‘Mag ik ff zeiken’ #tag

Ja, zeiken, het staat er echt ; ) Ik ga vandaag even zeiken.. Nee ik hoef niet naar het toilet (om er maar even een net woord tegenover te zetten) maar ik ga even zeuren, klagen door middel van deze tag. Mariska heeft deze tag bedacht en ik kreeg hem door van Patricia (die er een hilarische foto bij heeft staan trouwens). Ik heb maar gekozen voor een vrolijke foto als tegenhanger voor mijn gezeik ; )

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
Mijn (gelukkig, inmiddels ex) collega. Als ik een pest humeur heb kan ik ook heel slecht tegen irritant geluid zoals bijvoorbeeld iemand die steeds smakt. Snurken vind ik ook verschrikkelijk, dan kan ik niet slapen.

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Bumperklevers (dan ga ik dus echt niet voor je aan de kant), mensen die rechts inhalen, mensen die met 80 of 100 naar de linkerbaan schuiven als je net met 120 aankomt rijden (grrrr) en ik kan nog wel even doorgaan maar laat ik maar stoppen ; )

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Gekookte mosselen..

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?
Dat er zoveel bedrijven zijn die nog te lam zijn om op je sollicitatie enig teken van leven te geven.

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?
Uhm, artiest.. Jan Smit denk ik dan

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
Uhm.. Ik doe niet zo heel veel klusjes in huis, Tommy doet best veel.. (kreng ben ik toch) Wat ik wel doe vind ik niet vervelend. Koken vind ik niet leuk, de ramen lappen lijkt me verschrikkelijk oh en het bed verschonen vind ik echt vreselijk!

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?
Heel veel reclame advertenties, 100 spelfouten en meiden waar je duidelijk bij merkt dat ze alleen maar bloggen om iets gratis te krijgen.

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
Alle talentenjachten. Ik word zo moe van al die programma’s maar hier had ik me al eerder over uitgesproken.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?
Echt een hekel? Nee dat heb ik niet maar rouge vind ik niet mooi en heb ik dus ook niet.

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
Uhm.. Nee, vandaag niet ; )

35 gedachten over “‘Mag ik ff zeiken’ #tag”

 1. Hahahahahaha een super tag dit!

  En jij irriteert jezelf in de auto, ik doe dat op de fiets, wedden dat het erger is op de fiets? 😛

  😉

  X

 2. Leuk om te lezen! Nieuw beddengoed opdoen vind ik ook verschrikkelijk, de deken is veel te groot voor mijn kleine armpjes.

 3. Haha leuk om te lezen deze tag! Die verschrikkelijke mensen in het verkeer erger ik me ook zo enorm aan zeg! Bij bumperklevers ga ik standaard express zachter rijden 😉 (wij hebben hier veel tweebaanswegen dus erlangs kunnen ze toch niet..) Of van die mensen die je er niet tussen laten bij ritsen… Wel vervelend dat bedrijven niet eens reageren op je sollicitatie. Een kleine moeite toch?

 4. Hihi yeahh even lekker zeiken! Dat moet toch kunnen af en toe. Besides.. Iedereen heeft toch zo haar ergernissen? Ik erger me bv aan de vele stapeltjes ‘rommel’ die mijn vriend door t hele huis verzamelt. Talentenjachten… zelfs ik begin het nu wel gezien te hebben.. ik was er altijd dol op maar het wordt behoorlijk overkill zo!! Jammer hè dat er zoveel commerciële Blogger zijn? Ik werk ook wel eens samen maar ik zie dat als een eer. Ik vraag er ook niet om en het komt op mijn pad. Allereerst schrijf ik omdat ik ervan geniet! En dat draag je uit vind ik. Zo ben jij ook altijd heel bevlogen en dat zijn mooie artikelen om te lezen.

  1. Dankjewel! Ja ik vind het ook als een eer voelen vaak, vind het super leuk als er een samenwerking op mijn pad komt maar ga er niet naar op zoek en blog voornamelijk omdat ik het zo leuk en gezellig vind 🙂

 5. Hahaha heerlijk dat geklaag! Daar zijn we tenslotte Nederlanders voor toch? (Al erger ik me daar dus ook aan. Ik schaam me echt diep als ik Nederlanders op vakantie hoor klagen over dingen die totaal niet belangrijk zijn…)

 6. wat heerlijk om te lezen, even alle frustratie er uit gooien…
  Ik als fietser erger me op dit moment weer vreselijk aan de toeristen die over heel de straat lopen in de stad…

 7. Pingback: [Tag] Mag ik even zeiken? | Love to live life

 8. Oh heerlijk zo’n zeiktag. Ik voel ook meteen een zeikbui opkomen. Ik had ook zo’n zeikcollega. Zo blij dat ik daar vanaf ben.

 9. Oh hij is zo leuk! Je maakt mijn dag weer helemaal goed met je gezeik, go Sammie! High five voor Jan Smit, Duitsland mag hem hebben en houden!

 10. Wat een leuke tag. Punt 4 kan ik helemaal begrijpen, toen ik even geen werk had hoorde ik op heel veel sollicitaties ook niks en dat is toch best jammer. Punt 1 snap ik ook ;-). Gelukkig mag ik mijn vriend wakker maken als hij aan het snurken is :-).

 11. Pingback: Cassilda - Mag ik even zeiken - de tag

 12. Pingback: Zeiken is mijn supergave – de tag. – ϟ Sill Schrijft en Leest ϟ

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top