flamingo gieter

Loved #11 Flamingo gieter!

Het is weer een tijd om even terug te kijken op alle fijne momentjes. Het normale leven en het werken begint weer te wennen, maar we denken nog vaak terug aan de vakantie. Veel vakantie puntjes dus ook in deze Loved editie. Deze week en volgende week komen er nog vakantie verslagen online en dan is het op. Het was heerlijk om ze te schrijven, heerlijk om aan terug te denken. Uiteraard waren er nog meer happy moments, zo kreeg ik van mijn mams een flamingo gieter en aten we veel nieuwe gerechten.

Onze eerste vakantie samen. Vakantie. Bink die super blij is als we thuis komen. Happy Socks. Waterval zien. Bergwandeling, trots zijn op mezelf dat ik het gehaald heb. De toffe flamingo gieter die ik van mijn moeder kreeg. Nieuwe receptjes uitproberen. Pizza’s. Bink weer knuffelen na de vakantie. Chocolade. Italiaanse worst. Sabbiadoro. Zwemmen in zee. Cactus plantjes water geven met de flamingo gieter. Slapen in een daktent. Uitslapen. Op het strand hangen met 30 graden. Salades. Pasta. Door de bergen heen rijden. Italië. Vrolijk camping servies. De Sanseveria krijgt nieuwe plantjes! De serie Stranger Things. Weer onder je eigen douche staan. Meloen eten. De flamingo gieter die in de vensterbank mag staan. Kruiden van het balkon plukken.

13 reacties op “Loved #11 Flamingo gieter!”

  1. Zoveel leuke en blije dingen hier! Word er helemaal vrolijk van! Ook zo fijn dat julkie vakantie zo goed is bevallen samen. 🙂 Die gieter is trouwens ge-ni-aal, haha. Stranger Things, meloen, happy socks… Daar kan ik ook blij over zijn!

  2. Wat een geweldige gieter! Ook weer een fijn en positief lijstje :)! Ik vind het ook altijd zo fijn om weer onder mijn eigen douche te staan. Ik vind het altijd verschrikkelijk om ergens anders te douchen, haha.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top