Mijn antwoorden deel 2

Jullie mochten mij alles vragen en heb gelachen om sommige van jullie, ook heb ik hard moeten na denken bij een aantal vragen maar vond het wel leuk om te doen ; ) Thanks voor al jullie vragen.. Ik doe het even in delen anders word het zo’n lange blog.. De andere vragen en antwoorden vind je hier.

Here we go..

  • Joor vroeg wat ik zou doen als ik de loterij zou winnen.. Als het een paar duizend euro zou zijn zou ik gaan shoppen en de rest op mijn spaar rekening zetten. Als het de hoofdprijs is van 30 miljoen of meer.. dan nam ik direct ontslag, ging shoppen, gaf mijn familie een deel, zou een deel doneren aan het kanker fonds, een mini cooper aanschaffen, een fotografie opleiding doen, met Tommy een eet tentje beginnen, op vakantie gaan en iets van vrijwilligerswerk doen.. Maar ik speel niet mee met de loterij dus dit word niks ; )

 samochtendNorthflix vroeg: Hoe maak je die onwijs leuke illustraties? Met een app op mijn telefoon, Momentcam.

  • Eliza vroeg: Welk dier zou jij zijn? Ik denk een huiskat, lekker lui zijn, eten krijgen als ik daarom vraag, eigenwijs mijn eigen weg gaan en knuffelen en spelen als ik dat wil.
  • Heb je (grote) dromen? Zo ja, welke? Ik heb genoeg dromen haha, in de meeste win ik de loterij of kan Bink praten ; ) Dromen over de toekomst? Uhm, gelukkig gezond oud worden met lieve gezellige mensen om me heen. Een andere leuke baan vinden, happy blijven met Tommy en fotograferen onder de knie krijgen. Dit klinkt een beetje als mijn bucketlist ; ) Ik heb geen enorme toekomst dromen.. ik zie het allemaal wel!
  • Bettie vroeg het volgende.. Hoe ziet jouw meest perfecte vakantie eruit (en waarheen) als je geen budget had? Dat zou een vakantie zijn naar een warm land met veel strand zee en lekker eten. Boeken lezen en dagen toeristisch doen, foto’s maken en zwemmen.

ikzomer

En de laatste vragen voor vandaag zijn van Petra.

  • Nooit meer Tony’s of altijd zwarte sokken aan, wat kies je? Whahaha, dit kan je me niet aandoen! : ) Oh dit is echt een onmogelijke keuze!! Uhm.. Dan ga ik toch voor nooit meer Tony’s. Ik heb het jaren met andere chocolade gedaan dus dat overleef ik wel met mijn gekleurde sokken aan ; )

sokjes

  • Waar mogen we je ‘s nachts voor wakker maken? Ik heb liever dat je me gewoon laat slapen.. Maar er zijn wel 3 dingen waarvoor je me wakker mag maken en dat na kan vertellen.. Als er iets ernstigs aan de hand is met 1 van mijn familie leden maar dat spreekt denk voor zich, me vertellen dat er een miljoen op mijn rekening is gestort en intiem zijn (zo zeg ik het netjes toch?) (lol) met Tommy.
  • En wat zijn je dromen? Ik denk dat ik dit al een beetje verteld heb bij de vraag van Eliza.

13 gedachten over “Mijn antwoorden deel 2”

  1. Zo leuke vragen die je gekregen hebt. Vroeger zei ik altijd dat ik zou blijven werken als ik de grote pot zou winnen, maar euuhh nope zene, ik zou snel weg zijn en een wereldreis aan het maken zijn.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top