13 In Loved

Loved #12

uitzicht op zee Cervo

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik wat fijne momentjes op een rijtje plaatste. Augustus lijkt wel een eeuwigheid geleden! Tijd om weer even stil te staan bij de fijne dingen in het leven.

Onze tweede vakantie naar Italië, heerlijk was het! Eindelijk verder kunnen met de top serie The Walking Dead. Wandelen door middeleeuwse straatjes in Italië. De kerstflamingo die mijn mams voor me haalde. Sushi eten met Tommy, niet die vieze met zeewier ; ) Nieuwe mixer die niet veel herrie maakt. Dagje bakken. Dagje vrij. Mijn tweejarige blog verjaardag. Leuke blog samenwerkingen. Mini pannetjes. Het verjaardagsfeest van mijn tante die 50 werd. Lekker eten. Bink die zo zielig naar Tommy kijkt dat hij naast ons op de bank mag liggen af en toe. Foto’s van onze vakanties. Een weekendje niks doen. Mijn felblauwe regenjas. Leuke kerstversiering in de winkels spotten. Vrienden die verloofd zijn. Jurkjes dragen in Italië. Chillen in m’n OnePiece. Pasta. Mijn Halloween baksels. Shoppen bij de DM in Duitsland. Chocolade kruidnoten. Kaasfondue met Tommy.

Als laatste: De prachtige mooie, lieve en openhartige reacties op mijn gescheiden ouders artikel. Dit vond ik echt bijzonder. Het artikel ging als een razende over Facebook en ik had hier helemaal geen rekening mee gehouden. Ik had niet verwacht dat het zo goed gelezen zou worden en dat iedereen er zo uitgebreid op zou reageren. Erg mooi, sommige reacties waren ontroerend. Dankjewel allemaal!

 • marije
  november 2, 2016 at 7:30 am

  Mooie momenten en dingen! Ik word altijd blij van zulke blogs :). Die flamingo blijft super cool.

 • Els
  november 2, 2016 at 7:39 am

  Wat een mooie momenten! Ik vind het leuk om te lezen :-). Ik word trouwens ook echt helemaal blij van chocoladepepernoten. Ik moet er alleen niet te veel eten ;-).

 • Joyce rdt
  november 2, 2016 at 12:16 pm

  Oh jaa, chocolade pepernoten, nu mag het weer haha. Door jou ben ik trouwens helemaal Italië fan geworden, wil er dit jaar ook nog heen haha. Liefs.x

  • zosammie
   november 3, 2016 at 11:20 am

   Dit jaar nog? Dan ist niet meer zo lekker weer hoor 😉 Maar prachtig land, zeker eens naar toe gaan!

   • Joyce rdt
    november 3, 2016 at 11:56 am

    Haha geen zonnetje meer nee, maar altijd beter dan Nederland ;). Liefs.x

 • marleen@burgertrutjes
  november 2, 2016 at 12:59 pm

  Oehhh leuke dingen allemaal! Ik had het artikel over je ouders nog helemaal niet gelezen. Wat ontzettend mooi geschreven meid!

 • Trees
  november 2, 2016 at 2:25 pm

  Je telt zo nu en dan ook je zegeningen, want zo noem ik al die leuke dingen toch ook!
  Leuk logje en blijven genieten hoor!
  Je logje over de scheiding van je ouders en wat er verder gebeurde was ook zo mooi en eerlijk. Logisch dat het bij heel veel mensen van alles losmaakt! Top!

 • Bente
  november 2, 2016 at 3:27 pm

  Jaaaa truffel kruidnoten! Daar eet ik me altijd misselijk aan (vandaar dat ik ze ook vrijwel nooit in huis haal ;)).

 • Yvonne
  november 2, 2016 at 11:05 pm

  Italië <3 en shoppen in het buitenland is altijd zó leuk! Klinkt als een goede maand! Opgeladen de herfst in 🙂

 • Elaintje
  november 3, 2016 at 3:53 am

  Sushi met zeewier is vies? Leuke momenten. Wij hebben ook een zakje chocolade kruidnoten hier liggen. Voor ons meegenomen uit Nederland:-)

  • zosammie
   november 3, 2016 at 11:22 am

   Ja ik vind zeewier echt vies. 😀 1 van de redenen waarom ik sushi nooit at, nu ik ontdekt heb dat ik ze zonder het zeewier wel lekker vind, ben ik hooked 😀

 • Renske
  november 6, 2016 at 1:30 pm

  Heerlijke, mooie momenten! Aangezien ik de afgelopen maanden onder een steen heb geleefd, heb ik jouw blogje over gescheiden ouders gemist. Echt prachtig geschreven!!

  • zosammie
   november 6, 2016 at 9:24 pm

   Dankjewel!