Manlief is een columnbundel

Manlief

Vorige maand las ik eindelijk weer eens wat boeken uit waaronder ook Manlief van Daphne Deckers. Toen ik het boek bestelde had ik geen flauw idee waar het over ging maar ik wilde toen wat nieuw leesvoer en ik heb geen spijt dat ik dit boekje mee bestelde.

Manlief is een columnbundel waarin Daphne haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Toen ik daar achter kwam dacht ik: Heerlijk! Ik kan gewoon af en toe een paar columns lezen, een column is steeds maar 2 pagina’s, en dan het boek weer weg leggen en eventueel verder gaan in een ander boek. Dit zijn toch allemaal losse verhaaltjes dus dan raak ik niet in de war met mijn andere boek, dit deed ik voor het eerst en de afwisseling die mogelijk was vond ik heel relax.

In deze bundel zijn 66 columns opgenomen die de afgelopen jaren zijn verschenen in De Telegraaf en Reader’s Digest. De leukste columns vond ik Kruisbestuiver, Reset je Relatie, Buikdansen, Bedpret, Zoenen, Roboseksueel en Zo krijg je geen sex. Bij deze heb ik echt hard op moeten lachen en las zelfs soms een stukje voor aan Tommy om mijn lol te delen.

Het is heerlijk luchtig om te lezen, met humor geschreven en er zijn ook wat persoonlijke anekdotes over haar gezin aanwezig. Dus heb je zin om te lezen maar niet de behoefte aan een lang verhaal, zware kost of heb je gewoon niet veel tijd? Dit boekje is zeker een aanrader!

Het boek manlief is hier te bestellen.

9 gedachten over “Manlief”

  1. het klinkt goed, maar ik heb niets met Daphne Dekkers.. ahum, hahaha daarom laat ik haar boeken ook liggen, ik weet, voor oordeel misschien, maar mijn haren gaan overeind staan als ik al hoor of zie. 😉

    Ik lees op dit moment de columns van Martin Bril, gebundeld dus ook in boekvorm, ook erg leuk! En inderdaad, lekker licht, je kunt het makkelijk even weg leggen en dan een paar dagen later weer oppakken 😀

    X

  2. Columns zijn zeker fijn op zijn tijd, ideaal voor wanneer je niet in de gelegenheid bent of gewoon geen zin hebt in lange lappen tekst. Lijkt me een leuk boek.

  3. Ja, ze is leuk. Ik heb ook wel eens iets van haar gelezen! Heb nog tig boeken van haar digitaal, maar momenteel geen tijd om een boek te lezen, ik heb het te druk met al die blogs die ik volg ;-). Dank voor de tip!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven