Industriële inrichting2

Metalen wandrek, industriële wanddecoratie.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik foto’s deelde van onze industriële eethoek met het metalen wandrek. Na het plaatsten van dat artikel krijg ik regelmatig vragen over de wandrekken die boven onze eettafel hangen. Wij zijn erg blij met de wandrekken en ik vind ze geweldig passen in ons interieur. We bestelden ze toen we nog in ons oude huisje woonden bij FonQ, omdat ik ze per se wilde hebben en al helemaal wist waar ze zouden komen te hangen. Helaas heeft Fonq ze niet meer in het assortiment, maar er zijn genoeg gave wandrekken te vinden op het internet!

Onze wandrekken zijn van het merk Mica. Op de website van VT wonen waren ze nog te vinden, maar hadden ze de status uitverkocht, of ze nog terug komen in het assortiment durf ik niet te zeggen. Gelukkig zijn er erg veel stoere leuke metalen wandrekken te krijgen. Ik zet de leukste vandaag op een rijtje.

Metalen wandrek, zwart en stoer.

metalen wandrek

1. Niet helemaal van metaal, maar dat zou je niet zeggen bij dit wandrek van Woood. De planken zijn van hout en deze is ook verkrijgbaar met 2 planken. 2. Ook niet helemaal van metaal, maar wel mooi is dit String Pocket wandrek 3. Het Serax wandrek heeft een aparter frame van metaal. Hij heet dan ook Serax Butterfly. 4. Dit wandrekje zag ik bij Karwei en ik denk dat het een heel leuk effect geeft als er 2 of 3 bij elkaar hangen. 5. Dit Puhlmann wandrek is helemaal van staal en word geleverd met schroeven en pluggen : ) 6. Dit wandrek is helemaal stoer, hij heeft ook nog lades! 7. Weer heel wat anders is dit ronde wandrek van Moos Bergen. 8. Het laatste wandrek in deze collage zag ik bij Stoer Metaal.

wandrek metaal

9. Niet om aan de muur te hangen, maar wel een metalen wandrek dat ik niet kon overslaan. Ik vind hem zo vreselijk gaaf! Wij hebben er helaas geen plek meer voor. Hij is te koop bij Stoer Metaal, het merk is House Doctor. 10. Dit wandrek heeft de vorm van een driehoek en is gemaakt van staal. 11. Niet 1 wandrek, maar een leuke set van 3 van Kave Home. 12. De combinatie met zink maakt dit echt een industrieel wandrek, stoer voor in de keuken met je mooiste servies! 13. Met het wandrek van Moos kun je een mooie verzameling showen. 14. Liever niet een heel wandrek? Alleen een wandplank is ook stoer. 15. Dit wandrek is een mooie combinatie met een wijnrek. 16. Dit leuke stoere hoek wandplankje is van het merk Woood en past perfect in een hoek. Wij hebben hem in de keuken hangen!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

14 gedachten over “Metalen wandrek, industriële wanddecoratie.”

  1. Ik vind ze allemaal tof! Wij hebben een wandrek als boekenkast boven onze tv. Een rekje van Tomado. Heel leuk. Alleen vind ik het nu wel jammer dat de schapjes wit zijn.

  2. Die ronde rekken vind ik erg leuk, en die driehoekige ook! Wel vooral om te zien dan hoor, dit past totaal niet bij ons interieur 🙂

  3. Hallo Jenn, dit artikel is al wat ouder nl van feb. Maar ik heb toch nog een vraag hierover.
    Het linkje bij het wandrek nr 8 doet het niet. Van welke winkel of merk is dit rek? Alvast erg bedankt!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven