zonnebloem

Meubelboulevards, lekker eten en familie.

De afgelopen weken gingen snel. We namen onverwachts afscheid van mijn oma, kregen het nieuwe huurcontract binnen en gingen veel meubelboulevards af. September ging voorbij en de herfst begon echt in oktober. Het was druk op het werk en stilstaan was niet echt een optie, de tijd vloog! Tijd om even terug te kijken op de afgelopen 3 weken.

eind septemberEind september namen we afscheid van mijn oma. Ze overleed onverwachts en het ging allemaal behoorlijk snel. We waren een avond in Gorinchem voor het condoleren en de dag erna was de crematie. Het was een mooie uitvaart en we hebben daarna met zijn allen een borreltje gedronken in oma’s favoriete eetcafé. Het was een mooi afscheid. In Nijmegen gingen we langs bij de pepernotenfabriek en bezochten we de toffe woonwinkel Home Stock waar ik een beetje verliefd werd op deze stoel.

oktober 2017In de week erna tekenden wij het nieuwe huurcontract en zegden de huur van ons huidige plekje op. Daar moesten we op proosten natuurlijk. Ook een feestmaaltijd mocht die week niet ontbreken en we aten heerlijke garnalen pasta. Die week aten we trouwens ook een pan mosselen leeg, ik ben sinds kort fan! Ik had online een gaaf kastje gezien voor in ons nieuwe huis en we besloten hem in het echt te gaan bekijken. Het zwarte locker kastje is gekocht en krijgt een mooi plekje in ons nieuwe paleisje. Bij Intratuin spotte ik deze flamingo en die moest natuurlijk op de foto. Die wil ik volgend jaar wel in de tuin : ) We deden verder wat inspiratie op en zagen veel toffe planten en potten die we wel willen kopen voor het nieuwe huis. De groen blauwe pot ging vast mee naar huis, we vonden hem allebei prachtig.

oktober beginHet werd echt herfst en ik haalde mijn sjaal weer eens tevoorschijn. Lekker warm! Ik bezocht voor het eerst Tuinwereld en was verrast door het aanbod leuke spullen. Ik kon het niet laten om wat kleins te kopen nadat ik er een uur had rond gekeken en ga zeker binnenkort nog eens terug. Zoveel leuks! Tommy is net zo blij als ik dat we gaan verhuizen, maar is van ons ook degene die het uitzicht op het centrum het meest gaat missen. Voor het raam wilde hij de kerk toren even extra uitlichten, hij stond er alleen een beetje naast : D Op het werk is de drukke periode van start gegaan en ik merk dat het hectisch word op sommige dagen. Dit is leuk uitdagend, maar ook een tikje vermoeiend. Op tijd naar bed gaan lukt me steeds beter.

1415oktoberWe aten heerlijke garnalen met verse friet uit ossewit en het huis rook naar knoflook. Heerlijk! Ik heb mijn vingers er bij afgelikt. Afgelopen weekend hadden ze bij Karwei een mooie actie op zaterdag en we besloten gelijk verf te gaan halen. 40% korting op alle Histor verf konden we niet laten lopen. Je kan het maar vast in huis hebben ; ) Zondag vierden we een dubbele verjaardag bij mijn tante. Ze was in september jarig geweest, maar toen kwam oma slecht te liggen. Haar vriend vond dat ze toch wel een klein feestje verdienden. Ze wist van niks en dit was super leuk. Mijn neefje werd ook gelijk verrast met zijn verjaardag en zo was het dubbel feest. Op naar weer een nieuwe week!

13 gedachten over “Meubelboulevards, lekker eten en familie.”

 1. Ondanks dat je helaas afscheid moest nemen van je oma, heb je toch enkele mooie momenten meegemaakt de afgelopen weken zo te lezen. Hopelijk biedt alle vrolijkheid van het nieuwe huis een beetje afleiding

 2. Een periode met gemengde emoties duidelijk. Zo’n verhuizing kost inderdaad nogal wat energie en als je het dan ook nog druk hebt op je werk, dan gaat het dubbelop natuurlijk. Bij ons is het nu al maanden enorm druk en gaan we nu ook nog eens de drukte tijd van het jaar in. Dat wordt dus ook even flink aanpoten dus ook ik moet wel zorgen dat ik mijn nachtrust krijg.

 3. Veel meegemaakt in 3 weken met in die eerste week dat verdrietige nieuws. 🙁 leuk om te horen dat je gaat verhuizen! Altijd leuk om daarvoor te shoppen, hopelijk is dat een beetje afleiding voor je. Friet gebakken in Ossenwit moeten echt de beste frieten zijn hè? Staat nog altijd op mijn to eat lijstje.

 4. He wat vervelend zo’n plots afscheid, gecondoleerd nog.
  Wel een leuke tegenhanger, nieuwe spullen kopen voor je nieuwe huis! Ben benieuwd hoe jullie het gaan inrichten 🙂

 5. Weken met ups en downs waarin gelukkig ook mooie momenten zijn geweest.
  Koester ze en houd ze vast… die warme herinneringen aan je lieve oma.
  En succes met de komende drukke periode van klussen en verhuizen.

 6. Sterkte met het verlies van je oma !

  Korting in bouwmarkten is zo fijn! Overal zijn wel dingen in de aanbieding! Fijn van die verf. Toen wij gingen verhuizen waren dat allemaal dingen die veel geld kostte.

 7. Wat een ups en downs, sterkte met het verlies van je oma. Altijd leuk, een beetje struinen over de meubelboulevard en vooral als je iets kunt scoren wat je toch al nodig hebt maar dan met veeeel korting!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven