lush ballen

Met Lush in bad. Ik ben fan!

Ik heb heel lang niet zoveel met Lush gehad. De halve blog wereld liep er mee weg, maar het deed mij niet zoveel. De grootste reden was toch wel het niet hebben van een bad realiseer ik me nu. De meeste andere producten die ze verkopen spreken me minder aan vanwege de prijs en vanwege het feit dat ik bijvoorbeeld al altijd dezelfde shampoo gebruik. Nu we een bad hebben ben ik met Lush in bad geweest en ik ben fan!

De Lush winkel.

Waren Tommy en ik in een stad waar een Lush winkel zat? Ja, ik liep er altijd even naar binnen. Ik vind de winkels altijd erg mooi, het interieur spreekt me aan en de artikelen staan altijd zo mooi uitgestald. De verpakking zijn mooi en al die producten voor in bad zo kleurrijk! Het ruikt ook altijd lekker in een Lush winkel. Toch ging ik bijna altijd met lege handen de winkel weer uit. Ik heb wel eens wat gekocht bij Lush en daar was en ben ik ook erg blij mee. Als het op is, koop ik het ook zeker weer opnieuw want het zijn fijne producten. De Angels on Bare skin vind ik echt een top product. Alleen de douche gel zou ik niet snel opnieuw kopen vanwege de prijs. Hij was heerlijk, maar ik koop net zo lief Nivea. Al is de zwarte verpakking van Lush wel mooier : ) 

Met Lush in bad.

Nu we verhuisd zijn hebben we een bad. In eerste instantie was ik daar niet super enthousiast over zoals Tommy. Ik ben was meer een douche mens. Nadat ik 2 keer in bad was geweest besloot ik Lush eens een kans te geven. Ik bestelde op de website een aantal bad producten en ging voor het eerst in mijn leven met Lush in bad. Het was ook gelijk de eerste keer dat ik langer dan een uur in bad zat en halverwege nieuw warm water moest pakken. Lush maakt van badderen een feestje! Ik had net iets minder dan de helft van de Blue Skies and Fluffy White Clouds bubble bar verkruimeld onder de kraan en had een zee aan schuim! Echt bijzonder veel, dat had ik helemaal niet verwacht. De geur was heerlijk en dat het badwater blauw kleurde maakte het feestje compleet. Ik voelde me net een kind. Zo vrolijk werd ik van de kleur. Tommy kwam uiteindelijk even kijken op de badkamer, of ik nog niet door het putje gespoeld was ; ) Die kon de geur van patchouli beneden op de trap al ruiken. De geur zat ook echt op mijn huid en kon ik de volgende ochtend nog ruiken. Mijn eerste keer met Lush in bad was gelijk een voltreffer.

Green Coconut Jelly Bomb.

Met Lush in bad

Tommy is gek op badderen en is alleen maar blij dat ik het bad nu ook wat interessanter vind. Iedere keer proberen we nu een nieuwe Lush bal of bar uit als we in bad gaan. De Green Coconut Jelly Bomb was het tweede Lush product wat mee in bad ging. De hele bal ging in bad en deze viel mij een beetje tegen. Ik had meer actie verwacht, ik had verwacht dat hij wat sneller zou bruisen door het badwater. De geur was ook niet wat ik verwacht had. Niet echt kokos, maar wel heel kruidig. Absoluut niet vies, best lekker wel, maar niet de kokos geur die ik er bij bedacht had. Het water werd prachtig groen, Tommy zijn favoriete kleur. Weinig schuim maar wel veel “jelly” crème, we kregen er echt een gladde zachte huid van. Leuk, maar ik zou hem niet snel nog eens bestellen. Tommy dan weer wel. Hij is weer minder van het schuim en deze bal had bijna geen schuim.

Nooit gedacht dat ik zo’n fan zou worden van Lush, maar ik kan nu al niet wachten tot we weer eens in een Lush winkel zijn. Helaas heeft Nijmegen geen Lush filiaal, al is dat nu misschien maar goed ook ; )

15 gedachten over “Met Lush in bad. Ik ben fan!”

 1. Ik zweer bij een aantal producten van Lush, met name voor mijn gezicht. Verder probeer ik mezelf een beetje in bescherming te nemen en niet nog de halve winkel leeg te kopen 😉 Sinds een jaar heb ik nu ook weer een bad in huis, gelukkig hebben we nog een grote fles Rituals badschuim staan en die geuren vind ik ook zó lekker. Oh ja, de handcreme van Lush. Die vind ik dus ook zo lekker ruiken. Ik had hem al een paar keer als sample gehad en een tijdje terug toch maar eens een grote pot voor mezelf gekocht. Duurder dan een tube vaseline ofzo, maar ik word zo blij van die geur!

  1. De handcrème heb ik nog niet geprobeerd, ga ik onthouden voor de volgende keer 🙂 Herkenbaar trouwens, als ik in de winkel sta tegenwoordig moet ik mezelf echt naar buiten praten 😀

 2. Zo zie je maar, je kan zo ineens een bad-mens worden, haha. Ik zit zelf nooit in bad en douche veel liever! Maar wie weet dat ik ooit, net als jij, ook om kan slaan? Ik vind het zó jammer dat zo’n bruisbal zo veel geld kost… Het is daarom zeg maar niet zo dat ik nu denk van: oeee ik ga het eens proberen. Misschien toch maar een keer doen dan? Ze zien er wel altijd fantastisch uit!!

  1. Standaard douche ik ook liever, gaat ook sneller 🙂 Af en toe even lekker chill in bad ter ontspanning bevalt wel erg goed, zeker met Lush. Ze zijn inderdaad wel prijzig, maar sommige ballen vind ik het wel echt waard. Het is gewoon een belevenis met al die geuren en kleuren in het badwater 😀

 3. Ik vind badderen heerlijk. Helaas werkt onze stop niet goed, waardoor het bad gewoon langzaam leegloopt terwijl je er in zit. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe, maar we schijnen een rare maat te hebben. Lush heb ik nog nooit gebruikt…

 4. Ik vind het concept van Lush erg tof maar om eerlijk te zijn houdt de prijs me wel tegen. Heb wel eens een cadeautje gekregen (een massage bar) maar die ligt ook nog ongebruikt in de kast. Misschien toch eens werk van maken

 5. Hahaha… ik snap wel wat je bedoelt. Want toen ik ook nog geen bad had, dacht ik.. tja, wat moet ik er nou mee. Maar inderdaad, zo wordt badderen stukken leuker. En de winkel ook. Ik heb ooit eens Lush als keten voorbij zien komen in ‘Undercover Boss’. Ik kreeg zo ook meer mee van de filosofie en de werkwijze van het bedrijf. En daar was ik echt van onder de indruk, Met name dat stukken zeep niet machinaal zijn gemaakt, maar ook echt door personen zelf. DIe dan zo’n leuke sticker er op plakken. Super tof.

 6. Wij hebben ook geen bad, mar wel Lush producten. Nou ja, ik niet, maar mijn gozer wel. Die heeft namelijk veel meer haarproducten dan ik. Verder heb ik ook niks met bruisballetjes, al zou ik in bad willen gaan. Ik kan me één bad-moment herinneren waar ik echt van genoten heb. Dat was na een week niet goed kunnen wassen en douchen op een kampeertocht. Man, toen was een kwartiertje badderen echt wel heeel fijn. … je wil niet weten hoe zwart het water was toen ik er uit stapte *bloos*

 7. Ik ben de laatste weken echt in to Lush! Voor de kinderen heb ik verschillende Bath bombs gehaald alleen heb ik geen bad thuis, dus mogen ze met de Lush bombs naar oma toe 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven