vitrinekast metaal

Metalen vitrinekast. Praktische stoere blikvanger.

Vlak voor de verhuizing bestelde ik een nieuwe kast. Een kleine metalen vitrinekast om precies te zijn. De woonkamer en eetkamer in het nieuwe huis zijn een stuk ruimer en we zouden nu eindelijk ruimte hebben voor een mooie vitrine kast. Ik was online een beetje aan het zoeken naar metalen vitrine kasten en was opslag verliefd toen ik deze industriële vitrinekast zag.

Extra ruimte voor decoratie.

Het is niet zo dat we een vitrinekast nodig hadden. Het is ook niet zo dat het een item is wat we altijd gemist hebben. Wel is het zo dat we minder ruimte hebben om spulletjes mooi neer te zetten. In het vorige huis hadden we meerdere wandplanken aan de muur en een ruimere keuken. In ons nieuwe huis is de keuken kleiner, maar zijn de woonkamer en eetkamer ruimer. We wilden alleen niet weer allemaal planken aan de muur. Een stoere metalen vitrinekast leek mij de beste oplossing en de mooiste ; ) Deze zwarte metalen vitrinekast van Label51 viel mij gelijk op en ik was opslag verliefd. Deze moest het worden! Doordat de kast op poten staat en onder een open ruimte heeft met opbergplank blijft het geheel luchtig.

industrieel vitrinekast
metalen vitrinekast

Metalen vitrinekast.

Het stoere zwarte metalen frame past heel goed in ons interieur, maar juist door het open frame vind ik de kast zo aantrekkelijk. Hij staat ongeveer in het midden van de ruimte, maar door dat open frame blijft het een luchtig geheel. De hoogte is ook ideaal, er kunnen prima planten op staan, toch wel een belangrijke eigenschap ; ) Zonder gekheid, de hoogte van de kast was wel een doorslaggevende factor. Het was voor mij belangrijk dat het geen kolossale kast zou zijn, dat we mooie spullen in de kast achter glazen deurtjes konden zetten en dat we ook wat decoratie op de kast kwijt zouden kunnen. Deze kast heeft dat allemaal. Onze mooiste glazen en Gin flessen hebben een plekje in de kast gekregen en er is nog voldoende ruimte over voor wat decoratie. Dit staat dan mooi stofvrij achter deurtjes, maar door de glazen deuren toch zichtbaar. Er is plek op de kast voor planten en deco, op de onderste plank kan ik ook nog wat kwijt en de kast blijft een open, stoere, luchtige blikvanger.

vitrinekast zwart

De metalen vitrinekast van Label51 is bij meerdere winkels verkrijgbaar. Ik bestelde hem bij Sohome. Ik had al eerder lampen besteld bij Sohome en was zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling. Ook kon ik bij Sohome aangeven vanaf wanneer de kast bezorgd kon worden. Dat kwam ons heel goed uit ivm de verhuizing. Ik bezoek deze webshop steeds vaker als ik iets zoek. Ze hebben zo’n tof assortiment! Ben jij al bekend met deze webshop?

Scroll naar boven