Loved #7

Het is wel weer eens tijd om even stil te staan bij alle fijne momentjes de laatste tijd. Even lekker positief zijn vandaag, het is tenslotte bijna weekend! Het is ook al een hele tijd geleden dat ik mijn happy puntjes gedeeld heb, van de zomer was de laatste keer! Schandalig Sammie! Nu dus.. een happy overzichtje!

Lekker eten bij vrienden, een nieuwe trui, boswandeling met Tommy, eind oktober nog een heerlijke cappuccino op het terras drinken, een jaar bloggen, Sanseveria die ontzettend goed groeit, mooie herfstfoto’s maken, weekje bij mams slapen, blije sokken, gezellige verjaardagen, alweer een jaar samenwonen, bloggen, cupcakes eten in Nijmegen, gezellig een dagje bij vrienden zijn en hun kleine man weer eens zien, chocolade snoepen, haar door vriendin laten knippen, nieuwe haarkleur, avondje carnaval, een leuke blogdate, heerlijke garnalen eten, op Netflix aan een nieuwe serie beginnen, Tommy blij maken met een gave canvas, genieten van Gorinchem, uitslapen, nieuwe brillen, weekendjes met familie, verse pizza eten en genieten van heel veel thee.

22 reacties op “Loved #7”

  1. Weer zo’n heerlijk lijstje, in deze tijd kun je maar beter positief blijven :-). Uitslapen ga ik morgen ook maar eens doen!

  2. Fijn lijstje en die scampi’s zien er heerlijk uit. Ik vind Schandalig Sammie! trouwens wel een leuke titel voor een nieuw rubriekje 😉

  3. Ik vergeet dit soort lijstjes ook te vaak hoor, genoeg leuke dingen maar om ze dan echt even op mijn blog te benoemen, vergeet ik vaak. Scampi’s… dat is helaas alweer een tijdje geleden, krijg er spontaan weer trek in!

  4. Fijn die blije lijstjes en wat ik nu zo knap vind Sam? Is dat je het dan ook telkens weer weet te koppelen aan voorgaande blogs, hahaha weet je dat ik dat ook weleens heb zitten proberen? Jouw concept maar dan voor mijzelf? Nou uhm, dat lukt me dus voor geen meter! 😉

    Dat mag ook weleens gezegd worden.

    X

  5. Fijn he om bij de kleine leuke dingen stil te staan 🙂 Chocolaaa hmm.. heerlijk! Daar kun je mij ook voor wakker maken! Ik hou ook echt van de herfst, al begint de winter ook echt z’n best te doen nu!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top