sammieenplanten

Loved #16

De eerste loved post van 2018. Het is alweer een tijdje geleden dat ik er 1 schreef en ik vond het wel weer tijd om fijne momenten op een rijtje te zetten. Niet alleen momenten, ook leuke dingen, nieuwe spullen. Er was weer genoeg om dankbaar voor te zijn de laatste weken. Deze categorie blijft een fijne, steeds weer even stil staan bij leuke herinneringen en fijne aankoopjes is leuk om te doen.

De zon die zich weer vaker laat zien! De nieuwe cactus plant die zo mooi hangt in de woonkamer. Het was een zoektocht, maar ik ben zo blij dat hij er nu hangt! In bad gaan met een Lush bad bal. Filmpjes kijken. De goede uitslag na het baarmoederhalskanker onderzoek. Een jaarcontract krijgen van het bedrijf waar ik 11 maanden in dienst was via het uitzendbureau. Pizza’s maken en eten! Onze woonkamer en de fijne spullen en kleuren. Naar de kapper gaan en daarna gelijk tevreden zijn met het kapsel. Een hele gezellige verjaardag hebben en verwend worden met cadeautjes. Planten. Begonnen aan het laatste kamertje in huis, mijn hobby kamertje : ) Nieuwe All Stars. Kerst met familie vieren en lekker eten. Fijne nieuwe items voor de keuken. Een avondje carnavallen. Gezellige momenten met vrienden. Netflix! 

11 reacties op “Loved #16”

  1. Allereerst wat een leuke foto van jezelf! Je nieuwe kapsel staat je echt goed enne, gefeliciteerd met zowel je jaarcontract als met de goede uitslag! Dat zijn zeker hele fijne en bijzondere momenten!

  2. Wat fijn dat je bent aangenomen bij het bedrijf waar je in dienst was! Gefeliciteerd! En planten en Netflix, daar word ik ook heel blij van 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top