Life lately, Essen, Pandora en shoppen. 

Even een bij klets blogje. Gewoon wat random geklets vandaag. Hoe is het met jullie? Leuke Moederdag gehad gisteren? Ik heb mijn mams niet gezien gisteren. We hebben een date gepland staan voor deze zaterdag. Ze had vorige maand al gezegd dat ik aankomende zaterdag vrij moest houden, dat ik voor half 11 in de ochtend bij haar moet zijn. We gaan iets doen samen, maar ze wil nog niet zeggen wat. Ik krijg dus een verassing! Ben erg benieuwd! Uiteraard heb ik een Moederdag cadeautje gescoord die ze dan zaterdag krijgt. Ik heb er al zin in en ben erg benieuwd wat we gaan doen!

Ik heb een heerlijke werk week achter de rug en begin met plezier aan deze week. Wat is dat een heerlijk gevoel, met plezier naar je werk gaan! Ik geniet er echt van en heb na iedere dag een voldaan gevoel. Heerlijk! Ik ontving wat shirtjes die ik had besteld, waaronder een blauw flamingo shirt. Ook ontving ik vorige week weer een Bloomon bos, daar word ik altijd blij van. Verse bloemen in huis bezorgen me iedere keer weer een glimlach.

collage 14-05-17

Afgelopen zaterdag besloten Tommy en ik een dagje naar Essen te gaan. Na Keulen en Düsseldorf wilde we wel eens een andere Duitse stad zien. Het viel een beetje tegen vond ik. Ik vond het centrum lelijk, sorry dat ik zo kort door de bocht ben, maar ik kan er niks anders van maken. Het heeft ook totaal geen sfeer en hoewel we er heerlijk gegeten hebben op een terras zullen we niet snel nog eens naar Essen gaan. Tenzij het koud nat weer en we perse willen winkelen. Dan heel misschien. Heel heel heel misschien. Het aanbod aan winkels is groot in een enorm overdekt winkelcentrum. Ik scoorde er 3 nieuwe Pandora bedeltjes. Het camera bedeltje wilde ik al heel lang hebben en ze hadden een actie 3=2 betalen. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe bedeltjes!

collage 14-05

Zaterdag avond hebben we gezellig samen voor de tv gegeten. Stokbrood en smeersels, heerlijk! We keken voor het eerst naar het Eurovision songfestival en doen dit waarschijnlijk nooit meer. Wat een smerig vriendjespolitiek gebeuren, bah. De punten van de zogenaamde vak jury’s gingen wat mij betreft helemaal nergens over. Vals zingen en dan nog 12 punten krijgen, heel bijzonder. Verder moesten we beide toegeven dat we het programma best vermakelijk vonden, de muziek is echt niet zo mijn ding en Tommy zal het al helemaal nooit draaien. Het was wel vermakelijk en ik heb zelfs een favoriet. Wat mij betreft zong Engeland het best, niet 1 keer vals en prachtig gezongen. Mooi nummer ook, maar mijn favoriet was Moldavië. Wat een vrolijk nummer!

Zondag zijn we een stuk gaan wandelen en heeft Tommy weer wat outfit foto’s voor mij gemaakt. Ik scoorde nieuwe sneakers, een flamingo shirt en ontving iets moois voor mijn blog. Daar moesten foto’s voor gemaakt worden, die artikelen volgen nog. : ) 

Ik wens jullie allemaal een fijne week! Laten we hopen dat de temperatuur zo aangenaam blijft als afgelopen weekend!

21 gedachten over “Life lately, Essen, Pandora en shoppen. ”

 1. Ben best blij dat je werk je zo goed bevalt! Dat is inderdaad een fijn gevoel, als je zowat fluitend van en naar je werk gaat. Vaak is het een stukje waardering van je baas en collega’s, waardoor je ook je werk leuker vindt en beter doet. Of andersom: je werkt goed en dus waardeert men je. En dan is je werk ook weer leuker! Opwaartse spiraal! 😊

 2. Oh heerlijk zo n zaterdagavond! Hier was t bijna hetzelfde, wij aten shoarma! Maar ook een heerlijke avond liedjes afzeiken😂😂😂😂dat flamingo shirt is gaaf!

 3. Nog niet mee gekregen dat het dinsdag en woensdag wel 25 graden kan worden? Daarna zakken we weer, hahahaha Dus dat komt goed!

  Euro visie ~proest~ voor het eerst in jaren heb ik niet gekeken is aan mij voorbij gegaan maar ja dat is al jaren zo, sinds het nieuwe systeem bestaat, is het vriendjes politiek…. dus kijk ik netflix of nu was ik gewone opnames aan het afkijken, lekker rustig 😉

  En ik heb een lange avondwandeling gemaakt afgelopen zaterdag in het park hier, de jonge zwanen op de foto gezet.

  X

 4. Haha nog nooit in Essen geweest maar lijkt me inderdaad sfeerloos. Gelukkig wel nieuwe bedels gescoord! Ik heb de hele weekend en vandaag ook Feyenoord liedjes moeten luisteren. Benieuwd naar je artikels deze week en wat je gekregen hebt 🙂

 5. Hahah ja, het songfestival… Het is altijd tenenkrommend slecht al zeg ik het zelf, maar ik vind het wel altijd genieten.

  Essen, nog nooit geweest en denk ook niet dat het er snel van zal komen 😉

 6. Ik vind Duitsland sowieso erg depressief, de huizen zijn zo grauw en lelijk. Ik ben dan nog nooit in het centrum van Düsseldorf en Keulen geweest, Essen skip ik denk haha.

 7. Altijd gezellig, jouw babbel blogs 🙂 Je hebt leuke dingen gedaan en veel geshopt, je bent lekker bezig haha! Ben benieuwd naar je outfit foto’s. En wat leuk, as. zaterdag een verrassingsdate, ben benieuwd wat je gaat doen. Liefs Josine

 8. Fijn joh dat je met plezier naar je werk gaat! Een goede zet geweest dus om van baan te veranderen! En ja, Essen… het is inderdaad niet een hele bijzondere stad. Vooral niet als je het vergelijkt met Dusseldorf en Keulen.

 9. Leuk om weer te lezen. Mooie bedels heb je gescoord! Ik skip al jaren het songfestival. Toch altijd doorgestoken kaart.

 10. Hahaha ik ben echt dól op het Songfestival. Gewoon omdat het zo lekker nep is. En overdreven. En een circus. Als ik goeie muziek wil luisteren zet ik Spotify wel aan 😉

  Die pizza ziet er goed uit trouwens! YUM!!

 11. Het is zo fijn als je met plezier naar je werk gaat! Super belangrijk. Ik heb zelf niets meegekregen van het Song Festival. Vroeger toen ik klein was keek ik er naar. Maar nu heb ik er niets meer mee.

 12. Eurovision Songfestival kijken wij al jaren niet meer 😉 Lijkt echt nergens meer op haha.
  Leuke week heb je gehad. En super leuk te lezen dat het zo bevalt op je werk, dat is toch wel het belangrijkste!

 13. Essen is inderdaad niet echt een inspirerende stad… ik ben er weleens naar de kerstmarkt geweest, maar ook die was de minste van alle kerstmarkten die ik intussen in Duitsland heb gezien. Geen aanrader. Haha, hoe kwam je er eigenlijk bij? Aken is dan bijvoorbeeld mooier, en ook net over de grens 🙂

  1. Geen idee hoe we er bij kwamen, geloof dat we iemand eens enthousiast er over hebben gehoord. Het winkel aanbod is ook echt wel enorm maar daar is dan alles wel mee gezegd 😉

 14. Wat fijn dat de bedeltjes in de aanbieding waren :-). Ik ben wel vaker in Essen geweest vroeger. Dan gingen we voor de grote Primarkt. Maar het is inderdaad een lelijke stad.

 15. Fijn dat je werk zo goed bevalt! Oh dat songfestival, was wel een beetje een aanfluiting. Moldavie stond ook hoog in mijn favorietenlijstje en portugal en bulgarije laag.. Ze hadden gewoon nooit aan die televoting moeten beginnen, dan was Og3ne gewoon 5de..

 16. Pandora is echt te verslavend, ik wil juist altijd de dingen hebben van de oude collectie :p
  Maar vond je Essen niet leuk? Ik vond het best wel leuk maar dan moet ik ook wel erbij vermelden dat ik nog nooit in Keulen of Düsseldorf ben geweest 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven