Loved #17

De tweede loved post van 2018 en het is alweer mei! De tijd vliegt voorbij en zo ook een heleboel fijne momenten. Tijd om ze weer eens even neer te tikken, tijd om weer even stil te staan bij al die momenten, personen en spullen die het leven zo leuk maken. Ik vind het leven leuk, ik zit lekker in mijn vel en geniet volop van het fijne lente weer. Jammer dat het vandaag wat minder is, maar we hebben vrij vandaag, ook fijn!

De lente. Bezoekjes aan Intratuin. De zon die zich deze lente al regelmatig heeft laten zien en gelijk bijzonder warm is. Nieuwe Happy Socks. Adidas sneakers. Onze nieuwe parasol zodat we in onze tuin (op het zuiden) niet weg smelten. Gezellige buren. Gezellige spontane avondjes in de tuin. Weer helemaal op gaan in een boek. In bad gaan met Lush. Sushi! Alweer 5 jaar samen met Tommy <3 Een schutting hebben. In April al een bruin kleurtje hebben van de zon. Planten. De boyfriend jeans die zo waanzinnig lekker zit! Mooie bos van Bloomon. Naar de kapper gaan. Groene hakken vinden. Cappuccino thuis maken. Vrije dagen. De auto die in 1 keer door de APK komt. Netflix. Familie. De geur van de zon op je huid.

13 reacties op “Loved #17”

 1. Zo’n blogje geeft hoop in donkere dagen!
  Hier lijkt het jaar 2018 echt een grote donderwolk, maar we gaan gewoon door en komen er wel.
  In elk geval word ik wel iets vrolijker van jouw blogje!

  Geniet van je vrije dagen!

 2. AroundSan

  De geur van zon op je huid: CHECK! 😀 Wat een fijne maand is dit zo geweest voor jou met al die fijne dingen. Heerlijk dat je zo lekker in je vel zit! Dat is goed te merken aan dit blije bloggie. 🙂

 3. Regenboogvlinder – Ik ben een gepensioneerde, levenslustige vrouw, moeder, schoonmoeder en oma. Vriendin van de allerliefste man, waar ik oud mee hoop te worden! Ik heb 2 geweldige kinderen, 1 zoon en 1 dochter en daarbij als bonus een schoondochter en een schoonzoon. En 2 fantastische kleindochters van 19 en 18 die op Gran Canaria wonen. Ik woon in het midden van het land en doe vrijwilligerswerk bij een Nationaal Monument. Hobby's: lezen, bloggen, uit eten, computeren maar dan van alles en nog wat, muziek luisteren, reizen.

  Een indrukwekkend lijstje, zo mooi, jij geniet gewoon ook overal van! Herkenbaar trouwens 🙂

 4. Stephanie – Alkmaar, Nederland – Heeft meer hakken dan platte schoenen, drinkt liters met thee en is obsessed met haar katten Bucky & Bruce. Ik blog over DIY's, interieur, mijn huis en happy things.

  Fijn lijstje 😊 ik vind je hakken echt super tof!

 5. HosteSarah – Belgium. – Dreamer. Animal lover. Travel enthusiast.

  Gisteren heb ik voor mezelf nog zo’n lijstje gemaakt; in het zonnetje op het terras. Zalig. Om daarna helemaal op te kunnen gaan in een goed boek. Genieten 🙂 En jaaa, in bad gaan met Lush. Ik moet dringend nog eens wat bath bombs in huis halen.

 6. Sheila @ beineffable.com – A globetrotter, backpacker, mother, wife, but also girlfriend, adventurer, thrill seeker and history nerd. Loves; riding my motorcycle, travelling around the world, getting ink on or getting pierced, having a cup of tea, going in a (cultural) adventure and visit themeparks.

  Sushi! Altijd goed. En gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik ga morgen de Intratuin Duiven bezoeken. Ze hebben hun restaurant vernieuwd en het moet fantastisch zijn. Ben erg benieuwd.

 7. Rachel Kromdijk – 24 jaar, blogger, youtuber, Fashion, Lifestyle, Recepten, DIY

  Lush en opgaan in een boek.. klinkt heerlijk!
  Ik ben de laatste tijd ook fan geworden van Sushi, Shabu Shabu vind ik tot nu toe het lekkerst!

 8. Rowan

  Wat een heerlijk lijstje! Lekker zomers! Ik werd ook heel erg blij van het heerlijke weer! Ik kan daar echt geen genoeg van krijgen.

 9. Nicole Orriëns – https://www.huisvlijt.com http://www.momfever.com http://www.momshomerun.com https://www.bloggenenloggen.nl

  Mooie lijst met dingen om blij van te worden. Ik word ook blij van die mooie gele bloem in de foto!

Reacties zijn uitgeschakeld.