Maze Runner the scorch trials

Afgelopen weekend vonden Tommy en ik het wel weer eens tijd voor een filmpje in de bios. Wij vonden The Maze Runner een zeer geslaagde film dus toen we zagen dat deel 2 draaide was de keuze snel gemaakt.

Zaterdag avond zaten wij met een 3d bril op ons giegeltje in het midden van de zaal, helemaal klaar voor Maze Runner the scorch trials. De film begint ongeveer waar deel 1 eindigde en ik vond zelf dat je ook wel echt eerst de eerste film gezien moet hebben voor je voor dit deel gaat zitten.

Maze Runner the scorch trialsThe Maze was just the beginning.. In dit deel blijkt het niet zo lekker te gaan met de wereld.. Nou dan heb je mij al te pakken want ik ben dol op films waarin de wereld vergaat, de aarde gered moet worden, onze aardbol spontaan geen water meer heeft.. Ja, dat soort films vind ik altijd leuk : )

Samenvatting: In dit deel ontsnappen Thomas en zijn makkers weer aan WCKD maar komen dan terecht in de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Ze gaan opzoek naar verzet strijders als ze horen wat het plan van WCKD is. Dat plan is namelijk niet zo’n mooie toekomst..

Het eerste deel van deze film, voor de pauze, mennnn soms leek het wel een horror film! Ik ben me meerdere keren dood geschrokken, het was maar goed dat ik geen popcorn in mijn handen had anders was die snack als regen in de zaal neer gekomen. Ja, ik schrok echt. De film zoog je echt het verhaal in en het was billenknijpend spannend! Zeker een aanrader!

De eerste film was echt zo’n film in hetzelfde genre als The Hunger Games ook dit deel is wel vergelijkbaar materiaal. Vond je die films leuk dan is het zeker een aanrader om ook deze film te gaan zien!

Zie hier de trailer.

24 gedachten over “Maze Runner the scorch trials”

 1. ja ik ben ook geweest zaterdag! Ik vond het ook zรณ spannend, ik ben mij ook echt een paar keer helemaal kapot geschrokken.. soms ook echt om niks ! Haha ๐Ÿ˜€

 2. Ik ben benieuwd, want eerlijk gezegd als ik de trailer op tv zie dan heb ik zoiets van: Nee. Het lijkt iets totaal anders te zijn, dus ik ben niet razend enthousiast wat ik bij deel 1 wel was. Maar eigenlijk moet ik hem gewoon zien om een eerlijke mening te vormen ๐Ÿ˜‰

 3. Ik ben niet zo van de enge films. The Hunger Games wil ik misschien nog gaan kijken. Ik kan hem natuurlijk op Netflix altijd op STOP zetten… ๐Ÿ˜‰
  Fijn dat jij de film helemaal geslaagd vond!!

 4. Jaaa deze wil ik heel graag zien, deel I vond ik iig al super tof. Hopelijk krijg je wel nog wat flashbacks want ik weet niet meer zo goed hoe deel 1 nu eindigde :’)

 5. Oh ja! Die lijkt me zรณ vet! Daar moet ik gewoon heen. Ik ga niet vaak naar de bios want dat is me gewoon ietsje te duur tegenwoordig, maar soms moet je gewoon een uitzondering maken. Deel 1 was geniaal. Inderdaad een beetje als The Hunger Games. Ook supervette films trouwens. Al viel de allerlaatste Hunger Games me een beetje tegen. Ik hoop dat deel 2 beter is.

 6. Ha, ik vond het ook een leuke film dus ik wil deel 2 zeker zien. Een totaal andere film maar wil ik ook zien ‘The Intern’.
  PS ik ben je trouwens gaan volgen op Inst@ onder mijn ‘echte’ naam. ๐Ÿ™‚
  Als je vorige week een nieuwe volger zag waarvan je dacht ‘huuhhhh’, dat ben ik dus.

 7. Hahaha, oh jee! Inderdaad maar goed dan dat je geen popcorn vast had. Ik schrik ook altijd zรณ snel bij films. Lijkt me een mooie film!

 8. Ik zag laatst dat hij uit was inderdaad, ik ben echt heel benieuwd, het eerste deel was echt goed namelijk, ben benieuwd of ze dit kunnen overtreffen ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven