voelen in de bioscoop? Ik denk dat ik dan uit mijn filmbubbel zou raken :p Zo te lezen heb je het wel fijn gehad! 🙂 Wij zijn vorige zomer ook eens in Den Haag geweest. Was op zich wel mooi maar nu ook niet zo memorabel eigenlijk.

  2. Heerlijke dingen gedaan en ook leuk dat je Rotterdam nog even hebt bezocht 🙂 Echt leuk ook, hoe goed je plantjes het allemaal doen. En ondanks dat de smaak van de Magnum Pink misschien een beetje tegenviel, ziet hij er toch nog heel mooi uit!

  3. Ik denk (ben het niet helemaal zeker) dat ik tijdens mijn bezoek aan Rotterdam geluncht heb op die plek waar jij een foto van nam. De 3de collage linksonder (onder cinema Pathé). Ik herken het precies (ofwel lijkt het hard op elkaar :p )

  4. Wat een leuke en gezellige blog. Heerlijk om een weekje vrij te hebben en toerist in eigen land te spelen. Leuk he, om plantjes te stekken, ik ben echt verbaasd hoe makkelijk dat soms gaat.

  5. Die Instaproof heb ik sinds vorige week ook in huis 😀 Nog niet echt in begonnen, maar op het eerste zicht ziet het er alleszinds wel leuk uit.
    Jij hebt groene vingers, zeg! Ik zou zelfs niet weten hoe eraan te beginnen, aan dat stekken!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven