Lullaby

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week Af en toe op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie.

Ik vind dit zo’n mooi emo nummer. De eerste keer dat ik de videoclip zag liepen de tranen over m’n wangen. Sja, soms ben ik best een muts..

10 reacties op “Lullaby”

  1. Nickelback heeft sowieso hele goede muziek. En, zo af en toe even lekker emo doen bij muziek is alleen maar goed voor je. Muziek helpt bij het reguleren en/of soms verwerken van (sterke) emoties. Spotify vind ik ook heel fijn ja. Muziek on tha road, of gewoon in de trein. 😛

  2. Binnenkomer dat nummer en de clip. Heb heeeel veel nummers van Nickelback in mijn iTunes list staan, maar deze kende ik nog niet!

  3. Mooi nummer, Nickleback weleens van gehoord, maar ik realiseer mij nooit zo als ik een song goed vind tegenwoordig wie dat dan eigenlijk zingt, vaak moet ik mijn dochter vragen, maar ja….

    En moeilijk voor te stellen, dat dit nog altijd dagelijks gebeurt, dat moeders het leven laten bij de geboorte van hun kind….

    X

  4. Aaah Nickelback! Hun nummer ‘How you remind me’ kon mij eerst niet bekoren, maar op een dag vond ‘k ‘t toch best leuk klinken waarop ‘k ‘t nu een super nummer vind. Net als dit nummer 😉

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top