13 In Diary

Lush, eten en verjaardag vieren.

flamingo sloffen

Januari is bijna voorbij. Het was een leuke maand waarin ik afgelopen weekend mijn verjaardag alvast vierde. Op de laatste dag van deze eerste maand van 2018 word ik 31. Jup, ik word 31 op de 31ste. Aankomende woensdag mag ik weer afscheid nemen van het ronde getal. Ook is dan januari alweer voorbij, die eerste maand ging snel! Nog even een korte terug blik op de laatste dagen.

2018 januari

Ik kreeg mijn Lush bestelling binnen en mocht na een goede uitslag eindelijk weer in bad. Uiteraard ging er gelijk een Lush product mee en ik was er helemaal blij mee! Blauw bad water, een berg bubbels en een heerlijke geur. Ik ben fan! We aten weer eens verse knoflook pasta en we maakten weer eens verse pizza. Het recept hebben jullie kunnen lezen op mijn blog. 20 januari waren we in Gorinchem op vrienden te helpen met hun vloer. Tommy ging met D. laminaat leggen en ik ben gezellig koffie gaan drinken bij mijn mams. Daarna ook nog even naar mijn oom geweest en samen de Action door gewandeld. Daar kocht ik een schattig klein houten krukje. Die zondag deden we niet zoveel meer na het ontbijt. Laminaat leggen is vermoeiend ; )

januari 2018

We aten bij de Mac waar ze tegenwoordig je eten aan tafel komen brengen. Wat een luxe! Op maandag avond zit ik tegenwoordig standaard voor de tv voor het programma Het Roer Om: De Verbouwing Van Een Frans Kasteel. Helaas heeft RTL het ineens van de buis gehaald voor weer een andere serie. Commerciële zenders zijn waardeloos, eindelijk een leuk programma en dan word het zonder bericht gewoon afgekapt. Echt top. Verder kwam er hier een “pakketje” binnen voor Tommy en begon mijn verjaardag met een mooie tekening en kreeg ik van mijn mams deze bos tulpen.

kreeft en Lucifer NetflixIk ben weer verwend met mijn verjaardag! Schandalig verwend kan ik wel zeggen! Ik wil mijn cadeautjes graag nog apart showen om er wat meer over te vertellen, maar ik kreeg in ieder geval de kei roze flamingo sloffen cadeau en heel veel gezelligheid! Mijn oom kwam met 2 kreeften aan en die hebben we zondag avond opgegeten. Ik had nog nooit kreeft op, maar ik vond het erg lekker! Vandaag had ik nog vrij, een extra lang weekend. Tommy moest wel gewoon werken dus ik at makkelijk vanavond met vlam tosti’s. Verder is het nog steeds van dat heerlijke koude sombere weer dus Netflix is mijn beste vriend. Ik ben helemaal verslaafd aan de serie Lucifer. Ik hoop dat het in februari wat minder grijs gaat zijn, ben dat weer echt helemaal zat. Van mijn tante kreeg ik voor mijn verjaardag een onder andere een potje vitamine D pillen dus daar ben ik nu maar begonnen. Hopelijk helpt het iets tegen de winter-dip.

 • Marije
  januari 30, 2018 at 7:17 am

  Gefeliciteerd alvast! Kreeft is een lekkere voor op het verjaardagsmenu.

 • Shirley
  januari 30, 2018 at 7:56 am

  Klinkt als een leuke dag. Fijne verjaardag morgen!

 • Saskia
  januari 30, 2018 at 10:34 am

  Leuk overzichtje. Gefeliciteerd alvast en een hele fijne dag gewenst<3

 • Trees
  januari 30, 2018 at 11:52 am

  Alvast gefeliciteerd met je 31e verjaardag!
  Leuke maand achter de rug hoor!

 • Manon
  januari 30, 2018 at 1:39 pm

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Joor
  januari 30, 2018 at 1:45 pm

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk om zo je maand te zien!! Gave sloffen!

 • Kaylin
  januari 30, 2018 at 3:59 pm

  Ik volg je blog nog niet zo lang maar wil je wel een geweldige verjaardag wensen. Geniet ervan!
  Ik vind die flamingo pantoffels zo tof! Ideaal om jezelf knus te zitten in de winter.

 • Rowan
  januari 30, 2018 at 6:59 pm

  Klinkt als een leuke maand! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Yvonne
  januari 30, 2018 at 7:19 pm

  Hee wat goed, ik zei toch al: vitamine D. Of je het nou merkt of niet, die moet je sowieso slikken deze maanden! Leuke kiekjes hoor, ondanks het grijze weer toch best een ok maandje zo te zien. En de leukste dag moet nog komen, gefeliciteerd alvast 😀

 • Anneke
  februari 1, 2018 at 1:58 pm

  Die flamingo-pantoffels zijn geweldig! 😀 Kan toch niet anders dan dat die toch een beetje helpen tegen de winterdip, niet? 😉

  • zosammie
   februari 1, 2018 at 8:47 pm

   Ja, daar kan je alleen maar een glimlach van krijgen 🙂

 • Josine
  februari 11, 2018 at 12:53 am

  Die tosti’s heb ik ook sinds een paar maanden ontdekt, zooo lekker!
  Grappig, je bent dus op dezelfde dag jarig als Koningin Beatrix hahaha, lol!! Alsnog/nogmaals gefeliciteerd!

 • Mevrouw Marloes
  februari 14, 2018 at 10:47 am

  Die pantoffels zijn echt fan-tas-tisch!!!!