Maaltijd Salade

Wij eten regelmatig een goed gevulde maaltijd salade als avond maaltijd, zeker als het wat warmer weer is zoals de laatste paar dagen. Je hebt het snel klaar, het is lekker licht en fris maar zorgt er toch voor dat je geen honger meer hebt. Wat wij dan allemaal in de salade doen? Nou let op, hier komt het geheim van chef Tommy..

 

salade sammieWat wij er altijd in doen:

Sla
Komkommer
Tomaatjes
2 Avocado’s
Half blok Feta kaas
Gebakken spekkies
200 gram gerookte kipfilet
1 Rode ui

Heel simpel.. Snijd alles klein.. Uhu uhu en mik dit in een schaal.

spekkies bakkenBak de spekkies.. Laat deze even uitlekken op een stukje keukenpapier en mik ze dan bij de rest in de schaal.

Als dressing gebruiken wij een beetje balsamico azijn, goede olijfolie en een beetje peper.

En dan is het smullen.. Gezond smullen ; )

maaltijdsalade

20 gedachten over “Maaltijd Salade”

  1. Ziet er lekker uit, dankje voor de tip. Dit ga ik binnenkort eens proberen.
    Salades zijn inderdaad gezond en erg lekker.

  2. Dat ziet er echt heerlijk uit! Ik ben weer wat meer van de salades tegenwoordig, dus deze ga ik zeker een keertje proberen 😀

  3. Ohh heerlijk dit! Ga dit vanmiddag ook weer eens maken. Die spekjes erdoor zijn zo lekker in combinatie met avocado, lekker zout.

  4. Jammie!!! Wat klinkt het erg lekker!!! 😀 Even onthouden misschien dat ik het ook eens ga maken! 😀 ik moet alleen nog ergens een schaal kopen 😛

  5. Ziet er lekker uit! Ik zou zelf niet zo snel op de combinatie van kip en spek komen, wist niet dat dat goed samen ging!

  6. Hmmmm heerlijk voor de zomer. Dan eet ik het liefste salades. Ik zou alleen de avocado er uit laten. Niet echt mijn ding.

  7. Pingback: Tag | Sharing is Caring! | wiebie74

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven