bloomon mei

Loved #17

De tweede loved post van 2018 en het is alweer mei! De tijd vliegt voorbij en zo ook een heleboel fijne momenten. Tijd om ze weer eens even neer te tikken, tijd om weer even stil te staan bij al die momenten, personen en spullen die het leven zo leuk maken. Ik vind het leven leuk, ik zit lekker in mijn vel en geniet volop van het fijne lente weer. Jammer dat het vandaag wat minder is, maar we hebben vrij vandaag, ook fijn!

De lente. Bezoekjes aan Intratuin. De zon die zich deze lente al regelmatig heeft laten zien en gelijk bijzonder warm is. Nieuwe Happy Socks. Adidas sneakers. Onze nieuwe parasol zodat we in onze tuin (op het zuiden) niet weg smelten. Gezellige buren. Gezellige spontane avondjes in de tuin. Weer helemaal op gaan in een boek. In bad gaan met Lush. Sushi! Alweer 5 jaar samen met Tommy <3 Een schutting hebben. In April al een bruin kleurtje hebben van de zon. Planten. De boyfriend jeans die zo waanzinnig lekker zit! Mooie bos van Bloomon. Naar de kapper gaan. Groene hakken vinden. Cappuccino thuis maken. Vrije dagen. De auto die in 1 keer door de APK komt. Netflix. Familie. De geur van de zon op je huid.

13 reacties op “Loved #17”

 1. Zo’n blogje geeft hoop in donkere dagen!
  Hier lijkt het jaar 2018 echt een grote donderwolk, maar we gaan gewoon door en komen er wel.
  In elk geval word ik wel iets vrolijker van jouw blogje!

  Geniet van je vrije dagen!

 2. De geur van zon op je huid: CHECK! 😀 Wat een fijne maand is dit zo geweest voor jou met al die fijne dingen. Heerlijk dat je zo lekker in je vel zit! Dat is goed te merken aan dit blije bloggie. 🙂

 3. Gisteren heb ik voor mezelf nog zo’n lijstje gemaakt; in het zonnetje op het terras. Zalig. Om daarna helemaal op te kunnen gaan in een goed boek. Genieten 🙂 En jaaa, in bad gaan met Lush. Ik moet dringend nog eens wat bath bombs in huis halen.

 4. Sushi! Altijd goed. En gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik ga morgen de Intratuin Duiven bezoeken. Ze hebben hun restaurant vernieuwd en het moet fantastisch zijn. Ben erg benieuwd.

 5. Lush en opgaan in een boek.. klinkt heerlijk!
  Ik ben de laatste tijd ook fan geworden van Sushi, Shabu Shabu vind ik tot nu toe het lekkerst!

 6. Wat een heerlijk lijstje! Lekker zomers! Ik werd ook heel erg blij van het heerlijke weer! Ik kan daar echt geen genoeg van krijgen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top