Mijn droomauto en droomhuis. Fantaseren mag altijd ; )

Af en toe fantaseren over wat we zouden doen als we de loterij zouden winnen? Dat doen we allemaal wel eens toch? Tommy en ik wel. We spelen mee met de loterij en zo af en toe gaan we het rijtje af wat we allemaal wel niet zouden kopen. De droomauto komt dan zeker voorbij.

Wat zou jij doen met een paar miljoen?

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gelukkig en tevreden, maar een beetje dromen en fantaseren mag altijd! We spelen niet voor niets mee met de staatsloterij! We winnen eigenlijk zelden meer dan een tientje op een lot, maar het blijft leuk om erover te fantaseren. Want wat als, wat als je die miljoenen wint? Weet jij wat je ermee zou doen? Wij hebben wel een verlanglijstje klaar staan!

Mijn droomauto.

Mijn droomauto, daar kan ik heel kort over zijn, dat is de Mini Cooper. Niet de grote, maar wel de nieuwe variant die helemaal van BMW is. We hebben er wel eens een rondje mee gereden en mannnnn, dat gaat echt als een speer! Heerlijk autootje en hij ziet er nog briljant uit ook! Hij is alleen nieuw vrij prijzig. Daarom zie ik het niet snel gebeuren als we de loterij niet winnen. Sparen voor een super nieuwe auto heeft mij nooit zo aangesproken, dan spaar ik liever voor andere dingen zoals een bruiloft of vakantie. We kunnen natuurlijk ook de auto financieren en er volgende maand in rond racen. Geloof dat 7 op de 10 nieuwe auto’s die in Nederland rijden op de 1 of andere manier gefinancierd zijn. Online is gemakkelijk de goedkoopste lening te vinden met alle informatie.

We hebben er wel eens naar gekeken na dat proefritje in de Mini, maar geld lenen kost geld en daar krijg ik persoonlijk toch een tikje de zenuwen van. We rijden gewoon nog even verder in de Swift. Die brengt ons nog steeds van A naar B en dat is een stuk goedkoper uiteraard. Er komt alleen uiteraard wel een keer een moment dat de Swift ermee stopt, er staat al meer dan 2 ton op de teller. Als het eenmaal zo ver is gaan we eens kijken wat handig is en wat we nu eigenlijk willen. Een nieuwe auto is wel de ultieme luxe. Nu droom ik verder over het moment dat we de loterij winnen ; ) Die Mini ga ik dan direct bestellen en Tommy staat dan juist gelijk bij de Porsche dealer. Zijn droomauto is een 911. Mooie combinatie lijkt me dat voor de deur. De klassieke slanke 911 en de blije Mini Cooper naast elkaar.

auto financieren

Droomhuis.

Mijn droomhuis, daar kan ik ook weer kort over zijn, heeft geen buren. We hebben met de buren aan 1 kant eigenlijk echt leuk contact, maar aan de andere kant.. Laten we zeggen dat deze jongen het woord overlast niet in zijn woordenboek heeft staan. Het lijkt me echt heerlijk om geen buren te hebben en in de tuin te kunnen zitten in stilte. Gewoon dat je niets om je heen hoort. Oh dat lijkt mij zo geweldig! Over het huis waar we nu wonen hebben we verder niets te klagen. Het is nieuwbouw en daardoor super goed geïsoleerd wat echt heel fijn is. Niets kraakt of piept en het is groot genoeg voor ons. Onze tuin is prima, maar zou ik ook wel groter willen, lekker de ruimte buiten. Ideaal zou zijn om dit huis op te pakken en ergens op een stil plekje neer te zetten. Geen geluid en vrij uitzicht op grasvelden of bomen of iets. Ja, daar fantaseren we wel eens over! En dan ruimte in de voortuin op eigen terrein om die droomauto’s op te parkeren. Oh wat een luxe lijkt me dat!

Hoe ziet jouw droomhuis en droomauto eruit en heb jij wel eens over het financieren van een nieuwe auto nagedacht? Ik ben heel benieuwd!

3 gedachten over “Mijn droomauto en droomhuis. Fantaseren mag altijd ; )”

  1. Leuk! Mijn droomauto is ook een Mini Cooper, maar dan de echte oude. Ik heb er één gehad, maar die was helaas niet meer te maken en daar kan ik nog steeds van balen als ik eraan denk.

  2. hahaha, die auto, gezien geen rijbewijs, een auto met chauffeur zou dat dan worden voor mij denk ik zomaar… Is het trouwens niet te leasen dan voor jullie later? Misschien een optie?

    Droomhuis, ja, boerderijtje, in Friesland, met mooi uitzicht, vrienden van ons hebben dan een villa zoiets nu net… niet helemaal nieuw, maar wel van binnen prachtig en een tuin om jaloers op te zijn, laatst over geblogt ook, de foto’s neer gezet van hun uitzicht aan de achterkant, weide, met koeien, hahahaha

    Maar dat dus ja… zodat mijn kleinzoon kan komen, skelter in de tuin, en hoppa….. lekker laten gaan…

    X

  3. Wat grappig, ik zeg ook altijd hetzelfde: verplaats dit huis maar naar een ander plekje en ik ben helemaal tevreden. En ik zou ook geen “nee” zeggen tegen een mini, ze zijn zo leuk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven