Mijn antwoorden…

Vorige week mochten jullie mij alles vragen en ik heb gelachen om sommige van jullie, ook heb ik hard moeten na denken bij een aantal vragen maar vond het wel leuk om te doen ; ) Thanks voor al jullie vragen.. Ik doe het even in delen anders word het zo’n lange blog.. De andere vragen volgen dus nog.

Here we go..

Marion vroeg mij..

  • Heb je broers en/of zussen? Uhm, ik heb 2 half broertjes.. (nee ze zijn niet door midden gespleten) (relax) Het zijn de kids van mijn vader en zijn nieuwe vrouw. Ze zijn een stuk jonger als ik en ik heb er niet echt een band mee.. Ik zie ze zelden dus dat is ook niet zo vreemd.
  • Wat is je lievelingskleur? Roze de laatste tijd..
  • Heb je iets met een bepaald getal? Nope
  • Wat is je sterrenbeeld? Waterman ; ) De meeste beschrijvingen over watermannen zijn ook zeker op mij van toepassing. Constant op zoek naar nieuwe dingen, vormen constant nieuwe meningen en wandelen eigenwijs hun eigen weg, ongeacht wat andere mensen hiervan vinden.

Jacqueline wilde het volgende weten..

  • Met welke groente vergelijk je jezelf.. Deze onmogelijke vraag had ik haar gesteld en kon deze dus terug verwachten haha. Nu moest ik dus zelf even hard nadenken.. Ik denk dat ik een ui zou zijn! Ik heb meerdere lagen en hoe meer je er af pelt hoe zachter ik word.. Ik ben ook best een binnenvetter, daarbij kan je met me lachen maar ook zeker met me huilen (wat vaker gebeurd: ik huil zelf) en dat is iets wat je met uien ook kan ; ) Ik ben eigenwijs maar soms ook volgzaam en je kan met mij alle kanten op! Zo ook met een ui.. rauw eten, bakken, koken of roosteren… Jup, ik vergelijk mijn persoontje met een ui!
  • Wat staat er boven aan je wish list? Oeh,, lastig! Alles wat op mijn wishlist staat wil ik graag hebben maar als ik nu echt moet kiezen.. sunday Slacker echte OnePiece ; )

Inge vroeg:

  • Waar schaam je je voor? Uhm.. Ik kan zo niet iets bedenken eigenlijk, ik zal wel is wat stoms gedaan hebben in een dronken bui maar kan zo niet specifiek iets noemen.

Rosa vroeg

  • Als je ÊÊn dag president mocht zijn en een wet mocht invoeren, wat voor iets zou dat dan zijn? Oeh ook een lastige, heb namelijk regelmatig kritiek op onze regering.. Maar dan zou ik gaan voor belasting verlaging en belasting verhoging voor de mensen met debiel hoge salarissen. Iets meer eerlijk verdelen, vind het namelijk belachelijk dat wij bijna de helft van ons salaris moeten inleveren. Dus ik denk dat ik dat zou doen.

Isabel vroeg het volgendeiklekkers

  • Wat zou je doen wanneer je wakker wordt en je blijkt op een Indische yogainstrutor de laaste persoon op aarde te zijn? Als hij er uit ziet als Vin Diesel of George Clooney zou ik me spontaan gaan verdiepen in yoga.. zo niet dan zou ik mezelf vol proppen met alles wat ik lekker vind en op zoek gaan naar het einde van de wereld ; )

27 gedachten over “Mijn antwoorden…”

  1. Pingback: De laatste dag van het jaar! | Zo Sammie enzo

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top