hippe Dames regenjas

Life Lately

Hé Sam, hoe ist? Waar blijven je maandoverzichten?  Nou die heb ik gewoon overgeslagen. De laatste ging over augustus. Ik had al eens aangegeven dat ik niet precies wist wat ik er mee wilde en toen september voorbij was besloot ik er geen overzicht van te maken.

Reden 1 is omdat ik er al een tijdje geen zin in had, op de 1 of andere manier vond ik het niet meer zo leuk om een maand overzicht te maken. Reden 2 is dat ik gewoon heel weinig foto’s maak de laatste tijd. Als ik foto’s maak zijn ze niet geschikt voor mijn blog omdat Tommy, vrienden etc er herkenbaar op staan. Ik was de laatste tijd gewoon niet zo in de foto maak modus. Nog steeds niet trouwens.

Waren het geen leuke maanden dan?  Jawel, echt wel. Ik genoot gewoon van alles zonder mijn telefoon gereed te hebben. Dat is zo lekker! Ik had ook geen zin om voor dit artikel een nieuwe foto te maken. Aangezien het toch pleuris weer is en het continu regent vond ik deze prima passen. Of de maand overzichten nog terug komen weet ik niet. Misschien wel, misschien in een nieuw jasje of misschien gewoon niet.

Dus.. How’s life?  Nou goed, prima, het gaat lekker. Tommy en ik klagen iedere dag met veel woorden tegen elkaar over het weer en wat een ellende dat is.

 • Koud he? Ja echt wel!
 • Jemig wat een nat kut weer. Nou zeg dat wel!
 • Heb jij het ook zo koud? Ja, brr, staat de kachel al aan?
 • Vind je het ook zo leuk die wisseling van seizoenen? Neeeheeeee.
 • Ben je ook zo blij met dit weer? Neeeeheeeee.
 • Staat de kachel al aan? Ja duh!
 • Vind je die regen ook zo leuk? Fantastisch! (sarcasme aan)

We hebben het ook over de files. Wat een ellende het iedere dag op de weg is. Het word weer donkerder, natter en al mijn mede weggebruikers kunnen ineens niet meer fatsoenlijk autorijden! Irritatie level in de auto is dagelijks tot +100 gestegen. Verder hebben we het samen nog steeds leuk. Gelukkig maar ; ) Dit is de maand dat ik verhuisde naar Nijmegen 2 jaar geleden. Alweer 2 jaar aan het samenwonen en zo! <3 : D

We hebben net een waanzinnig heerlijk weekend achter de rug. Dit speelde zich voornamelijk binnen af, bij de kachel, dat snap je wel ; ) We hebben heerlijk pizza gegeten uit een echte pizza oven en hebben het huis schoon gemaakt. Dit was minder leuk trouwens. Schoonmaken word nooit mijn hobby. Verder staan al onze zaterdagen tot het eind van het jaar volgepland, het is bizar hoe snel je agenda zich kan vullen!

Hoe ist met jullie?

19 gedachten over “Life Lately”

 1. Bij mij gaan dat soort dingen zich altijd vervelen; van die standaard overzichtjes. Lekker bloggen wanneer ik zin heb, dat bevalt mij eigenlijk super goed. Soms met inhoud, en soms maar loos gezwam. Maarja dat past dan op dat moment bij me en is oké.
  Heerlijk om te lezen dat jullie lekker klagen. Gewoon blijven doen! Het is ook vies, nat en koud. Bah, wat ben ik blij binnen te zitten! Geniet ik van een kop koffie, badstof sokken en warme sloffen. Wens je een fijne week!

 2. Ja vies nat koud kachel aan weer is het. Fijn dat je zo’n leuke september hebt gehad. Als het gezellig is heb je ook helemaal geen tijd om foto’s te maken vaak. Ik ga de rest van de maand lekker genieten van het nog kouder worden (ahum) en nóg dikker worden … Liefs

 3. Hahah ja dat je weekenden vol snel raken is erg herkenbaar. Gek om te bedenken dat er ook helemaal niet zo veel weekenden meer zijn uberhaupt dit jaar…

 4. Goed hoor Sammie… alles prima!
  Een volle agenda is leuk, ik heb af en toe ook van die periodes.. maar wel rust nemen tussendoor hoor! Ik klaag niet over het weer.. Als ik wakker word, het rolgordijn omhoog draai en dan naar buiten kijk, zie ik vanzelf hoe het is en dat is dan maar zo!
  Het weer heeft echt nog nooit invloed gehad op mijn humeur! Een aanrader hoor 😉

 5. Oh lekker, even geen telefoon. Ik zou dat ook echt vaker moeten doen maar op de een of andere manier sluipt dat ding toch weer mijn handen in! En ja, dat weer… ik ben er wel alweer klaar mee hoor!

 6. Die weekenden die snel volraken is enorm herkenbaar en stiekem een van mijn grootste ergernissen… ik kan ze zo tot het einde van het jaar uittekenen. En groot gelijk hoor, dat je lekker even tijd voor jezelf neemt zonder telefoon!

 7. haha geweldig hoe je dit schrijft! Mijn vriend en ik kunnen ook echt ontzettend slecht tegen de koud, het liefst waren we allang in winterslaap. Helaas kunnen wij mensen dat niet haha

 8. Wauw, al je zaterdagen tot aan het einde van het jaar vol gepland? Ik zou daar heel onrustig van worden haha. Brr, die herfst. Blij dat ik hem skip.

 9. Ik kan me heel goed voorstellen dat je soms even liever geen foto’s maakt en zonder telefoon door het leven gaat. Ik heb dat ook steeds meer, ik kan me daarom ook niet voorstellen (nu ieder geval, ik weet niet of dat ooit veranderd) dat er mensen zijn die de hele dag willen vloggen of elk dingetje op de foto willen zetten voor zo’n week overzicht. Ik zie dat niet zo zitten haha. En dat geklaag over het weer kan ik me ook goed voorstellen, ik klaag hier vooral over: staat de kachel al aan en het is koud haha.

 10. Walgelijk is dat weer. Heel de tijd die regen. Bwèh. 🙁
  Goed dat je al veel genoten hebt zonder je gsm continu in de aanslag te houden. Heb ik ook meer en meer de laatste tijd. Dat wil zeggen dat wel echt kunnen genieten van het moment 😉

 11. Hahaha, herkenbaar! Ik vind het op zich wel leuk om te doen maar aan de andere kant stond er nooit iets boeiends of vernieuwends in, dus ben ik er ook maar mee gestopt. 🙂 Files zijn niet leuk nee, de herfst vind ik prima!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven