Man on a Ledge..

Vandaag precies een week geleden (niet boeiend he?) zagen wij de film Man on a Ledge. Deze stond op Netflix en Tommy zag er wel wat in dus op bed liggend met een heerlijk ontbijtje (made by me) drukte wij op play. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin nog twijfels had maar binnen een half uur was ik geboeid en wilde ik dol graag weten hoe de film afliep. Het is allemaal wat ongeloofwaardig maar ja… Het is een film dus daar ga ik niet over klagen. Vlotte film, goed acteerwerk en spannend verhaal, de film bleef mij boeien en bleef ook lange tijd onvoorspelbaar! Ik vind het een aanrader.

TrailerCijfer: 9

Samenvatting: Een ex-politieman dreigt van het dak van een hotel te springen (hij staat zo’n beetje de hele film op een richeltje), middenin Manhattan. Een vrouw spot de man, schreeuwt in paniek om zich heen en een agent geeft het voorval door. Meer agenten, de brandweer en een SWAT-team arriveren ter plaatsen. De politie stuurt een vrouwelijke psycholoog om hem naar beneden te praten (gaat niet lukken natuurlijk). De zaak blijkt echter niet te zijn wat het lijkt… Helemaal niet te zijn wat het lijkt!

6 reacties op “Man on a Ledge..”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top