Merry Christmas everyone!

Vanavond is het alweer kerst avond! Wat is de tijd snel gegaan! Ik heb al een aantal keer de foute kersttrui aangehad en heb wat kerst decoratie in huis. Zelfs op het laatste moment nog wat nieuws gekocht, maar toch heb ik niet echt dat kerst gevoel. Het voelt net als vorig jaar weer te snel. Zo maf.

Ik heb er wel zin in hoor, een dag gezellig met de familie en lekker eten en borrelen. Genieten van 2 dagen extra vrij, even geen wekker en een korte werkweek. Voor mijn gevoel is het gewoon nog geen kerst. Het weer helpt ook niet echt mee, het voelt meer als herfst dan als winter. De tijd lijkt ook gewoon weer te snel gegaan. Waar blijven de jaren? Het ene moment waren we nog aan het karaoke bij vrienden om het jaar 2019 in te luiden en het volgende moment gaan we weer aan het kerstdiner en denken we na over vuurwerk om 2020 in te blazen.

Merry Christmas everyone! Mijn favoriete kerstnummer van Shakin’ Stevens. Met die zin wil ik het blogje ook afsluiten, ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen en geniet lekker van elkaar en van lekker eten : D 

Merry Christmas everyone!

5 reacties op “Merry Christmas everyone!”

  1. Morgaine

    Hahahahahaha je laat me lachen Sammie… het voelt nog niet als kerst dankzij het weer.. nee, ik denk dat velen er last van hebben, maar jij en de koude.. gaan toch al niet samen. 😛

    Hele fijne dagen meis! Maak er wat moois van!

    X

  2. Suzanne – Van jongs af aan was Suzanne al bezig met schrijven: kaarten, brieven en verhaaltjes. Als oprichtster van S-Diary heeft ze haar eigen blog en kan ze hier al haar verhalen delen. Met S-Diary heeft zij als doel jonge vrouwen te voorzien van musthaves op het gebied van beauty en lifestyle, een kijkje in haar kledingkast door middel van lookbooks, leuke tips op het gebied van innerbeauty en de meest recente nieuwtjes. Kortom: alles wat Suzanne interessant vind!

    Hopelijk heb je een fijne kerst gehad en daarnaast al het goeds voor 2020!

Reacties zijn uitgeschakeld.