15 In It's a bloggers life

De meeste likes op Instagram

Het is een week van terug blikken hier op ZoSammieEnzo : ) Zo in de laatste week van 2016 is dat ook wel leuk om te doen. Even heel 2016 onder de loep nemen en dan door naar 2017! Ik heb het al een aantal keer voorbij zien komen. Ik was ook wel benieuwd welke foto’s de meeste likes op Instagram hadden gekregen.

zosammie best nineDe 9 foto’s die de meeste likes kregen in 2016 op Instagram vond ik leuk om te zien! Happy Socks waren duidelijk een hit op Insta : ) Happy Socks zijn hier in huis ook een hit dus heel vreemd is het niet haha. Ik zet ze regelmatig op de foto. De 3 linker foto’s in de collage, allemaal Happy Socks en allemaal uit dezelfde shoplog hier op mijn blog. De knal roze Happy Socks kreeg 102 likes, de zwarte sokken kregen 95 likes en de sterren sokken foto kreeg 94 likes.

Ik had dit jaar ook een winactie met kerst Happy Socks en maakte een Happy Socks kerstboom voor de foto’s bij dit artikel. Grappig dat 1 van deze foto’s ook in mijn best nine staat. Met 95 likes!

Ook de chocolade komt terug bij mijn 9 meest ge-like-te foto’s. De foto van de 2 smaken Hands Off My Chocolate kreeg 99 likes! Het past ook wel in deze collage. Sammie is nou eenmaal dol op chocolade ; ) Ik schreef een review over deze 2 repen dit jaar.

chino

Er staat zelfs een foto in de top 9 van mijzelf : D Dit is 1 van mijn outfit foto’s voor het artikel van een horloge en jurk. Tommy maakte de foto’s en deze foto kreeg 95 likes. De foto rechts onderin de hoek is er ook 1 gemaakt voor een outfit artikel gemaakt door Tommy in Italië. Ik droeg een chino en deze graffiti muur leek me een mooie achtergrond voor wat foto’s. Deze foto kreeg 90 likes.

Een kiekje gemaakt in Italië heeft de top 9 ook gehaald op Instagram. Ik maakte deze foto in Bussana Vecchia, een oud spookstadje in Italië waar Tommy en ik heerlijk hebben zitten eten. De foto kreeg 98 likes.

De flamingo sokken staan ook in de top 9 op Instagram. Ik vind het nog steeds fijne sokken en maakte deze foto in Italië. Deze foto kreeg 92 likes. Dit zijn trouwens geen Happy Socks maar sokken van Alfredo Gonzales, ik schreef hier een stukje over op mijn blog.

Ik ben benieuwd wat er volgend jaar de meeste likes zal krijgen, of er weer zoveel Happy Socks terug te vinden zijn ; )

 • Inge
  december 29, 2016 at 8:27 am

  Jaaaa sokken! 😀

 • Morgaine
  december 29, 2016 at 8:51 am

  Hey lieve Sam, kun jij mij vertellen hier of per mail, hoe die app heet die je nodig hebt om dit uit te vogelen? Van Instagram meeste likes bla? Voor ik van alles ga zitten downloaden en het is het net niet, hahaha

  En jee, sokken als meeste likes, ik had Italië toch wel verwacht ook…

  x

  • zosammie
   december 29, 2016 at 9:24 am

   Ja er staat maar 1 foto van Italië tussen 🙂 Natuurlijk kan ik je dat vertellen hihi, geen app voor nodig. Op de volgende link kun je er achter komen wat je 9 beste foto’s zijn. https://2016bestnine.com 🙂

 • Iris
  december 29, 2016 at 9:00 am

  Wat een leuke foto’s! Het is zo leuk bedacht dat Instagram je populairste foto’s er uit pakt.

 • Sandra
  december 29, 2016 at 10:57 am

  Haha, al die geweldige sokken! En terecht dat ze bij de top 9 horen hoor. 🙂 De foto van in Bussana Vecchia echt een fijne Italiaanse sfeer overbrengen. Mooi!!

 • Shirley
  december 29, 2016 at 2:31 pm

  Leuk dat er zoveel paar sokken in je top 9 staan. Goede Happy Socks-ambassadeur ben je!

 • Ilse van Kreanimo
  december 29, 2016 at 3:57 pm

  Hahaha, wel grappig dat die sokken zo terugkomen!
  Ik word er vrolijk van!

 • Nesrin
  december 29, 2016 at 9:03 pm

  Leuk overzicht en snap heel goed waarom deze foto’s zo veel likes hebben gekregen. Ben benieuwd naar de plaatjes die je in 2017 gaat delen.

 • Joyce rdt
  december 29, 2016 at 9:36 pm

  Wat leuk je Insta foto’s op een rijtje die zovaak geliked zijn. Ik moet ook eens gaan kijken welke dat bij mij zijn. Liefs.x

 • Danella
  december 29, 2016 at 10:21 pm

  Wat leuk om te zien! Heb direct even bekeken welke foto’s bij mij het populairste waren:).

 • marije
  december 30, 2016 at 7:28 am

  Super leuk! En niet zo gek dat je happy socks er in staan. Ze zijn ook super leuk!

 • Marijke
  december 30, 2016 at 9:14 am

  Wat leuk dat de happy socks zoveel likes hebben gekregen. Ze zijn dan ook super leuk!

 • Eva
  december 30, 2016 at 11:40 am

  Leuk om je foto’s zo te zien! En grappig dat die sokken zoveel likes krijgen!

 • Angela
  december 30, 2016 at 2:44 pm

  Die sokken zijn geweldig, haha! Hele leuke foto’s, hebben de likes ook zeker verdient :). Leuk om ze zo naast elkaar te zien!

 • Jenn
  januari 3, 2017 at 1:42 pm

  Leuk overzicht! Bij mij waren het allemaal sportfoto’s 😛