Meet my boyfriend tag

Lesley verzon een nieuwe tag om op een originele wijze haar boyfriend voor te stellen en tagde mij ook om deze tag in te vullen. Ik snap het wel hoor, als je het altijd maar over je wederhelft hebt op je blog of zoals ik zijn naam regelmatig laat vallen word je als lezer gewoon nieuwsgierig.

Ik vul dus deze tag met plezier in want Tommy is nog steeds mijn boyfriend ; ) maar wel zonder foto van Tommy, geen herkenbare foto in ieder geval. Hij heeft er geen behoefte aan om met zijn (knappe) smoeltje op het internet te verschijnen en ik respecteer zijn privacy.

1. Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Op het werk.. We werkten al 8 jaar bij hetzelfde bedrijf toen de vonk ineens oversloeg. We waren op dat moment allebei single, werkten veel samen en leerde elkaar eigenlijk toen pas goed kennen (de jaren daarvoor dacht ik altijd dat het een arrogante kerel was) : ) en ineens waren daar de welbekende vlinders.

2. Wat was jullie eerste date? Ik ging naar hem toe en hij nam me mee midgetgolfen! Daarna heeft hij me een stukje van Nijmegen laten zien en toen heerlijk Grieks voor me gekookt, uren hebben we daarna aan tafel zitten praten en bij het afscheid volgde de eerste zoen. De dag en avond waren perfect!

3. Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet? Ik heb zijn vader en stiefmoeder na een aantal weken voor het eerst gezien, hij heeft mijn hele familie in 1 keer ontmoet op de verjaardag van mijn oom die toen 50 werd. Dat was ongeveer 3 maanden na onze eerste date.

4. Wat vind je het leukst aan je vriend? Dit vind ik een lastige.. Er is weinig leuks aan Tommy.. whahahahaha Grapje! Ik vind juist heel veel leuk aan Tommy dus om daar 1 ding van te kiezen lijkt onmogelijk. Ik denk zijn ogen en de manier hoe die soms naar me kan kijken, geduld, zijn knappe looks ; ) en zijn humor.

5. Wat was jullie eerste vakantie samen? We zijn nog nooit samen op vakantie geweest, we hebben allebei een hond die we niet ergens anders willen dumpen. Onze eerste vakantie samen was gelijk mijn eerste keer Nijmeegse Vierdaagse Feesten. 2 weken was ik toen in Nijmegen en dat was heerlijk, het was toen ook echt zomer in Nederland.

6. Kleffie&Beffie of doe maar gewoon normaal? In het openbaar, doe maar gewoon normaal. Een kus, knuffel of even een aanraking is helemaal goed maar in het openbaar heel klef uitgebreid speeksel gaan staan uitwisselen doen we niet, vind ik ook een beetje gek. Ik denk dat we samen ook wel ‘normaal’ zijn, ik ben gek op knuffelen en we zitten bijna altijd wel tegen elkaar aan als we tv aan het kijken zijn.

7. Wat is jullie gezamenlijke hobby? Ik geloof niet dat we die hebben.. We liggen graag samen in bed, kijken graag samen een film, eten graag lekker maar omdat nou hobby te noemen. Onze honden, misschien is dat een gezamenlijke hobby ; )

8. In welke dingen verschillen jullie heel erg? Muziek smaak toch wel het meest denk ik. Oh en in de huishoudelijk taken.. Ik zie geen rommel, Tommy ziet overal rommel. Ik ben dol op echte boeken maar Tommy vind dat onhandig en ouderwets.

9. Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie heel erg? Ik ben nogal snel geรฏrriteerd en kan soms aardig onzeker zijn. Tommy daarin tegen is heel relax en word nooit snel boos. Ik denk dat dit ook wel voor een deel te maken heeft met ons leeftijdsverschil, hij heeft gewoon al meer levenservaring en kijkt dus heel anders tegen dingen aan.

10. Waar is hij goed in? Klussen! Zo’n beetje alles wat hij bedenkt kan hij ook maken en het ziet er ook altijd strak uit. Zo heeft hij dit jaar een kast op het balkon gemaakt, een boekenkast en vorig jaar een vensterbank. Koken is hij ook goed in, het smaakt altijd geweldig en als hij geen haast heeft ziet het er ook mooi uit ; ) Gelukkig maar want ik ben een waardeloze kok!

11. Hoe vaak zien jullie elkaar? Dagelijks, we wonen samen : )

12. Waar ben je hem het meest dankbaar voor? Dankbaar vind ik een groot woord maar zijn geduld met mij. De keren dat ik niet blij was maar hij me toch weer aan het lachen kon maken en zijn vermogen om altijd te proberen de situatie van de andere kant te bekijken en te begrijpen.

13. Hoe zie je jullie toekomst voor je? Ik hoop dat Tommy ooit op zijn knieรซn gaat haha. Ik denk dat we het samen nog heel lang heel leuk kunnen hebben en dat we daar maar gewoon van genieten. Een verhuizing, huisje met tuin, zon vakantie, oud worden.. Dat ongeveer ; )

Ik tag: Bente, Dina en Ysanne want ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden : )

29 gedachten over “Meet my boyfriend tag”

 1. Aaah super leuk om dit te lezen! Wat grappig dat jullie elkaar al zo lang kenden voordat de vonk oversloeg. Leuk ook dat je mij getagd hebt, ik zal eens kijken of ik er ook iets leuks van kan maken.

 2. Yay leuke tag he! Ik heb hem ook gisteravond ingevuld en hij verschijnt morgen op mijn blog ๐Ÿ™‚
  Handig dat hij goed kan klussen! Zelf ben ik daar zoo slecht in, dus vind het ook wel fijn dat mijn vriend alles kan!

 3. Ontzettend leuk om jouw vriend zo beter te leren kennen, heb ik nog 1 vraagje, mag ik vragen hoeveel ouder hij is dan jij? Ennuh, ik heb ook eigenlijk altijd partners gehad die wat ouder zijn dan ikzelf ben ๐Ÿ˜‰ Ik weet niet wat dat is, waarschijnlijk om wat jij zegt, maar dat gaat ook niet altijd op ben ik nu achter.

  X

 4. Leuk dat je hem ingevuld hebt! Ik vind het echt leuk om te lezen hoe de persoon eigenlijk is waar je mee samen woont. Je leest zoals je het zegt vaak wel zijn naam maar hebt geen idee over wie het nu echt gaat haha. Leuk om te lezen hoe je mening over iemand kan veranderen als je hem echt leert kennen hihi!

 5. Leuke tag is dit! Nog niet zo vaak gezien. Klinkt alsof je heel blij met hem bent, lief om te lezen. Thaanks voor de tag, ik moet nog even nadenken of ik m ga doen haha ๐Ÿ™‚

 6. Oehh super leuke tag! Deze ga ik binnenkort zeker even invullen ๐Ÿ™‚ En een klusman, die zou ik ook wel willen hebben (gelukkig is Michael’s vader een stuk handiger dan wij zijn, dus eigenlijk heb ik via Michael ook een soort klusman ;))

 7. Wat een leuke tag is dit. Je hebt hem ook heel leuk ingevuld.
  Dat Tommy niet met zijn gezicht op het internet wil begrijp ik heel goed. Mijn mannen voelen er ook niets voor en dat respecteer ik ook.

 8. Oh wauw, wat een super leuke tag is dit! Leuk ook om alles over jullie te lezen.
  Misschien dat ik hem ook nog eens krijg en overneem ๐Ÿ™‚

 9. Amai, een vriendje die kan klussen รฉn kan koken. Mag ik een beetje jaloers zijn ๐Ÿ˜‰ Snik, bij mij blijft gewoon alles kapot. Dat hij maar snel op de knieรซn gaat. Wel vreemd dat jullie in al die tijd nog nooit samen op reis geweest zijn al begrijp ik het wel met de honden. Het is nu eenmaal een keuze die je maakt.

 10. Ik heb ook een keer de Boyfriend Tag gedaan, maar dat was een heel andere, die moest je samen invullen. Mijn Boyfriend is inmiddels mijn Husband, mag het dan nog? Want het is wel een leuke tag ๐Ÿ™‚

 11. Ahhh zoโ€™n leuke tag is dit zeg en zo leuk op je vriend op deze manier iets beter te leren kennen. Wat leuk zeg op je eerste date midgetgolfen

 12. Leuk, weer een andere manier van de boyfriend achter de blog leren kennen. Die van mij vind de tags ook leuk om te doen, maar heeft ook geen behoefte aan zijn hoofd op de foto. Prima, er zijn genoeg oplossingen zoals deze ๐Ÿ˜‰

 13. mooie en originele tag!
  Tof om te zien waarin jullie verschillen. Die muzieksmaak is bij ons ook niet erg gelijklopend… ๐Ÿ˜‰

 14. Wat een leuke tag! Ik ben hem nog niet tegengekomen, leuke antwoorden ook! Vriendlief en ik kennen elkaar ook van het werk, alleen sloeg bij ons ‘de vonk’ gelijk al over :)!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven