13 In Loved

Loved #11 Flamingo gieter!

flamingo gieter

Het is weer een tijd om even terug te kijken op alle fijne momentjes. Het normale leven en het werken begint weer te wennen, maar we denken nog vaak terug aan de vakantie. Veel vakantie puntjes dus ook in deze Loved editie. Deze week en volgende week komen er nog vakantie verslagen online en dan is het op. Het was heerlijk om ze te schrijven, heerlijk om aan terug te denken. Uiteraard waren er nog meer happy moments, zo kreeg ik van mijn mams een flamingo gieter en aten we veel nieuwe gerechten.

Onze eerste vakantie samen. Vakantie. Bink die super blij is als we thuis komen. Happy Socks. Waterval zien. Bergwandeling, trots zijn op mezelf dat ik het gehaald heb. De toffe flamingo gieter die ik van mijn moeder kreeg. Nieuwe receptjes uitproberen. Pizza’s. Bink weer knuffelen na de vakantie. Chocolade. Italiaanse worst. Sabbiadoro. Zwemmen in zee. Cactus plantjes water geven met de flamingo gieter. Slapen in een daktent. Uitslapen. Op het strand hangen met 30 graden. Salades. Pasta. Door de bergen heen rijden. Italië. Vrolijk camping servies. De Sanseveria krijgt nieuwe plantjes! De serie Stranger Things. Weer onder je eigen douche staan. Meloen eten. De flamingo gieter die in de vensterbank mag staan. Kruiden van het balkon plukken.

 • Morgaine
  augustus 16, 2016 at 7:02 am

  Jij bent al nummer 3 die over stranger things begint, toch maar eens kijken als deze week het synchroonzwemmen voorbij is, hahahaha

  X

 • Inge
  augustus 16, 2016 at 7:16 am

  Wat een toffe en vrolijke gieter! Het is sowieso een blij overzicht! 🙂

 • Monique | WritingMonique
  augustus 16, 2016 at 8:16 am

  aaah! Zo leuk! Ik ben dol op de flamingo trend!

 • Jenn
  augustus 16, 2016 at 10:14 am

  Ik heb niet speciaal iets met flamingo’s, maar die gieter vind ik wel heel erg leuK!

 • Vlijtig Liesje
  augustus 16, 2016 at 10:42 am

  Als ik mijn kinderen was riep ik: ‘Wil ik! Wil ik!’

  Ik vind hem geweldig!

 • Ilse
  augustus 16, 2016 at 11:14 am

  Wat een leuke dingen allemaal! En die gieter: wat een leuk en grappig ding!

 • Mariska
  augustus 16, 2016 at 11:43 am

  Vakantie is echt heerlijk! Je hebt veel om van te genieten 😀 en die gieter is zo enorm leuk, echt schattig 😀

 • Demi | DE KOOKFABRIEK
  augustus 16, 2016 at 11:49 am

  Leuk! Waarom zou je een “saaie” gieter kopen, als je ook deze hebt!

 • Sandra
  augustus 16, 2016 at 12:48 pm

  Zoveel leuke en blije dingen hier! Word er helemaal vrolijk van! Ook zo fijn dat julkie vakantie zo goed is bevallen samen. 🙂 Die gieter is trouwens ge-ni-aal, haha. Stranger Things, meloen, happy socks… Daar kan ik ook blij over zijn!

 • Nesrin
  augustus 16, 2016 at 1:11 pm

  De serie Stranger Things ken ik niet. Gauw even opzoeken waar het over gaat. De gieter vind ik heel leuk.

 • Kleine Prinses
  augustus 16, 2016 at 10:29 pm

  oooh die is echt gaaf!!!

 • alexa
  augustus 17, 2016 at 9:30 pm

  wat is ie onwijs schattig, erg leuk!

 • Esmay
  augustus 18, 2016 at 9:13 pm

  Wat een geweldige gieter! Ook weer een fijn en positief lijstje :)! Ik vind het ook altijd zo fijn om weer onder mijn eigen douche te staan. Ik vind het altijd verschrikkelijk om ergens anders te douchen, haha.