Mijn antwoorden deel 3

Jullie mochten mij alles vragen en ik heb al een aantal vragen beantwoord, vandaag deel 3! De laatste vragen! Thanks voor al jullie vragen..

De andere vragen en antwoorden vind je hier en hier.

Here we go again..

Wanda / Wiebie74 vroeg..

 • Waarom ben je met bloggen begonnen en wat hoop je hiermee te bereiken? Ik ben met bloggen begonnen (met deze blog) omdat ik het miste. Ik heb jaren geleden ook al geblogd en miste het om te schrijven en te lezen bij andere. Ik ben er mee begonnen omdat ik het contact leuk vind met andere bloggers en het schrijven gewoon leuk vind ik heb niet echt een doel wat ik met mijn blog wil bereiken.
 • Welke bn-er krijgt van jou geen kerstkaartje en waarom niet? Oh, lastig. Meerdere antwoorden heb ik haha maar dan ga ik voor Beertje van Beers, ik weet niet wat het is maar zij haalt het bloed onder m’n nagels vandaan als ik haar zie en hoor op tv.

Denise wilde het volgende weten..

 • Heb je ooit iets gestolen? Jup, asbakken heb ik wel eens mee genomen als ik ze mooi vond in een kroeg of eet café. (don’t lock me up now..)
 • Heb je ooit een boete gehad? Niet ooit, ik heb er wel meerdere gehad! Met mijn scooter had ik er regelmatig 1 voor zonder helm rijden, met de auto heb ik 2 bekeuringen gehad beide waren dat snelheids overtredingen.
 • Waar speelde je vroeger het liefst als kind mee? Met Lego, jongenslego! Ik was dol op Lego maar meisjes Lego liet ik links liggen. Vond ufo’s, kastelen en cowboys veel leuker.

Ester vroeg..

 • Wat als je genoeg hebt van je roze haar? Dat heb ik al regelmatig mee gemaakt, de kleur zat worden of het gewoon zat zijn om steeds mijn uitgroei te moeten ontkleuren. Meestal maak ik het dan wat roder en niet te roze en voorheen ging ik dan gewoon naar de volgende kleur of naar bruin. Ik weet nu dat bruin me binnen een paar weken weer verveeld dus ik hou tegenwoordig maar gewoon vol. Heb mijn haar inmiddels nu al bijna een jaar roze en vind het nog steeds leuk, het past bij mij.
 • Wat voor kleur wordt het dan? Mocht het weer wat anders worden dan word het blauw of bruin.

Emmy vroeg:

 • Als je iemand anders mocht zijn voor één dag, wie zou dat dan zijn en waarom? Ik zou wel voor 1 dag Tommy willen zijn. Lijkt me heel cool om voor 1 dag een man te zijn en lijkt me wel leuk om dan Tommy te zijn.

Billy kwam met de vraag..

 • Ben je ooit al in België geweest? En daar steden bezocht? Daar kan ik dus heel kort over zijn.. Nee ik ben nooit in België geweest, gek eigenlijk want het is maar een kippenstukje om heen te rijden.

Paul kwam met onderstaande vraag..samwhatsheep

 • Wat is je favoriete standje en waarom? Ik denk dat je wil weten in welke stand ik het liefst slaap.. Dat is in de lepeltjes houding en dan ben ik de kleine lepel, het waarom.. Dat is gewoon heerlijk en binnen no-time slaap ik. ; )

En de vraag van Marjon..

 • Wat zou je het allerliefste willen bereiken met je blog? Dit lijkt een beetje op de vraag van Wiebie maar ik wilde toen ik begon niet echt iets bereiken met mijn blog nu kreeg ik laatst van Janie de ontzettend leuke lieve opmerking dat ze altijd vrolijk word van mijn foto’s en blogs.. nou als ik dat kan bereiken met mijn blog ben ik tevreden want dat is toch een mooi iets?

De laatste vraag! Van Jenn

 • Als je een sok zou zijn, hoe zou je er dan uit zien? Uiteraard kleurrijk.. haha maar daar nam je geen genoegen mee.. Uhm, ik zou denk ik gestreept zijn, zwart/wit/roze en dan op de hiel en de tenen een zwart vlak en op de tenen staat dan op de ene sok Left en op de andere Right en de sokken zouden lang zijn.

23 gedachten over “Mijn antwoorden deel 3”

 1. Wat een leuke vragen en whaah asbakken gestolen haha, ik heb 1 keer een starbucks mok willen stelen en dan veel fooi geven omdat ze niet verkocht werden haha, maar nee ik kon het niet. En omg de laatste vraag, geweldig! Ik word ook vrolijk van je blogposts dus dat lukt zeker 🙂

 2. De ‘jouw antwoorden’ stukjes vind ik een van de leukste dingen om te lezen! Ze sturen soms wel de vreemdste vragen op je af, maar gelukkig antwoord je ze zoals je dat doet. Lekker als jezelf, heerlijk!

 3. Wat grappig om je weer wat beter te leren kennen.
  Nog nooit in België geweest? Jeetje… Maar ja, vaak als iets dichtbij is bezoek je het niet.
  Ik heb overigens ook wel eens een glas of asbak meegenomen… En ik rook niet eens.

 4. Leuk dat je onze vragen zo uitgebreid hebt beantwoord! En grappig, had Beertje van Beers echt niet als antwoord verwacht, zat meer aan iemand als Gordon of een politici te denken…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top