Lone survivor

De film Lone Survivor keken wij een aantal weken geleden en ik moet zeggen dat ik het een goede spannende film vond maar me soms wel een klein beetje ergerde aan wat in mijn ogen fouten waren die gemaakt werden door het leger. Tommy vond de film super en we geven hem dus een 9.

Hij is tot het einde spannend en het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waardoor ik me dus extra ergerde aan de (in mijn ogen!) fouten van de Navy Seals. Het had zoveel levens kunnen sparen als er een aantal keuzes anders gemaakt waren.. maar ja, dat is altijd achteraf. De film is wel een aanrader, het is mooi gefilmd, het verhaal is goed, hij is spannend en de acteurs zijn super.

Samenvatting: De film is gebaseerd op de waargebeurde missie “Operation Red Wings”, die op 28 juni 2005 werd uitgevoerd door Navy Seal Team 10. Het doel van het team is om Taliban-leider Ahmad Shah te doden. De missie komt echter al snel in het gedrang als het team nabij het Hindu Kush gebergte in een hinderlaag van de Taliban loopt. Marcus Luttrell (Mark Wahlberg) moet alles op alles zetten om deze nachtmerrie te overleven.

Trailer.

1 gedachte over “Lone survivor”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top