riverdaletvsam

Life lately

Ik dacht, laat ik nog eens even bijkletsen zo aan het eind van het jaar. We vallen bijna 2020 binnen, is toch niet te geloven! De tijd gaat zo hard! Ik kan me oudejaarsavond 2018 nog als de dag van gisteren herinneren. Bizar! Hebben jullie dat ook? Dat gevoel dat de tijd steeds sneller voorbij lijkt te gaan?

In November hebben we een nieuwe kookplaat gescoord bij Ikea. We hadden een elektrische kookplaat, maar daar werden we helemaal gek van. Dat ding had totaal geen power en we waren er klaar mee na 2 jaar. Deze inductieplaat van Ikea is een verademing! We bestelden ook weer een keer sushi en gingen op kraamvisite bij vrienden. We plakten er gelijk een gezellig avondje logeren aan vast. Ik haalde in November een kamerden in huis die nu dienst doet als kerstboom. We hadden een gezellige carnavals avond en Tommy maakte vers stoofvlees. Ook hebben we weer eens samen een avondje lekker gesnackt. We hadden wat smeersels gehaald en een stokbroodje en heerlijke kaasjes. Ik vind dat eens in de zoveel tijd zo gezellig en zoooo lekker! Ik keek ook weer wat afleveringen van Riverdale op Netflix en ik keek seizoen 4 van Peaky Blinders af.

2019novzosamWe zijn naar het nieuwe filiaal van Loods 5 in Duiven geweest. Mooie grote winkel met heel veel toffe woonmerken! Helaas was het er ontzettend druk en was ik een beetje hangry. We hadden allebei geen zin om 20 minuten in de rij te staan voor een bak koffie met een broodje dus zijn we maar naar de Mac gegaan. Ik heb dan ook niets gekocht, maar ik ga zeker nog eens terug naar Loods 5. Ik wacht alleen nog wel een paar maandjes, dan is het hopelijk niet meer zo extreem druk. We zijn ook bij de kerstshow van Intratuin in Duiven geweest, was weer prachtig, en bij Intratuin Elst waar ik de nieuwe Intratuin app eens probeerde. Ik nam een mini boompje mee en een bosje eucalyptus. Ik denk dat ik ook nog wel ga kijken bij de Intratuin in Malden, toch altijd leuk om in verschillende filialen de kerst spullen en planten te zien. Ze hebben overal toch net weer andere dingen. Ik probeerde ook een nieuwe Starbucks ijskoffie, lekker wel. Deze week was het ineens een dagje boven de 14 graden en zelfs nog 14 graden toen ik naar huis reed van mijn werk. Heerlijk! Heb tijdens mijn lunchpauze lekker van het zonnetje genoten!

 

eind2019sam

Voor de rest van deze maand niet veel meer op de planning. Ik had vorige week mijn kerstdiner op het werk en Tommy heeft die van hem deze week. Verder geen plannen voor aankomend weekend, gewoon een beetje relaxen. We hebben ook geen vakantie al hebben we uiteraard wel de kerst dagen vrij. We hebben we de 2 dagen na nieuwjaarsdag vrij. 2 korte werk weken in het vooruitzicht dus, heerlijk! Hebben jullie nog vakantie?

7 gedachten over “Life lately”

 1. Echt vakantie heb ik niet, maar de DBS is gesloten na kerst en na oud en nieuw neem ik vrij als ze al open zijn op 2 jan. dus eigenlijk ook weer wel. Dat is makkelijk als je maar 1 dag per week werkt, en straks is de laatste, vandaag dus… en dan ben ik even weg tot ergens in de 2de week van jan. Heerlijk! Nu nog even stressen tot ik er ben, hahaha

  Komt goed! Geniet van alles en hele fijne feestdagen alvast. De tijd vliegt en ook hier, als gisteren dat het nieuwe jaar kwam bla… zoveel te doen, veel gedaan ook, maar het is net of alles wat we gedaan hebben, nog gisteren was…

  X

 2. Wat een heerlijke dingen zeg, en wij hebben het de aankomende tijd best wel druk! vooral veel dingen met de familie, een vrouwendagje en nachtje weg in een wellness hotel, met mijn man en vrienden oud en nieuw vieren, voor het eerst in ons huisje en dan ook nog wat andere leuke dingen doen.

 3. Leuke dingen zeg! Wij hebben ook een nieuwe kookplaat, super blij mee. wat een verschil kan dat maken he. Ik ben lekker aan het genieten van mijn vakantie<3

 4. Ik vind ook dat de tijd precies véél sneller gaat dan een paar jaar terug. Crazy! Tegelijk zat ik gisteren foto’s te kijken van dit jaar en dan lijkt januari ook alweer een eeuwigheid geleden.
  Handig die nieuwe kookplaat. Die van ons is ook elektrisch en zo traag! Erger me er ook vaak aan maar we gaan binnen een tijd ons huis verbouwen en dan knappen we gelijk ook de keuken op dus nog even geduld hebben. Fijne feestdagen alvast! Geniet van je vrije dagen 🙂

 5. Je bent niet de enige hoor die het jaar voorbij heeft zien vliegen. Ik begrijp soms ook niet waar de tijd is gebleven, maar ja, het is alweer bijna 2020. Voor het eerst sinds 1997 heb ik een soort van mini kerstvakantie, morgen nog werken en dan heerlijk vrij tot en met donderdag 2 januari.

 6. Ik heb twee weken vakantie gehad, maar die zitten er helaas alweer op. Inductie is super, ik zou niet meer anders willen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven