Maand overzicht

Het is alweer een nieuwe maand! Oktober is here! Tijd voor een terug kijkje op de maand September, mijn maand in vogelvlucht.. in redelijk goede volgorde 🙂 (foto’s klikken = is grotere foto)

Punk was ziek, we zijn met haar naar de dierenarts geweest in Duitsland. Vrienden van mij hebben te horen gekregen dat ze in verwachting zijn van een meisje! (schattig) Ik zag 4 luchtballonnen onderweg naar Nijmegen. Punk knapt alweer wat op. Het is nog lekker weer, tijd voor een borrel op het balkon! De doggies lagen weer is lekker dicht bij elkaar. Tripje naar ikea gemaakt. Dr Tinus is terug op tv! Ik heb genoten van een stukje brownie vlaai! We hebben veel pasta op deze maand! Weer de BBQ aangeslingerd. Mijn nieuwe washi tape is binnen! Kip Siam gegeten! Lekker!!

6luik

Ik heb clubbies gemaakt voor mij en vriendlief 🙂

sandwich

We zijn op kraamvisite geweest bij een andere vriendin van me. We hebben genoten van een High tea. Ik ben weer begonnen met bloggen. Ik heb mijn favo thee weer kunnen scoren! Nog een weekendje mogen genieten van zonnig warm weer. Bink is onder de douche geweest. Naar een wijn proeverij geweest en een rondleiding gehad door de wijngaard. Boodschappen gedaan in Duitsland. De auto door de wasstraat gereden. Een dagje vrij ingepland. Met Bink naar de dierenarts geweest voor enten.

3luikDat was tie weer. See ya!

9 gedachten over “Maand overzicht”

    1. Bink is alleen naar de dierenarts geweest voor zijn jaarlijkse inentingen 🙂 dus gaat prima met Bink. Punk was bijzonder ziek maar na meerdere afspraken bij de dierenarts, infuus, pilletjes, spuitjes en veel liefde is ze er nu weer helemaal bovenop gelukkig!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven