keuken

Metalen letters in huis, industriële decoratie.

Ik kocht laatst online nieuwe industriële decoratie voor in huis. Ik ben gek op industriële en metalen woonaccessoires en toen ik deze metalen letters zag was ik verkocht. Ze staan nu in de keuken, maar het leuke is dat ze overal natuurlijk neer kan zetten. Ik bestelde ze online bij quip & co.

Metalen letters.

Ik ben niet zo van de quotes in huis en ook de muurstickers met zinnen als, wij lachen hier in huis, zijn niet aan mij besteed. Past wat mij betreft ook niet bij de industriële inrichting die we hebben. Letters vind ik wel leuk en deze ijzeren letters hebben een stoere uitstraling. Alle letters die quip & co verkoopt zijn met de hand gemaakt. Deze industriële decoratie kan niet alleen overal in huis neer gezet worden, maar je kunt ze ook ophangen! Aan de achterkant van de letter zijn bevestigingspunten gemaakt om deze aan de muur te kunnen hangen. Super handig, want zo kun je nog eens afwisselen.

Metalen letter

Metalen letters

Ik koos voor de letters S en T in het zwart, onze voorletters, maar er is ook een onbewerkte variant van ijzer. De metalen letters vind ik super stoer en dat komt ook door het formaat. Toen ik op zoek was naar letters kwam ik vooral kleintjes tegen en ik vind dit formaat van 30 x 30 veel stoerder. De letters kwamen super goed verpakt binnen. Er zat veel bubbel wrap omheen en karton. Altijd fijn als je bestelde spullen goed verpakt worden en netjes aan je deur bezorgd worden.

Naast metalen letters verkoopt quip & co nog veel meer stoere industriële decoratie, maar ze hebben ook meubels. Aanrader om de webshop eens te bezoeken als je nog op zoek bent naar industriële lampen, stoelen of tafels. Ook hebben ze super stoere industriële kasten. Het is dat wij geen ruimte meer hebben, maar er staan een aantal kasten op de website waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Voor nu ben ik heel blij met mijn metalen letters, daar is hier altijd wel een plekje voor te vinden : )

3 gedachten over “Metalen letters in huis, industriële decoratie.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven