Lush bad producten

Lush bad producten, mini shoplog.

In februari zijn we in Düsseldorf geweest en er stonden 2 winkels op mijn to do list. Abercrombie & Fitch voor een flesje parfum en de Lush. Niet alleen omdat ik het een heerlijke winkel vind om even rond te neuzen, ook om nieuwe Lush bad producten te scoren. Sinds wij een bad hebben en ik de Lush bad ballen ontdekt heb ben ik groot fan. Ik wilde graag onze voorraad aanvullen aangezien wij in Nijmegen geen Lush filiaal hebben. @Lush: waarom eigenlijk niet?!

Lush bad producten.

Ik kocht een paar items uit de paas collectie en een aantal Lush bad producten die ik graag eens wilde uitproberen. De Rocket Science stond bijvoorbeeld op mijn wishlist en die ging gelijk mijn mandje in. Ik wilde ook heel graag een keer een bath oil uitproberen en koos de you’ve been mangoed bad olie omdat ik de geur van mango altijd lekker vind. Tommy koos de Floating Island uit, hij is de grootste fan van een bad met olie en geen bubbels. Om eerlijk te zijn kan ik wel zeggen dat alle Lush bad producten op mijn wensenlijstje staan. Ik zou graag alles een keer uitproberen : ) 

Lush shoplog

Unicorn horn

Lush Valentijn & Pasen!

Toen we in de winkel liepen zag ik niet alleen nog wat restanten van Valentijn maar ook nieuwe bad producten uit de Paas collectie. Uiteraard moesten er daar 2 van mee. Ik naam een Lush paas ei mee vanwege de kleuren, ik vond de Cream egg er vooral leuk uit zien. Dat had ik ook met de bubble bar in de vorm van een vis. Ik vind de Poisson D’Avril er zo tof uit zien dat ik het bijna zonde vind om hem te gebruiken. Bijna zonde dan, want de beschrijving spreekt me erg aan; Verwarmende kaneel en zwarte peper zorgen ervoor dat deze vrolijke vis elk greintje winterblues weet te verdrijven. Deze vis gaat binnenkort zwemmen ; ) Uit de Valentijns lijn nam ik de Unicorn horn mee. Het is een bubble bar en ik heb deze inmiddels uitgeprobeerd. Ik vond de geur tegenvallen, als in ik rook niet veel. De bubbels waren er in overvloed en het badwater werd licht roze.

avobath

the big sleep

AvoBath & The Big Sleep.

Mijn voorraadje is weer even mooi aangevuld, het ziet er ook zo leuk uit al die Lush bad producten bij elkaar! Fotogenieke producten zijn het als je het mij vraagt. Bijna te mooi om te gebruiken, bijna, want uitproberen is ook erg leuk. Inmiddels hebben we de AvoBath gebruikt. Fijne frisse citroengras geur waar je niet slaperig van word! Verder niet heel spannend, hij bruist heel snel op en dan is je badwater groen en olieachtig. Deze Bath Bomb zou ideaal zijn om je dag mee te beginnen, al is dat niks voor mij. Ik ga liever in bad in de avond uren. De Jelly bomb The Big Sleep leek mij dus ideaal. Lekker slaperig worden in bad en dan heerlijk je bed in. De geur vond ik lekker, niet te sterk, maar ik werd er ook niet echt slaperig van. Het water werd wel prachtig diep blauw en de jelly van deze bal zorgde ervoor dat ik een extreem glad huidje kreeg. Ook een extreem gladde badkuip trouwens ; ) Voor de winter en de droge huid zou ik deze bal zeker nog eens kopen.

Ik verheug me nu al op het volgende momentje in bad! Ik ben heel benieuwd naar de bad olies en het gekleurde paas ei ; )

4 gedachten over “Lush bad producten, mini shoplog.”

  1. Jammer dat de geur van de Unicorn Horn tegenviel, maar ik vind hem er wel echt heeeel tof uitzien op de foto. De AvoBath zou denk niets voor mij zijn, want ik houd totaal niet van dat olie achtige. Vind dat altijd zo vies! The Big Sleep klinkt dan weer beter. 🙂

  2. Wat een heerlijkheid. Ik zou ook best wel vaker iets bij Lush willen kopen, maar vaak is het best duur helaas. Ik heb ook wel eens gehad dat ik me helemaal had verheugd op mijn speciale Lush bal en deze ook wat tegenviel :-(.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven