pilea plant

Loved #18

Het einde van het jaar is al bijna in zicht en dit is pas de derde Loved van 2018. Ik heb deze rubriek een beetje verwaarloosd dit jaar, shame on me! Er zijn zoveel leuke dingen en fijne momentjes geweest! Hoog tijd om er weer eens een aantal op een rij te zetten. Om weer eens even stil te staan bij al dat moois!

De prachtige zomer. Bezoekjes aan het tuincentrum. Vakantie. Plantjes stekken. Het mooie warme najaar. De super toffe blog samenwerking met Plantje.nl Mijn super leuke baan. Dagjes samen zijn met de hele familie. Nieuwe muziek ontdekken. Alle mooie planten in huis die gezond zijn. Het fijne Urban Jungle boek vol tips en prachtige foto’s. Een hele gezellige carnavals avond met vrienden. Ontbijten met diezelfde vrienden. Bijna in je broek plassen van het lachen. Samen naar de film. Lekker eten. Een mooie financiële meevaller. Dagje Rotterdam. Samen dagjes weg. Groeien op Instagram. Nieuwe schoenen. Leuke kleding kopen in de sale.

sammie 2018 pilea

Nieuw kapsel. De super fijne zwarte kraan. Een heel tof bedrijfsuitje in Rotterdam. Chocolade kruidnoten. UGG pantoffels waar je zo in stapt. In bad boeken lezen. De tuin! Happy Socks. Een extra lang weekend. Familie. Vrienden. De mooie bruiloft waar we bij mochten zijn als dag en avondgast. Lekkere kaasjes. Gezellige avonden met de buren. Met Tommy op de bank onder een dekentje. Een weekendje logeren bij mijn oom in Dirksland en echte flamingo’s spotten! De woonkamer een grondige poetsbeurt geven. Sushi! Lekkere koffie. De pannenkoekenplant die gewoon te leuk is om te zien. Kaasfondue. Dansje doen met mijn neefje. Lachen met collega’s. Super lekkere cappuccino op het terras. Lekker uiteten. Heerlijke kibbeling eten op de visafslag.

8 reacties op “Loved #18”

  1. Een heel fijn lijstje, en misschien verwaarloosd, dus weet ik de lijst is veel langer dan dit, maar evengoed, het staat er, en dat is belangrijker 😉

    X

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top